![]() |
razvan323 vezi ca este un topic dedicat baietilor... cum agata ei....
noi agatam cu masina :lol: |
eh *** , cu masina ta , prostu` prostiilor sa fii si tot agati.... nu mai e p vorba dulce...
|
Eu nu agat.. sunt baiat cuminte, timid, ma impleticesc in cuvinte cand e sa vb cu o gagik... iar masina de agatat nu am... :D
Ce as putea sa fac? :oops: |
Re:
Quote:
hopa nevrozo ........ ba sa stii ca e si pe vb dulce .. nu toate fetele au masini ... nu toti baietii au masini .... si mai multe ... inca mai cred in romantism si sunt sigur ca merge ... crezi ca daca mergi intro pizzerie si intrebi de \"ceva gin aveti ? \" ai succes ??? poate daca chelneritza e beata moarta iti va iesi ceva :P ...... |
Eryka.
Scuze ca am furat threadul:) Chestia cu fete+masina cred ca functioneaza la multi baieti.. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
B|shOp-VR6 in cazul in care vb serios, mai sunt si altii ca tine :D TranceGirl a insistat sa va spun adevarata mea tactica de agatat... Imi place un tip, vrea sa ma salute si eu de :oops: pun capul in pamant ... :punch: :punch: :punch: Nu vrei sa mergem la un psiholog ceva? :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :mrhappy: :mrhappy: |
Carmen, Bishop a facut misto... :lol: :lol: :lol: :lol:
Cat despre rusine, indrazniti, faceti complimente, ca nu sta nimeni cu paru' in spate... :lol: :lol: :lol: (a se citi par=bata) |
Bogdan_16v aici cred ca este cel mai aberant topic :D Toti am luat`o pe campie si nu vb nimeni serios :p
|
Re:
Quote:
lol si yo am ochii albastri...fac si gropite ...da`s \"insurat\" :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: |
Acum miam amintit...sebastien loeb nu e la Citroen?! :lol: :lol: :lol: Ce impreza?! la impreza sunt altii care dau din covrig....
Nu e nici o fata care sa agate baieti cu un cui?! :lol: :lol: :lol: Asa e mai hardcore... |
Re:
Quote:
|
am inteles :P :P :P :P
|
Re:
Quote:
|
Aseara cred ca am avut o scapare... :lol: :lol:
Dar lasa ca au venit repede Ice Racing Team... sa ne strice noua combinatiile... :chainsaw: |
adik Ice Racing Club ... Nu Team :lol: :lol: :lol:
|
Asta a fost ca razbunare pt ce ati facut aseara :lol: :lol:
|
Razbunare a fost si \"pana\" de benzina :evil_laug
Sa vdm ce face Ice Racing TEAM :P k sa fie 1-1.... Vom reveni ku amanunte!! :D |
2 Attachment(s)
hmmm... si pt cei ce nu credeau de \"Boys Wanted\" ... poftim aici :twisted:
|
:lol: :lol: :lol: Am avut si eu acel semn in masina :lol: :lol:
BTW.. diseara sa mi-l lasati vreo doua ture ca-s curios dak se ia vreun popo de mine :lol: :lol: |
mah... io cred k tu il vrei pt altceva :lol: oricum ti-l lasam... ca facem altul :twisted:
|
adik ce vrei sa spui mey?! Si eu eram in masina....
Facetine si noua unu.... da' cu girls :D ... da?! 8) |
ce dai ?? :lol:
|
Iti dau eu tie de nu te vezi dak te iei dupa el :lol: :lol: :lol:
|
adik dk se ia dupa placuta?! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Dupa tine.. :lol: :lol:
|
nu are cum...eu sunt omniprezent...sunt peste tot si tot e peste mine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a inebunit lupu!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
klar!!!
|
1 Attachment(s)
Ia Speeder-e sa-ti faci stiker sa pui pe luneta :lol: :lol: :lol: :
|
hai mah bishop ca daca vrei iti agatam noi \"ice racing team\" , ca degeaba stateai acolo la McDonald's.Si mai erau si strambe rau alea :lol:
|
ah si inca ceva:fiti si voi originali.nu furati idei!
|
Ce mah? M-ai vazut pe mine cu girls wanted pe masina? Nici dak ma platesti nu pun asa ceva...
Si la MC.. las-o pe elefantica aia.. n-aveam treaba cu aia... cealalta in fustita... mergea o tura, doua... trei, patru :lol: |
Ahhhhhhhhh!
Bishop am ratat bagami-as!!! mergea combinatia chiar daca erau din rahova! :P :P :P :P :P trebuia sa suni! |
Re:
Quote:
Da mai era un mic impediment Elefantul, cred ca tipa in fustitza venea numai la super oferta impreuna cu Elefantul. |
Ce dor mai imi e de o combinatie alde fuste scurte si d-re darnice...
Maryo, tata... Ionela scrie pe mine cand ma intorc !!! :lol: |
aseara prin iasi pe la billa ... la volan la un cielo eram si cu Petey Pablo-Need 4 Speed la maxim ....... an dat gata 2 gagici ... mama ce iese treaba ;) pacat ca eram grabit ....
iese faza aia mai .. e a doua oara cand incerc prima data mi s-a facut semn ca isnebun a doua oara au luat-o la fuga pe trecerea de pietoni :D ... dai voie la gagici sa treaca si cand ajung in dreptul masinii .. turata hop in 3000 de ture ..... SATISFACTIE GARANTATA ! ;) .... Petey Pablo-Need 4 Speed si 50 Cent - In Da Club (beyonce remix) isi spun cuvantul :D fetelor ... mie sa imi faca vreuna ashaceva .. vai doamne inseamna ca mi-am gasit femeia vitii mele :D |
Poate faza astamerge numai in Iasi, ca in capitala, daca nu ai un S, poti sa scoti tu si untul din masina, ca in afara de gabori si o pensionara obosita nu se uita nimeni la tine...
Dar metoda de agatat barbati, ca sa fim on-topic, este cea cu lanseu de peste umar... Cu o lanseta bine echilibrata, pentru crap, carlig nr. 1 ascutit chimic si pluta de balsa, arunci in directia romanului la volanul CLK-ului decapotabil, tragi pick-up-ul si incepi sa mulinezi... De durere, acul fiind ascutit si bine infipt, va sari din masina, va alerga de nebun si va veni langa sufletzelul tau de fata mare, moment in care farmecele tale isi vor spune cuvantul. Deci metoda agatzatului cu japca da roade...Parca am vazut in Jackass... :lol: |
:lol: :lol: :lol: Hondare, povestesti ca aia din filmul \"Operatiunea Monstru' \"
|
belea cu Hondaru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
BISHOP MICI O PROBLEMA CU FETELE DIN RACOVA ERAU CHIAR IN DRUMUL MEU!SX NU SE URCAU ALEA CU TINE IN MASINA CA LE ERA FRICA :D :D :D TOT DACIA ERA MAI SIGURA
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning