Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pescuit si vanatoare (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare.html)
-   -   Sunt si ceva pescari pe forum? (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare/174789-pescari-forum.html)

KrYpToN 11-09-10 12:38

Re: Sunt si ceva pescari pe forum?

La albele ati fost sa o incercati ?? eu am fost ieri si am luat 8 bucati de novac si un caras 3 novacei la 2-3 kg 4 novacei la 4-5 kg si un caras la 1 kg jumate :) balta merita banii :)

bogdan 11-09-10 17:37

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3645462)
E una langa Bucuresti, dar ii da drumul abia pe 1 noiembrie. Daca vrei salau, e deschisa Sandulita, langa Sarulesti, 100 de lei, iti da si barca, dar numai catch and release.

Mai este tot catch and release si prinzi de vorbesti singur, dar nu au barca, trebuie sa mergi cu barca ta si motor electric, la Milotina, este 150 de lei sau 100 de lei parca.

Bogdane, maine eu plec in Delta, dar dupa crap in special, sper sa dau si de ceva rapitor. Unde ai prins-o? Frumoasa marlitza!

la sulina parca,anul trecut ,am fost si eu luna trecuta la mila,merge somnul bine acum si mai merge si o stiuca la max 2-3 ore de cand se lumineaza.da somnul e la "discretie" :)

Hondarul 13-09-10 16:08

Am revenit. Somn doar mic, maxim 1 kg - eu nu am prins ca nu am dat, dar prindea lumea. Numai peste mic peste tot, caras, ciortan, somotei.

Eu am luat avati si stiuci in prostie, dar si astia mici din pacate. Bucati mai mari cred ca au ramas doar pe incintele private. Prefer baltile de langa Bucuresti pentru rapitori mai imbracati :lol:

KrYpToN 15-09-10 17:24

Puteti sa imi spuneti si mie niste balti de Crap bune va rog frumos ?

Multumesc anticipat

panaitescud 19-09-10 20:57

la ( puturosu) vadu oii a fost cineva anul asta ?

Hondarul 21-09-10 16:15

Care stie ceva de BGS Dragoesti??? Se prindea inainte crap bine de tot, dar acum s-a mai rarit... voi stiti ceva?

Hondarul 27-09-10 11:13

http://www.team82.fr/seyret/atomique-leurres.html

Niste carasei...

KrYpToN 05-10-10 22:26

3 Attachment(s)
Crapu l-am prins duminica asta :) i-ar novacu la prins tata saptamana trecuta la albele .. :) crapu l-am prins la Ganeasa

Scuzati fata dar .. nu eram dormit de 24 de ore cam asa :))

Hondarul 08-10-10 13:05

Bucuresteni, care faceti un rapitor in uichend la Chiriacu? Ca intr-o saptamana navodeste balta si e pacat... Strapazan maxim 1 kil dar mult si des, marlite cate vrei. E o balta sa-ti faci mana la rapitor ;)

furry_lion 12-10-10 22:40

Cum sufletu meu prindetii asa marii?? doar nu datii la peste in crescatorie aveti ace mari ce momeala folositii?? pe dunare am prin cel mai mare un salau de 2 kg !

Hondarul 13-10-10 11:28

Bishoape, ce mai e pe la Moara? Ca ma duc si eu vineri cred.

B|shOp-VR6 13-10-10 12:36

Nu mai stiu ca nu am mai fost de ceva timp.. suntem in pregatiri pentru plecarea in Ungaria, avem constrangere de buget si nu am mai fost decat de 2ori pentru antrenament, testat bile, monturi, ace etc.

Hondarul 14-10-10 08:30

Cine vrea rapitor in Bucuresti, merita incercat. E la 2 minute de mers pe jos de casa mea si cred ca voi incerca si eu cat mai curand. Doar catch and release la rapitor.

http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/.../null/bb/null/

Gica 15-10-10 10:50

Habar n-avem ca e populat acolo. daca ajungi inaintea noastra, sa ne spui o parere despre cum a decurs partida.

TaZzY E30 15-10-10 16:48

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 3725952)
Cine vrea rapitor in Bucuresti, merita incercat. E la 2 minute de mers pe jos de casa mea si cred ca voi incerca si eu cat mai curand. Doar catch and release la rapitor.

http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/.../null/bb/null/

Cred ca dau si eu o fuga in weekend-ul urmator;;)
Pe Branesti mai e ceva?a mai fost cineva de pe aici?

mitza mtb 15-10-10 22:31

3 Attachment(s)
La Naipu in dreapta , era o balta.. Ileana se numeste ( mi-am amintit ) ..stiu ca acolo bagai undita si imediat tragea cate un carasel cam cat palma .. am fost de cateva ori .. e foarte frumoasa zona .. sunt campuri imprejur , iar cand e soare .. e chiar peisaj .. frumos pentru un weekend..

L.E : Am gasit si niste poze

gabitzUU 16-10-10 08:02

Foarte tare topicul,in sfarsit ceva despre pescuit :D

De acum 2-3 luni m'am dus saptamanal la peste si treaba a stat in felul urmator ... :))

Prima-Magura 8(hotarele)- Nu am tras nici macar un carasel,nici eu si nici restul persoanelor care mai erau pe balta.
2. Frasinet2 (alexandria,nu calarasi)- Am scos cam 3-4kg carasi+bibanusi si varul meu care era la 3-4m de mine a scos un crap la 2.2kg si in rest cam atat nimeni nu a mai prins nimic.
3.Naipu-Carasi 2-3kg,ciortan 2.4kg,chinezesc 2.1 kg.

Dupa aceste 3 balti a inceput sa se prinda pescuitul de mine si am inceput sa investesc in scule monturi,monitori,lansete etc.in fine..dupa toate investitia(1400-1700lei) a urmat asa:

1.Magura 8(50lei)- NIMIC
2.Fosta balastiera clinceni(ne facuse carton ca la spalatorie la a 5-a partida de pescuit a 6-a gratuita,80 lei partida,restrictii cat cuprinde)- Nimic,am zis ca nu s'a prins din cauza vremii ca ploua urat si batea vantul.
3. Am incercat-o iar la clinceni- NIMIC si apoi am bifat CLAR pe lista baltilor care nu avem ce cauta.
4.HOBAIA(balta renumita pentru concurs 150 Lei partida)- in 10 ore doar o trasatura care l'a pierdut tata exact la mal :)) Cand am ajuns pe hobaia vb cu tata: GATA LA 150 LEI PARTIDA,IL OMORAM PE PESTE CA SIGUR ESTE PESTE IN BALTA ASTA...Si nu a prins absolut nimeni NIMIC,ca mai erau vreo 6-7 echipe de pescari si mai vb unii cu altii,toti aveau juvelnicele pe mal,iar unul mai nefericit isi facuse abonament la incepului anului care costa 1500 lei si ii oferea 12 partide adica scutea doar 300 lei si acel om in tot anul 2010 a scos un singur peste din balta aia.

Acum am de gand sa schimb traiectoria si sa ma indrept catre movilita si mai exact la BITINA,este o balta foarte interesanta si spun asta deoarece costa 120 lei,peste se prinde pentru cine este pescar,iar pentru cine nu este pescar la plecare i se da din balta 10kg de peste,deci oricine pleaca relativ multumit.Ar mai fii ca locuri de pescuit auzite de la prieteni pescari si in care vreau sa merg urmatoarele : Peris,Zmeu,crevedia,ganeasa. Daca ati fost pe baltile respective dati si voi niste informatii etc,ca de mincinosii care scot monstrii din balti ne'am cam saturat =))....

Senzori Zgomotosi va doresc.

furry_lion 17-10-10 01:32

Ce e asa fascinant sa te duci la crescatorie?? doar ptr concurs ??cand te poti duce linistit pe o balta si sa prinzi peste fara sa platesti vre`o taxa ! in fine nu cred ca as face prostia asta .a da mam dus la Lunca aproape de Tulcea taxa de intrare 50 Ron si iei cat peste prinzi 24 de ore si peste frumos mare stiuca , caras , salau .. nu cred ca mai e un hobby pescuitul intr`o crescatorie ! parerea mea nu o luati in nume de rau imi place mult sa pescuiesc :)

KrYpToN 17-10-10 20:57

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 3730798)
Foarte tare topicul,in sfarsit ceva despre pescuit :D

De acum 2-3 luni m'am dus saptamanal la peste si treaba a stat in felul urmator ... :))

Prima-Magura 8(hotarele)- Nu am tras nici macar un carasel,nici eu si nici restul persoanelor care mai erau pe balta.
2. Frasinet2 (alexandria,nu calarasi)- Am scos cam 3-4kg carasi+bibanusi si varul meu care era la 3-4m de mine a scos un crap la 2.2kg si in rest cam atat nimeni nu a mai prins nimic.
3.Naipu-Carasi 2-3kg,ciortan 2.4kg,chinezesc 2.1 kg.

Dupa aceste 3 balti a inceput sa se prinda pescuitul de mine si am inceput sa investesc in scule monturi,monitori,lansete etc.in fine..dupa toate investitia(1400-1700lei) a urmat asa:

1.Magura 8(50lei)- NIMIC
2.Fosta balastiera clinceni(ne facuse carton ca la spalatorie la a 5-a partida de pescuit a 6-a gratuita,80 lei partida,restrictii cat cuprinde)- Nimic,am zis ca nu s'a prins din cauza vremii ca ploua urat si batea vantul.
3. Am incercat-o iar la clinceni- NIMIC si apoi am bifat CLAR pe lista baltilor care nu avem ce cauta.
4.HOBAIA(balta renumita pentru concurs 150 Lei partida)- in 10 ore doar o trasatura care l'a pierdut tata exact la mal :)) Cand am ajuns pe hobaia vb cu tata: GATA LA 150 LEI PARTIDA,IL OMORAM PE PESTE CA SIGUR ESTE PESTE IN BALTA ASTA...Si nu a prins absolut nimeni NIMIC,ca mai erau vreo 6-7 echipe de pescari si mai vb unii cu altii,toti aveau juvelnicele pe mal,iar unul mai nefericit isi facuse abonament la incepului anului care costa 1500 lei si ii oferea 12 partide adica scutea doar 300 lei si acel om in tot anul 2010 a scos un singur peste din balta aia.

Acum am de gand sa schimb traiectoria si sa ma indrept catre movilita si mai exact la BITINA,este o balta foarte interesanta si spun asta deoarece costa 120 lei,peste se prinde pentru cine este pescar,iar pentru cine nu este pescar la plecare i se da din balta 10kg de peste,deci oricine pleaca relativ multumit.Ar mai fii ca locuri de pescuit auzite de la prieteni pescari si in care vreau sa merg urmatoarele : Peris,Zmeu,crevedia,ganeasa. Daca ati fost pe baltile respective dati si voi niste informatii etc,ca de mincinosii care scot monstrii din balti ne'am cam saturat =))....

Senzori Zgomotosi va doresc.

La Ganeasa am fost eu :) am luat crap de 7 kg si inca vreo 8 bucati de .. nu mai stiu ce caras la 2-3 kg si o salonta la 2 kg :) Balta e buna

gabitzUU 18-10-10 07:35

Quote:

Originally Posted by furry_lion (Post 3733166)
Ce e asa fascinant sa te duci la crescatorie?? doar ptr concurs ??cand te poti duce linistit pe o balta si sa prinzi peste fara sa platesti vre`o taxa ! in fine nu cred ca as face prostia asta .a da mam dus la Lunca aproape de Tulcea taxa de intrare 50 Ron si iei cat peste prinzi 24 de ore si peste frumos mare stiuca , caras , salau .. nu cred ca mai e un hobby pescuitul intr`o crescatorie ! parerea mea nu o luati in nume de rau imi place mult sa pescuiesc :)

Colegu',noi in jurul bucurestiului nu avem balti "salbatice" tot ce avem este PRIVAT adica se percep taxe pentru pescuit...Si in zona alexandriei unde sunt multe mult balti de pescuit tot cu taxe sunt...Poate in constanta nu se percep taxe la pescuit,dar la noi pana acum nu am gasit balta aia unde sa te lase fara sa dai bani...

@furry_lion : Si eu am auzit ca este peste acolo si o sa ma duc,dar cred ca abia la anul ma duc la crap acolo,acum vreau sa ma axez pe rapitor ca tot e frig si te mai si incalzesti :D

furry_lion 20-10-10 01:01

gabitzuu .. pai nu am idee cat e o taxa la voi dar banuiesc ca e mai mult ca la noi..si la o mica cheta ai putea sa te duci in alta parte nu neaparat cta .. zic si eu :D Vin`o cu incredere .. ai ce vedea si poti sa ramai cu cortu sau ramai la hotel la ei ..! Te poti relaxa perfect acolo !

gabitzUU 20-10-10 07:49

Nu este vorba de cheta ca sa merg in anumit loc,este vorba de timp...timpul este limitat pescuitului adica maxim o zi pe saptamana...Taxele langa bucuresti sunt foarte mari in raport cu balta.... La anul in vara am de gand sa merg in delta vreo saptamana cu tata finu etc etc...

aerox4ever 20-10-10 17:21

5 Attachment(s)
cateva capturi din vara astsa (pescuit la crap)

aerox4ever 20-10-10 17:23

3 Attachment(s)
si inca 2 poze frumoase ..la undita...in ultima poza captura ..se vede pluta de la undita crap 2,5 kg

bodykits 22-10-10 23:41

aerox4ever...super capturile, imi place cel mai mult aia in care tineai pestele cu degetele bagate pana la coate in ochii lui:)...banuiesc ca nu mai are rost sa intreb de C&R (ce o fi si aia....?)

aerox4ever 23-10-10 14:24

catch & relase nu..pe balta aia nu pescuim asa :)) sunt unele balti unde pescuim sportiv ..:) dar de ce sa ii dau eu drumu ? sa il ia altu ?...si nu l-am omorat ca i-am bagat mana in ochi..decat ca altii in branhii...

B|shOp-VR6 26-10-10 14:39

9 Attachment(s)
Cateva poze din Ungaria.. un mic paradis.
Desi balta a mers foarte prost, temperatura apei fiind foarte scazuta, am reusit cateva capturi:

Cel mai mare, salonta 20kg.
Cel mai mic, romanesc de 9kg.
Cel mai lung si frumos drill: crapul romanesc de 16Kg, va prindeti voi care e.

furry_lion 26-10-10 16:28

Frumos ..

toricu 26-10-10 18:28

Pe Frasinet(Calarasi) o stiuca la 2 kg,la Fundulea 2 nimic,la Magura 8 saNU MAI MERGETI,a navodit toata balta,la Magura 4 vreo 2 kg de carasei mici.Am mai fost la Draghiceanu(Giurgiu)am prins un novacel la 1 kg si 2 carasi la 800 de grame.

Provenzano 26-10-10 18:30

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 3758593)
Cateva poze din Ungaria.. un mic paradis.
Desi balta a mers foarte prost, temperatura apei fiind foarte scazuta, am reusit cateva capturi:

Cel mai mare, salonta 20kg.
Cel mai mic, romanesc de 9kg.
Cel mai lung si frumos drill: crapul romanesc de 16Kg, va prindeti voi care e.

Asa mai Da. Bv

negoitacata 27-10-10 22:05

1 Attachment(s)
Ce de lume pasionata de pescuit pe forum ..acum am gasit si eu topicul...
Eu am 3 lansete si 2 fixe...
Am fost la peste la :Fulga -nu am prins nimic la lanseta
Butimanu-idem
paulesti -vro 2-3 pesti
lipanesti -nimic...si multe alte lacuri si balti....am tras o singura concluzie nu am noroc la lanseta...
In schimb sunt pasionat de alt pescuit "pescuitul cu mana"
Am gasit poze decat de la ultima tura si am stat decat vro 3 ore

E_G_R 27-10-10 22:42

Quote:

Originally Posted by negoitacata (Post 3763042)
Ce de lume pasionata de pescuit pe forum ..acum am gasit si eu topicul...
Eu am 3 lansete si 2 fixe...
Am fost la peste la :Fulga -nu am prins nimic la lanseta
Butimanu-idem
paulesti -vro 2-3 pesti
lipanesti -nimic...si multe alte lacuri si balti....am tras o singura concluzie nu am noroc la lanseta...
In schimb sunt pasionat de alt pescuit "pescuitul cu mana"
Am gasit poze decat de la ultima tura si am stat decat vro 3 ore

Nu e vorba de noroc in pescuitul la lanseta. Daca nu ai prins, inseamna ca nu faci ceva cum trebuie. Incearca sa schimbi monturile, firul principal, carligele, etc. Nu mai e demult treaba de noroc in pescuit:) Parerea mea...

Dan bv 28-10-10 22:03

Salut pescari! Acum am dat si eu de topicu asta, vad ca sunt cativa priceputi pe aici.

cata_golf 29-10-10 16:18

si eu sunt pescar am o undita de 2.70 intradevar sunt incepator da invat de la tata ca el e pescar bun are ceva undite pe acasa.Oricum nu am prins peste mai mare de 500 grame da asta e.

s4rp3.boss 30-10-10 11:39

7 Attachment(s)
pai daca tot e topicu` acesta m-am gandit sa pun i eu ceva poze aici...;)

cata_golf 30-10-10 12:30

frumos crapul l-ai prins pe moara vlasiei nu?Am vazut ca acolo este mult peste.

madicioco 30-10-10 12:33

5 Attachment(s)
:D:Dma bag si eu in randul vostru ,ce ma bucur sa vad ca sunt o gramada de pescari pe forum ,eu cum sunt plecat pescuiesc mai mult prin zona madridului :rolleyes2 cred ca nu i lac sau rau in zona sa nu fi mers pe el:-) ,capturi asa mari nu prea am in palmares decat decat un crap oglinda de vreo 8kg in rest numai juniori
luni am programare la rapitor sa vedem ce iese o sa revin cu poze;)
2 poze din toledo asta vara :

s4rp3.boss 30-10-10 12:39

Nici una din poze nu este pe moara vlasiei... ;)

bodykits 30-10-10 14:14

Quote:

Originally Posted by s4rp3.boss (Post 3769663)
Nici una din poze nu este pe moara vlasiei... ;)

bine-ai venit Sarpe! Gabi Enache sunt:)

s4rp3.boss 30-10-10 14:16

Sal Gabitza... Esti peste tot!:twisted: Ce mai faci?

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning