![]() |
Re: Ce ziceti,STILO COUPE SAU CITROEN C4 COUPE?
ma bag si eu in seama...asa aiurea:) Momentan am un Stilo coupe 1.6,16V, am avut un 307 1.6,16V si am de la firma un C4,1.6,16V:).
Deci: motor: la benzina net superior Fiat-ul, se duce in ture mult mai bine ca C4, trage dupa 3.500 de rupe, comparativ cu C4 care are aceeasi plaja de acceleratie obosita(identica cu 307) Suspensie: LOL....cica cei de la Citroen au pus amortizoare si arcuri sport pe C4:)) Inseamna ca ei nu stiu ce-s alea suspensii sport.Sa incerce Stilo! Directie: Fiatul castiga net iar prin servodirectia aia asistata in 2 moduri: city si normal prin simpla apasare a unui buton.Pai invartiti voi volanu la C4 pe loc dupa care invartiti in City drive la Stilo. Viteza max: C4 MAXIM 190KM/H,Stilo 200-probata pe bune pe A2 Design: gusturi As putea continua dar tb sa plec cu C4:) |
Stilo este mai bun in toate:Dpret,design,putere etcc;)bafta in continuare;)
|
Quote:
Old School, vad ca esti din bucuresti. ai putea sa intri in contact cu alti posesori de c4 de acolo sa testezi putin spusele tale foarte. motorul de 1.6 de pe stilo :lol: :lol: :lol: mai, tu aberezi grosolan. cel mai prost motor care a fost scos din productie de pe toata gama de modele fiat PS: uite. te invit cand ajungi in pitesti, sau cand vin io in bucuresti la niste intreceri spntane, nu numai acceleratii in linii drepte. un circuit micut. exista in buc unul de karting, sa vedem cat de bun e stilo 1.6 practic (ca tot se lega cineva de semnatura mea, deh copilarismele lui ;) ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: buna faza, chiar sunt bine dispus acum...waw, hai sa laudam stilo...na, fie cum vrei u, dar te astept la o intecere mica, asa sa nu fie vorbe in vant |
Quote:
Si nu stiu cum dreaqu se face ca Stilo nu a castigat nici macar praful de pe toba pana acum, fata de C4 care a castigat nenumarate premii in 2006, de la DESIGN pana la siguranta, dar asta nu se pune bineinteles, tu te pricepi mult mai bine la design. Si nu stiu cum se face ca eu pana acum nu am auzit de Stilo in WRC, dar ca sa vezi, ce coincidenta C4 este. Oricum, te-ai intrecut cu fata cu "siguranta poate POATE sa fie la egalitate" :lol: asta chiar a fost tare. Si interiorul nu inteleg cum poti sa zici ca este superior C4-ului, cand C4 a scos nishte chestii total inovative, incepand cu volanul caruia i se mishca doar cercul si asta nu e doar de design este si pt siguranta, pt ca au schimbat forma airbagului care numai trebuie sa se mishte odata cu volanul; interior cu scaune sport si insertii de carbon...tare as vrea sa vad si eu asa ceva in Stilo. Dar continua sa te faci de ras, provocarea inca este deschisa. |
P.S.: Am uitat sa specific de pret si dotari, la care C4 este imbatabil.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Mie mi-ar fi rusine ma. E ca si cum l-as provoca eu pe unu cu o masina cu motor de 2.0 de 150 CP sau 160 si sa-i zic "domne'...te provoc....sigur "te fac". DE CE?? Fiindca e masina mea e cea mai tare! In poza de jos eram pe autostrada soarelui, veneam de la mare! Fa si tu asta cu C 4 tau 1.6! Si daca imi arati poza la viteza asta vin unde vrei tu si "ne dam". Attachment 285784 |
Ai grija ce ton folosesti, deja jignesti pe toti care nu sunt de acord cu tine.
Nu cred ca am zis undeva ca masina mea e stock, dar lasa, ca esti mare destept si le stii pe toate. LE: Crezi ca daca am diesel, masina nu alearga sau ce??? |
shadow, cu tine m-as da si eu :D...la vreo intalnire, ceva?
mai rar ajung prin bucuresti... Alex_STILO iti arat poza cu logan la 200kmh. iti arat cielo cu 200kmh..... pune poza cu gps si atunci esti credibil, sau nu ai auzit de abateri ale vitezometrului? care mai ales pe afisaj analogic (cum au restul majoritatii masinilor fata de c4) cresc cu cat viteza e mai mare. asa ca la 200kmh de fapt ar trebui sa te intrebi DACA rulezi real cu 190kmh :D - eu am testat pe un gps si la 40kmh si la 120 si la 150kmh am cu 3kmh mai mult pe afisaj (si pana se mai lasa mortorul, pt ca am abia 10k km, isi revine..alti au 15-20k km si fara erori de viteza notabile) |
@Shadow-Daca masina nu e stock se schimba datele problemei. Un diesel de 110 CP (turbo) poate ajunge usor cu CIP la 140 si atunci cred ca am fi egali!
Dar nu e corect, trebuia sa mentionezi! :P Nu cred ca era eroare eram cu prieteni: unul cu un 318 IS de 140 CP caruia ii arata ~200 cand am trecut pe langa el destul de repede si cu un Astra H 1.9 CDTI 150 CP cu care defapt faceam intrecere caruia ii arata tot in jur de 225. |
totusi eu prefer sa am unealta sigurantei la masurat viteza. anyway...sa stapanesti sanatos masina, ca e frumusica (ti-am zis, mie imi placea stilo coupe de cand a aparut)...
o sa actualizeze si la c4 gama de motoare cu un 1.6 turbo (la anu cred, cand va aparea si face-liftu-ul) sper sa fie mai devreme, caci deja concurenta ofera astfel de motorizari, si pierd startul. va fi acelasi de pe 207 si de mini, facut in colaborare cu bmw... |
Cred ca s-au incins spiritele aiurea pe aici.
Sincer amandoua sunt masini frumoase, fiecare cu preferintele lui. Poate ne intalnim odata facem nishte poze una langa alta ca sa putem face si un POLL sa stie lumea ce alege. ;) |
Desi in mod normal nu prea imi plac certurile, chiar vreau sa raspund celor ce se bat atat cu pumnii in piept pentru stilo, in general cu argumentul "pentru ca zic eu" sau "pentru ca sunt smecher, fo problema?"
Comentez aici in cunostiinta de cauza, pentru ca parintii prieteni mele (oameni respectabili, foarte calmi la volan) au un Stilo 1.6 benzina si este masina cu cele mai multe probleme din tot ce cunosc, masina este o mizerie, dealerul este o mizerie, serviceul este o mizerie, per total un gunoi. Ca sa fie comparativul mai "viu" cautati pe google:
Tot asa, daca pot sa imi explice atotcunoscatorii de masini sportive italiene:
Nu spun ca un Citroen C4 este o masina pe care sa o tii o viata, dar nu se compara cu Stilo. Si eu pot sa vin cu argumente pentru afirmatiile mele, nu "ca sunt smecher" si ca am mers cu 380 cu fiatul meu Stilo de 1.2 Schumacher Special Racing super edition. Cine lauda asa tare un Stilo inseamna ca nu s-a suit in viata lui intr-un audi, honda, etc. Voi de ce credeti ca noul Fiat Bravo se cheama Bravo si nu se cheama "noul Fiat Stilo"??? Pentru ca n-ar mai fi vandut nimic, de aia. Bafta cu masinile super sport. |
eu as alege c4 pt k imi place mult mai mult!
|
Quote:
|
Quote:
ti-ai pus vreodata intrebarea din ce an se fabrica stilo si din ce an se fabrica c4 ? o sa fii uimit sa iti dai seama ca diferenta de ani explica si numarul mai mare de probleme ;) |
cam vechi threadul dar simt nevoia sa zic si eu ceva referitor la ce a zis popzic ala care probabil isi cumpara masini din ce zice lumea pe youtube google etc. inainte sa se intereseze de niste date reale :) nu mi se pare corect din cauza anului diferit de fabricatie al masinilor :) dar totusi C4 vs stilo ? sa fim seriosi pentru cei ce nu stiu destul de multe marci frantuzesti au apelat la pininfarina (italia ferrari etc. pt cei ce nu stiu) sa le faca designul unor masini mi se pare o aberatie sa spui ca un C4 este mai frumos ca un stilo :) . sunt diferente mari intre gusturi si pareri sincere . iar stilo este si pe gustul meu si parerea mea sincera este k ii da clasa unui C4 , nu am condus c4 asa ca aici am un dezavantaj in ce zic nu am treaba cu masinile frantuzesti , unii dintre voi detin astfel de masini va puteti intalnii sa faceti comparatii regim de urgenta , comportament in oras etc. :P este mult mai simplu decat sa ne contrazicem toti pana se ajunge la cearta :) si cam atat am avut de spus numai bine tuturor :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning