Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Ferrari PC (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/175474-ferrari-pc.html)

2010 08-07-10 12:41

Re: Ferrari PC

A iesit SUPERB, nici nu cred ca se putea mai bine, multe felicitari din parte mea si sper sa mai vad si alte asemenea proiecte la tine:!::!::!:

CyberCSX 08-07-10 15:09

Multumesc !

Alte proiecte, momentan nu.
Nu se stie īnsa pe parcus ce mai īmi trece prin cap ;)

VENOX 08-07-10 15:16

Super lucrare! Felicitari pentru reusita. Arata mai bine decat ma asteptam.

Mai ai nevoie doar de:

Mouse :D

Si eventual sa faci carcasa tastaturii rosie.

CyberCSX 08-07-10 18:01

Multumesc !

Super Tare. Mouse-ul l-am comandat si am comandar si un Mouse Pad.
E bestial si merita toti banii.

Īn ceea ce priveste tastatura, trebuie sa-mi iau una fara cablu. Ce am momentan e un Revoltec USB cu "matz" si asta s-o modific ar fi aiurea.

Pacat ca nu au si tastaturi.

Andu_RacE 09-07-10 05:22

Dar n-ai facut si tu o poza sa vedem cum iese botul ala afara. :D In rest, chiar ti-a iesit o adevarata jucarie nebuna. Imi place...cui nu i-ar place?! :lol:

CyberCSX 09-07-10 06:41

Este poza cu botul iesit afara.

O mai pun o data:

http://www.3xconect.home.ro/images/070.jpg

Racer21 09-07-10 16:06

Mii de felicitari din partea mea, imi pare bine ca am urmarit o astfel de lucrare de la A la Z. Super, felicitari inca odata !

DTH 09-07-10 16:25

Felicitări !!! Superb proiectul ....şi eu aş vrea aşa ceva :lol:

CyberCSX 09-07-10 17:01

Multumesc la toti pt. felicitari !

@ MillionDollarBaby

Asa ceva gasesti si de cumparat dar nu Ferrari ci CHEVY CAMARO si e cam 50% mai slab la nivel de Hardware.
E facut de PC RIDERS si costa 2000 USD :

http://pcrides.com/wordpress/PCRides...setup_ver3.jpg

Gasesti si mouse-ul potrivit la el daca vrei la 4 DOOR MEDIA:

http://fourdoormedia.com/Merchant5/g...o-red-3Qtr.jpg

Al meu bineīnteles ca NU este de vīnzare dar īmi pun totusi īntrebarea, daca Camaro-ul care este cu 50% mai slab īn dotare comparativ cu Enzo-ul meu si costa 2000 de dolari, oare cīt ar costa al meu care se pare ca mai este si unicat, mai ales la dimensiunea enorma de 1:6 si..... e ENZO FERRARI, superalituvul de la Ferrari? :rolleyes2 :D

Pe mine ma costat toata povestea aproximativ 800 EURO si aproape 5 luni de munca (tinīnd cont si de problemele de constructie si vopsire datorita vopselei de proasta calitate pe care am prins-o, defectarrea mecanismului optic slim care m-a obligat sa construiesc un nou sasiu, etc.)

PS:

Daca asi gasi o caroserie RC de Dacia 1300 sau R 12 la scara de 1:6 sau cel putin 1:10, asi face HTPC din ea asa......... ca chiestie īn memoria batrīnei dacii.

DTH 09-07-10 17:30

Da .....nu se poate compara Camaro cu Enzo ...

Oricum ...proiectul ăsta al tău merită premiat :D

CyberCSX 09-07-10 17:35

Multumesc īnca o data!

Īn august este la Köln o expozitie de PC Case Modding cu concurs de premiere "Best Off" (German Casemod Championship)
Ma gīndeam sa fac cu Enzo-ul act de prezenta ca e aproape, numai la cītiva km dar nu stiu daca reusesc sa-mi rezerv timp pt. treaba asta.

DTH 09-07-10 18:10

Păi ar cam trebui să-ţi rezervi....nu de alta dar totuşi ai muncit la proiectul ăsta şi nu trebuie să īl laşi baltă acuma ...mai ales că nu e ceva care să se facă īn fiecare zi şi care este făcut de cineva īn fiecare zi ....merită toată atenţia şi cine ştie....poate vreun doritor o să vrea să dea o sumă bună pe el :D

CyberCSX 09-07-10 18:29

Eh.......... acolo este chiestie de premiere si nimic mai mult exact asa cum e de ex. 4 Days Tuning unde fiecare īsi prezinta masina tunata.

Indiferent ce doritor o fi, nu este de vīnzare si pt. asta am destule motive.

Sīnt destui care cauta sa cumpere asa ceva si ulterior ori ca se lauda pe net dīndu-le drept facute de ei, ori l-e vezi īn scurt timp pe ebay la niste preturi de te doare capul.

Nu mai vorbesc de faptul ca este primul de acest gen pe care l-am facut īn viata mea, practic primul Case modding de acest gen, īl consider "prototip" si asa ceva nu se vinde.

Daca vrea careva sa-i fac ulterior unul la comanda, aduce carcasa masina si hardware-ul platind numai manopera si materialul pt. modificarile de rigoare s-au ma apuc eu sa mai fac cīteva īn diferite carcase si l-e vīnd ulterior e alta poveste.

CyberCSX 10-07-10 15:51

Pt. cine vrea sa vada video-ul:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/H0qS2pkWXsE&amp;hl=de_DE&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/H0qS2pkWXsE&amp;hl=de_DE&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Darius DMS 10-07-10 17:33

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 3507923)
Pt. cine vrea sa vada video-ul:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/H0qS2pkWXsE&amp;hl=de_DE&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/H0qS2pkWXsE&amp;hl=de_DE&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

stiam ca va fi ceva superb....si cand zic superb,zic EXTRAORDINAR!!!...2 pasiuni intr-un singur obiect:lol:....felicitari....a meritat tot efortul depus....sa il stapanesti sanatos;)
\
p/s:caroseria merge putin finisata cu negru;)...

2010 10-07-10 17:48

Multumim ca ai pus si filmul cu aceasta mare realizare:!::!::!:
FELICITARI

CyberCSX 10-07-10 17:52

@ Darius DMS

Multumesc!

Da. Negreala cam lasa de dorit. Din pacate, la vīrsta mea nu mai a o mīna asa de linistita īncīt sa perfectionez sectoarele negre.

@ 2010

Cu placere !
Era si normal sa-l pun.

Nu stiu daca voi ati opservat īn video, dar Enzo-ul are mai nou īn roata din spate dreapta, 2 racorduri USB īn janta.
Le-am pus azi dimineata īnainte de a face video-ul :D

radu_rs 10-07-10 19:56

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3188198)
hai ca m-ai facut curios, din ce observ esti smart in ceea ce priveste tehnologia si creativitatea. :>

De la inceput am intuit, acum este certitudine. Esti foarte tare, proiectul tau este de invidiat!
Felicitarile mele, sunt convins ca nu numai ale mele!

CyberCSX 10-07-10 20:05

Multumesc !

Asa-i cu noi bosorogii astia.
5 minute īnainte de a da ortu popii ne mai apuca o data creativitatea :D :D :D :D :D

(Glumesc) ;)

andi_cimpean 10-07-10 22:04

Felicitări pentru realizare!

Mai rar vezi aşa ceva.

Aş putea să īţi sugerez 2 idei, dacă īmi permiţi:):

- īncearcă să pui mici plase la fantele aela de aer din bot, să nu se mai vadă uşiţa la unitatea optică.
- nu prea se potriveşte parbrizul cu geamurile laterale, mă refer aici la faptul că geamurile lateriale, par a avea chedere şi parbrizul vine prea simplu. Un chenar negru cred că l-ar aranja.

Ştiu că ai zis că nu doreşti geamurile negre, dar mă gāndesc că i-ar sta bine cu o folie de intensitate mică.

CyberCSX 10-07-10 22:28

Da, si parbrizul din fata are o rama neagra la original dar nu mai am eu mīna fina sa le trag cu pensulita asa finut cum trebuie.

La sertarul DVD din pacate trebuie sa ramīna asa. Am 2 venturi care trebuie de undeva sa traga aer.

Daca le īnchid pe alea cu folie neagra, trebuie cel putin sa deschid sasiul īn spatele mecanismului DVD sa traga de undeva aer suficient ca alt fel se astupa.

Cu siguranta am sa mai fac niste modificari la el dar astra nu asa curīnd.
Poate prin toamna. Īn afara de asta nici starea vremii nu e propice pt. lucrari din astea ci maidegraba de strand.

Daca-ti spun ca acuma seara la ora 22:26 (ora germaniei) am + 31,8 °C īn camera si asta la nivelul solului nu ma crezi.
De vreo saptamīna ne coacem la + 35°C / + 38°C de ne sar dracii.
Azi cred ca am facut de cel putin 15 ori dus.

radu_rs 11-07-10 00:03

si in Brasov ploua de rupe. Ti-as sugera sa lasi proiectul in stadiul in care se afla acum (adica in stadiul acesta perfect) si sa mergi la un strand ceva, sa-i faci chenarul negru la parbriz in toamna, cand este mai nasol afara. Pana atunci, distractie maxima. Noi tot aici vom fi sa-ti vedem pc-ul personalizat si "tunat" cu modificarile pe care le vei aduce, pe parcurs. :D

este un reply cu referire la ultima ta postare :evil_laug

CyberCSX 11-07-10 06:22

Am vazut la Ant. 1 ce dezastru e īn tara.

Nici natura asta nu mai e corecta. Unii se coc si altii īnoata.
Uite acum, e duminica dimineata ora 6:18 si īn camera sīnt 28°C. :evil:
N-am dormit mai nimic toata noaptea de cald chit ca mi-am pus ventilatorul īn dormitor si am mai lasat si toate geamurile deschise.

Am auzit ca la Resita de ex. sīnt numai 15°C. Dezastru, ce sa mai zic.

Creative256 12-07-10 14:22

Felicitari, am urmarit de la inceput proiectul tau, ai reusit sa il duci la bun sfarsit si cred ca a iesit mult mai bine decat se astepta multa lume (sigur eu). Bravo! Sa ai parte de el.

CyberCSX 12-07-10 17:15

Multumesc !

promo 13-07-10 15:09

faina lucrare a iesit... bravo !! :shock:
oricum este un pc modest, nu as da desktop-ul meu pe asa ceva...8)

CyberCSX 13-07-10 20:54

Normal dar tu faci o foarte mare confuzie.

Un HTPC nu este un PC, chit ca bazeaza pe acelasi principu.

HTPC = HOME THEATRE PERSONAL COMPUTER

PC = PERSONAL COMPUTER

Diferenta, HTPC este gīndit īn exclusivitate numai pt. utilizari multimediale de muzica, fim TV + mici activitati Office pe cīnd un PC este cu totul alt ceva cu mult mai multe aplicatii posibile.

Paralel, dependent de placa de baza, esista si sisteme ITX care pot fi extinse īn functionalitate si randament la acelasi nivel ca un PC. Acelea au posibilitati de conexiuni PCIe si PCI si nu sīnt sisteme All in One ca al meu unde CPU si GPU este sudat (cositorit) pe placa de baza.

Eu am vrut īn Enzo un astfel de HTPC pt. al utiliza numai pt. functii multimediale deoarece PC am.

CyberCSX 16-07-10 19:00

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KingDesign (Post 3502204)
Ce este urmatorul proiect?

N-am vrut sa spun pina acum dar tinīnd cont ca masina este deja comandata, ei uite, ca divulg noul proiect.

HUMMER H1 vs. AMD = AMD HUMMER :D

Daca proiectul iese conform planului, computerul se va deplasa pe rotile lui per telecomanda dontr-o camera īn cealalta.

īn fine. Cīnd ma apuc de lucru, voi deschide un topic special pt. el. Deocamdata pozele īn avanpremiera.

Este scara 1:6, (67cm x 35cm x 30cm), costa 89 EURO si l-am comandat de AICI

Saptamīna care vine merg la Baumarkt (ca Praktiker) sa-mi cumpar materialele necesare.

Racer21 17-07-10 20:30

Aha, se anunta un alt project pe aici, super ! :D Hummer`ul e mai mare decat Enzo, deci va avea si un sistem mai bun, daca zici ca va fi AMD :D Fii sigur ca o sa`ti urmaresc noul proiect mai ales ca acum vrei sa se poata deplasa, ai grija doar sa nu te duci la off-road cu el cu el :lol: (bineinteles dupa ce e gata) MULTA BAFTA !

CyberCSX 17-07-10 21:26

:D :D :D :D

Asi putea sa ma duc si Off Road cu el dupa ce e gata, cu conditia ca īn loc de HDD sa aiba o SSD care n-are treaba cu zdruncinaturi, unde nu sīnt parti mecanice sensibile ca la HDD.
Oricum, mie īmi ajunge sa-l deplasez dintr-o camera īn alta.

Īn ceea ce priveste echipamentul de hard, cred ca trebuie sa te deceptionez.
Nu voi monta īn el sub nici o forma un system superperformant de actualitate ce are nevoie de racire suplimentara si alte minuni ci va fi mai degraba un Office PC cu utilizari standard + putin multimedia.
Eu am un PC nou nout aici, cumparat īn 2008 si nefolosit decīnt vreo 15 minute pt. test de functionare. L-am cumparat cadou pt. cineva, ne-am certat si nu l-am mai dat. De atunci sta aici īn cutia originala. E doar un Sempron 3000 + single Core pe o placa de baza AsRock cu 2 GB Ram.
asta am sa-l transplantez īnmasina ca sta de 2 ani si mi-e frica ca-l apuca rugina :D
Oricum, este a doua si ultima masina PC pe care am s-o fac ca doar n-am sa-mi umplu locuinta de ele.

Un sistem performant actual cu AM3 Quad Core si alte minuni am sa-mi fac dupa ce e gata asta si acela va fi un desctop orizontal, īn design asemanator cu o masa de mixaj de studio, dotat special pt. aplicatii editare multimedia, ampif integrat de 2 x 500 wati 5:1 Surrond + EQ, docking Stations de la HDd pīna la celular, VU metre analoge si digitale (comparatoare) si multe altele.
Ca dimensiune aprox 95 cm x 50 cm x 12 cm.
asta deocamdata este numai pe hīrtie ca schita.

Andu_RacE 18-07-10 13:56

Am o intrebare, sper sa nu sune ciudat sau altceva...
De ce nu incerci altceva cu acest Hummer? Sa faci ceva si pe baterie, gen laptop. :) Daca tot ai atata spatiu si il poti deplasa. :) Mai pleci pe undeva, iei jucaria cu tine, stai pe baterie, il bagi in priza cand e descarcata etc. :)
Sau nu se poate asa ceva? :(

CyberCSX 18-07-10 14:57

Se poate dar e prea mare. N-ai cum sa-l cari.
Daca mergi cu el pe rotile lui, īn 30 min. sīnt acumulatorii consumati.
Ulterior ce faci? Īl cari īn spate, chit ca acumulatorul pt. sistemul pc īnca mai are curent?

Chiestiile astea cu PC īn masini RC sīnt treburi pt. copii sau fani si nu prea au un rol practic la capitolul transport.

Ai vazut īn poze ce imens e Ferrari-ul la mine pe birou. Darmite Hummer-ul.

Ce faci de ex. daca mergi cu trenul si esti īntr-un compartiment īnghiesuit?
Spui calatorilor.....:
-Hai ! Iesiti afara ca-mi trebuie loc sa-mi pun Hummerul pe bancheta, trebuie sa scriu un Email! :D

CyberCSX 02-10-10 19:04

3 Attachment(s)
Defapt nu am vrut sa mai scriu nimic aici dar trebuie sa anunt ceva:
ENZO FERRARI HTPC a primit un frate. Este aceasi masina, tot scara 1:6
E Galben / Portocaliu, aproape nou si functioneaza perfect.
L-am cumparat cu 25 EURO :D :D :D :D

(Vezi pozele)

Acum daca se īntreaba careva, daca urmeaza un ENZO FERRARI HTPC care va fi vunctional pe rotile lui, sistem RC, pot sa spun ca DA !

Un termen de īncepere a lucrarii nu este īnca stabilit ca mai am Humer-ul īn lucru + alte treburi.

Racer21 03-10-10 15:40

Tare de tot, nu te grabi cu Hummer`ul: "Graba strica treaba" , o sa fie timpul si pentru Enzo nr2 ;) Oricum, deja imi inchipui ce tare ar arata Hummer care "tracteaza" un Enzo, urmarit de alt Enzo, si defapt toate 3 sunt PC`uri "mai speciale" :D

CyberCSX 03-10-10 16:22

1 Attachment(s)
Si stai ca asta nu-i tot :D :D :D

Am mai cumparat un.............. BMW GTR marime 1:6 īntr-o stare impecabila cu 35 EURO :D :D :D :D

(Cred ca acuma, amatorii de ursuleti si pisicute o sa-si cam rumege unghiile) :lol:

DrifterGT 06-10-10 20:12

De unde le cumperi cu 25/35 euro 1:6 ? Am vazut aici un 1:6 si sub 50 euro nu am gasit.

CyberCSX 08-10-10 22:53

Am mai spus. EBAY.

momentan sīnt 2 Enzo-uri pe ebay, unul galben si unul argintiu. Ambele mai au o singura zi si nu au bid-uri. Daca le prinzi noaptea si ai noroc le scoti la pret de nimic. Nu mai vorbim ca e aproape mijloc de luna, lumea nu mai are bani si asta-i perioda ideala de a face cumparaturi de acest gen. ;)

Enzo GALBEN si ARGINTIU. Cred ca daca nu se baga nimeni, le umflu si pe astea doua :D

Pe ebay mica publicitate, este momentan numai un mertan 1:7 cu pret negociabil la 45 EURO dar tipul mai lasa. Asa fac toti si-l scoti la 30 EURO.

Mertanul e NOU NOUT

CyberCSX 11-10-10 07:32

Tinīnd cont de o serie de īntīmplari neplacute pe forumul asta de care am avut parte īn ultimul timp cu unii membrii cum ar fi KASSEL, GTR si īnca cītiva, membrii carora le sare mustarul la fiecare comentare a mea numai datorita faptului ca locatia mea nu este Romānia, īn ultimul timp am avut parte de o serie de jigniri fara nici un motiv, am hotarīt sa ma retrag definitiv de pe forum deoarece am ajuns la concluzia ca aici, cel putin īn ultimul timp, nu se mai poate discuta omeneste.

Pe viitor, cine este interesat de proiectele mele RC - Computers (Case Conversions), PC-uri montate īn modele auto 1:6, rog a vizita periodic acountul meu MrCybercsx pe YouTube unde voi publica un video demo de functionare pt. fiecare lucrare īncheiata. Aici pe forum nu voi mai posta nimic.

Ramīneti cu bine si sper ca pe viitor la unii care nu-si mai īncap īn piele de invidie, cei ce urasc si nu suporta daca altul o duce mai bine sau locuieste īn alta tara unde are conditii de trai mult mai bune ca īn Romānia, sa le vina mintea la cap.

All times are GMT +2. The time now is 11:32.

- Copyright 2026 4Tuning