Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

Ace Axel 14-11-06 16:59

Re: Propuneri/Challenges

propun eu o idee .... una care a fost incercata p un alt site dar nu prea sa incumetata lumea ...

VA PROVOC LA UN CONCURS IN CARE SA CREATI PROPRIA GAMA DE AUTOTURISME

astept mai intai sa vad dak exista amatori ... p urma n ocupam de detalii >:)

mba 14-11-06 17:04

ideea e buna da pentru asta trebuie mult timp.... sa stai sa le faci shi posibile d produs.... dak mai se baga lume poate o sa fac (im not sure) da imi place ideea

Alkatraz 14-11-06 17:04

Da eu sunt amataor ...:D
Dar ar fi ceva ... Dar sa se stabileasca celelalte detalii...

giubau_v8 14-11-06 17:28

mare amator...propria gama adik de la mini la suv?

Ace Axel 14-11-06 18:29

da ...exact la asta ma gandeam ... fiecare face masini pentru cate categorii vrea... neaparat perspectiva fata/spate .... si sa fie design propriu :D

ma gandeam la termen o luna poate 2 :p

Alkatraz 14-11-06 18:53

O luna e cam putin ... Ca ar trebui sa faci cel putin 3 4 masini ... cu cate 2 perspective ... plus interior ... deci .... hai datii bataie...

Ace Axel 14-11-06 22:15

n-am zis si interior k deja ar fi prea mult

mba 15-11-06 17:25

ace fa si o lista cam cu cine se baga ...sa stim si noi cat suntem...i'm in... si cam cate masini vrei....(doar 4)???

Ace Axel 15-11-06 18:08

pai eu de unde sa stiu cine vrea... hai sa facem un topic si sa vedem

mba 15-11-06 18:13

fa .... aicia sunt 2 cu mine cu tine(ace).... suntem 4 ... fa un topic si dar da si ceva detalii sa ne putem apuk

OmB* 15-11-06 18:41

hai k mai avetzi unu bagat .... dar sa fie un termen acceptabil sa avem timp sa lucram in liniste .....:D:D:D

ruver 18-12-06 17:09

Asa baieti cine se baga la un vs cu mine ???

giubau_v8 19-12-06 12:20

1 Attachment(s)
vreau eu un vs cu tine mah....pe opelu asta...da pana diseara la 12....sau cum vrei....

ruver 19-12-06 14:35

faza e ca nu mai am aparat foto (am uitat ca l-am lasata acasa):( si nici cablu de date la tel :(
nu stce sa zic m-asi baga da cum timit lucrarea.... sry daca fac rost de ceva te anunt sry....

giubau_v8 19-12-06 16:23

lasa....eu fac lucrarea si ramane sa o pui si tu cand poti.....eu plek in vacanta si deaia ziceam asa rpd...da cred ca raman pana joi

ruver 19-12-06 18:49

si eu tot joi plec in vacanta(acasa).... daca e poate am sa o pun cand fac rost de un aparat... orium ma apuc acuma de ea.... bafta

ruver 20-12-06 19:36

giubau_v8 uite eu astept asta seara sa vine un prieten cu un aparat pe la mine... i fac posa si o pun :D daca cumva mai esti interesat...

import_skillzzz 20-12-06 20:05

Quote:

Originally Posted by M_B_A_Design (Post 623927)
fa .... aicia sunt 2 cu mine cu tine(ace).... suntem 4 ... fa un topic si dar da si ceva detalii sa ne putem apuk

si cu mine caum ramane - de dragul durerii suportate azi (mi-am spar buza si mi-am cusut-o)

AM INCEPUT DEJA . e bine dak realiozez un coupe, un suv si un hatchback ??? (sau sunt prea putine ???)

mba 20-12-06 20:35

import ....e facut topic pentru concursu cu gama d masini ...citeste pe acolo si vezi...trebe cel putin 4

hasky 20-12-06 21:48

ma bag si eu si vreau si eu un VS cu cineva

Ace Axel 20-12-06 22:52

ai vreo masina in gand hasky, un termen ceva!?

ruver 21-12-06 01:39

2 Attachment(s)
uite giubau_v8 asta e opelul meu... cam stramba poza ca a fost facuta in graba si erea foaia stramba :(( si mici greseli vazute dupa ce am facut poza
in a doua poza se vede cat de stramba e foaia... am sa mai fac o poza calumea la ea in curand...

hasky 21-12-06 14:29

ma gandeam sa lucram niste concepturi 2 masini total diferite un suv si un roadster.... ideea e sa se inteleaga ca sunt a aceluiasi constructor sa aiba elemente comune si personalitate proprie, trebuie sa fi masini de strada, cerem si amanunte de interior la nivel de schita, termenul sa fie de azi in 2 saptamani..... a sa se ataseze si schite de compozitie si gandire a modelelor plus cele 2 planse finalecare sa contina 1 perspectiva a masini neaparat, fata spate la alegere se poate sa fie si ele in perspectiva dar toate astea sa fie intro compozitie solida plus elem de interior.... ca sa nu lungim schite intermediare si palnse finale ok>??

Ace Axel 21-12-06 22:39

ar fi interesant... vrei sa fie one on one ... sau facem un battle mai mare... si dak nu t superi .. poti fi mai explicit c anume tre sa cuprinda "plansa" :)

hasky 22-12-06 01:33

facem un battle mai mare, e mai fun...... deci plansele vor fi 2 compozitie la alegere obligatoriu perspectiva masina fata spate schite interior astea s 2 planse si la alegere 1 plansa cu ambele masini compozitie la alegere....... fata si spate nu inseamna ca nu pot fi perspective..... se pot face chiar perspective fortate daca pun in valoare elemente esentiale ...... perspectiva este din unghi random nu la 2 sau 3 sau 4 puncte fiecare fol tehnica care o stapaneste ........se fol orice tehnica doriti..... a si mai trebuie sa se puna si schite cum s a ajuns la ideea finala asta defapt este cel mai important aici se vede munca thx..... asteptam sa strigam catalogul :))

ad1 22-12-06 09:48

prezent!!!

Ace Axel 22-12-06 10:22

nu prea ma atrage faza cu skitzele, dar fie ... prezent si eu

hasky 22-12-06 13:28

k fara schite daca nu vrei dar schitele pot fi un punct in plus, nu e nimic obligatoriu....deci ramane ca pe tdata de 5 ianuarie sa incepem sa le postam....se poate inscrie oricine in acest rastimp...e bine asa pt toata lumea >??

Alkatraz 22-12-06 14:29

Din ultima banca se aude o voce ... Prezent!!!:lol: :lol: :lol:

Ace Axel 22-12-06 18:42

si d la catedra... alkatraz ...AFARA!!!

import_skillzzz 22-12-06 18:58

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 671636)
si d la catedra... alkatraz ...AFARA!!!

:lol: :lol: :lol:

LKS 22-12-06 19:45

Quote:

Originally Posted by ruver (Post 669531)
uite giubau_v8 asta e opelul meu... cam stramba poza ca a fost facuta in graba si erea foaia stramba :(( si mici greseli vazute dupa ce am facut poza
in a doua poza se vede cat de stramba e foaia... am sa mai fac o poza calumea la ea in curand...

pe opelu asta ai pus kitu de pe evo8`u facut de Iacoski :D

http://acn.waw.pl/iacoski/iac_evo_front.jpg

a iesit frumos oricum ..mi`a sarit in ochi de prima oara :D

import_skillzzz 22-12-06 20:38

si pe mine ma cam tenta sa zic ca numai a opel nu arata dar nu credeam ca cineva o sa-l prinda :P

LKS 22-12-06 22:10

nu`i nimik ca a facut kitu ala ..da frumos ..n`am ce zice ...a fost doar o observatie

ruver 23-12-06 19:58

da m-ati prins oricum sounea-am daca ma intreba cineva dar mi sa parut ca arata bine cu kitul ala :P

STEVENdesign 06-01-07 19:04

Vreau si eu sa ma bag in concursul asta..mai exact la propria gama de autoturisme.Sper k ma primitzi:rolleyes2 ...am intzeles k pana pe 10 trebuie sa fie gata....em-I- in:?:

mba 07-01-07 10:37

steven vezi k e topic facut pt gama d masini(complete challenge .....)....si cred k te mai potzi baga

Ace Axel 07-01-07 20:03

nu cred k are cineva ceva impotriva... momentan concursul e suspendat pt k au fost altele in desfasurare + perioada de sesiune

giubau_v8 08-01-07 11:55

ruver sry da momentan nu am timp sa il fac...pana trece sesiunea ce urmeaza nu o sa am timp....si pana in sesiune am o grama' de proiecte....sry....poate vrea altcineva sa il faca in locul meu.....eu probabil o sa revin cu el dupa sesiune

giubau_v8 25-01-07 18:33

1 Attachment(s)
am avut putin timp si am facut si eu opelu....

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning