![]() |
Re: Maşina mea: Crazy Corsa
3 Attachment(s)
Quote:
Dap... am asamblat si fata cu rulmenti noi ,discuri ate pe 256 si etrieri pe masura .. totul vopsit ... curatat reconditionat . |
Bravo pentru ambitie,frumoase realizari.
|
neata, ce punte i-ai pus pe spate? e tot de corsA?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Puntea e de tigra si e identica cu cea de corsa . ... si o poza cu motorul 2000 16v ... |
wow nu ma gandeam ca o corsa sa arate asa de bine :shock: felicitari si spor la treaba in continuare :-P
|
O sa fie bomba masinutza ta.Imi place mult ce ai facut.Cate kilograme are masina???
|
motorul e cel de 150 cai ?
|
Quote:
SFI RullZZzzz, Randy ! |
2 Attachment(s)
corsa si-a luat radiator mare si cablu de frana de mana ...
|
4 Attachment(s)
Quote:
:D:D se va simti ... c20xe are nevoie de racire buna ... astazi dupa mult timp am dus-o la un dush exterior si motor ... urmeaza sa vopsim compartimentul motor .... k la carte :) |
Mica mica da.... puternica. Spor la treaba, asteptam continuarea, poate si un filmulet cu masina in actiune.
|
Ce actiune? Cu masina trasa sau impinsa? :shock: Daca te uitai la poze vedeai ca motoru nici n-a fost pus pe ea... :rolleyes2 Arata bine radiatoru, chiar o sa ai nevoie... din cate vad te misti repede, cred ca termini anul asta nu? Ca multe nu mai ai de facut, si chiar daca ai, vad ca nu te dai inapoi :D Spor in continuare!
|
Acum am terminat de vazut tot proiectul tau , imi place ca ai rabdare si faci lucrurile asa cum trebuie , mult respect si bafta! O sa iasa ceva calumea.
|
Interior nu ai facut mah? Ceara ai cerut? :))
|
buna treaba ce ai facut .. la schimbatu unui motor m-am gandit si eu.. dar imi e firca de consum... cand o sa il pui sa ne zici si noua ce consum ai.. :D
|
o sa aibe acelasi consum care il are acum 1.2-u cu jante pe 16 :lol:
|
6 Attachment(s)
s-a vopsit compartimentul motor ....
|
S-a mai săvārşit nişte tuning! :lol:
|
moa ai facut-o albastra la motor, de ce nu e alb perlat ? :d
|
Quote:
|
Si ca sa aiba inca 50cp in + :lol:
Acum, serios, imi place mult culoarea asta. Buna alegere, sustin miscarea! |
deci masina o sa fie in culoarea pe care ai dato si compartimentului motor?
|
1 Attachment(s)
Quote:
deci da ... albastru opc |
pai cred ca o sa iasa misto , sa stii ca ma gandeam ca nuanta asta o vei da. abea astept sa o vad gata
|
Quote:
|
Quote:
|
O sa arate super marfa culoarea... ai ales-o bine :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
...e o culoare pretentioasa ... si va arata toate formele masinii ... orice imperfectiune ... etc ... ...i-am mai luat si bushon la benzina racing :dance: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Am citit tot topicul, e bestiala masina...:D
Asteptam noutatiile:D |
foarte frumos...am urmarit topicul tau pagina cu pagina si mi-a placut.Mi-am cumparat si eu o corsa la fel 2 portiere albastra pentru ca imi place cum ai facuto pe a ta, daca o sa fie bani o sa fie si modificari pana atunci toate cele bune :)
|
10 Attachment(s)
Ce a fost mai greu a trecut ... mai e foarte putin si vom da prima cheie ...Multumesc din suflet tuturor prietenilor de au participat la acest proiect > masina a fost pregatita si vopsita integral de Nills..( la fel si modificarile in fibra) in service-ul MGS auto (tin sa ii multumesc pe aceasta cale lui Serban) . De mecanica s-a ocupat Ilie Bau bau tot la mgs auto, piesele pentru motor au fost furnizate de Top Power Service aka Radu Erd. Am primit mult ajutor de la prietenii Elvis , Mihai bsk ,Robert slm, Romica, Jady ,Boris BBc ... si imi cer scuze daca am omis pe cineva ...
... cum v-am obisnuit ... las pozele sa vorbeasca ... |
23 Attachment(s)
sa adaugam ca masina a mai primt cado o alarma din partea prietenilor de la Ghetto Tuning ..
mai departe ... poze ... |
4 Attachment(s)
si am ajuns la zi cu pozele....
|
Re: Maşina mea: Crazy Corsa 2000 16V GSI
Maşina asta o să rupă tot ! Punct .
|
multa rabdare ai avut,dar rezultatele sunt pe masura.. succes in continuare..
|
ce bestia a iesit :d... respect pentru ce ai realizat .. se vede ca ai lucrat cu oameni de calitate
|
Quote:
|
wow :shock: e chiar superba masina, am ramas fara cuvinte... o lucrare de calitate si de bun gust, felicitari!
|
asa da.imi place ce vad.asta da tuning !!!!!!!sa inteleg ca int o sa vina fara mocheta pe jos?sau?ar fi bestial un roll bar in ea.una peste alta felicitari !!!astept sa vad ce se mai intampla.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning