![]() |
Re: E46 - By Snacks
Quote:
|
Aha ,tu credeai ca ii Calin ,are CSL la nr,mio zis ca o fost la tine sa vada cum o iesit e46-le. Hai sa te intreb ceva, in alba am unde sa merg sa imi modific un pic evacuarea??
|
cam ce ai vrea sa ii faci ?
|
Vreau sa fac evacuare dubla fara tobe numai cu tipsuri
|
stiu cateva service-uri care ar putea face asa ceva,cel mai bine e sa vi aici si mergem la fiecare sa vedem ce zic. Eu nu am pe nimeni anume ca nu am avut nevoie pana acuma,dar daca vi putem da o tura.
|
K. eu maine duc masina la vopsit si dupa ce o gata o sa vin sa vedem poate gasim pe cineva. mersi fain:D
|
1 Attachment(s)
O poza in timpul lucrari ,pe miercuri cred ca este gata.
|
Arata super ! Spor la modificari !
|
dupa ce o termini hai sa facem o adunare cu baietii din zona. :twisted:
|
Dupa ce gat, trebe sa o duc iar la vopsit ca mio zgariat unu in parcare spoilerul si aripa fata ,dar astea le fac pe asigurare. Facem o adunare,cat mai mare! oricum trebuie sa vin pe la tine,poate reusesc sa imi fac si eu evacuarea
|
5 Attachment(s)
Am scos masina de la vopsit.Eu zic ca o iesit fain.voi???,sa refacut aripile spate,prag dreapta,capota...zilele astea urmeaza sa vopsesc etrieri si un pic de folie de carbon.
|
da jos chinezaria aia cu midnight club ... :)
in rest e okey |
Cand schimb parbrizul il dau jos, lam pus numai sa nu se mai vada steaua din el :D
|
super ok ii masina;)
2-3chestii ar fi sa fie senzatie in primul rand eu zic sa faci nariile negre sa prinzi numarul fata fara rama aia si eventual jantele ar merita sa fie polisate,facut grei sau eu stiu dar negru nu prea ii ok acuma depinde ce iti place tie bafta |
narile o sa fie facute cu folie de carbon si la fel si ramele de la proiectoare,cred ca numai luni ca maine nu stiu dak lucra baiatul.Jantele nu sunt hotorat cum o sa le fac dar mai ma gandesc,oricum ceva in doua culori,gri-negru sau buza polishata - miez negru. Prioritatiile acum sunt Evacuarea si suspensia,sa o las mai jos,sapt cevinie o sa o duc sa ii fac si tapiteria.
|
inca o prioritate ar fi ca atunci cand postezi sa scrii mai pe romaneste..ok capota, mie personal nu imi plac jantele. salut!
|
Frumoasa masinutza,sa o stapanesti sanatos si am o rugaminte la tine unde in bucuresti ti-ai roluit aripile, un nr.te tel.ceva, ca si eu am aceeasi problema pe care ai avut-o si tu cu aripile... ms:D,,, boala mare asta cu jante cu buza cat mai mare:lol::lol:8)
|
de azi inainte o sa fiu mai atent cand scriu. k??;) cat despre jante,mie nu imi place culoarea in rest imi plac. Fiecare cu gusturile lui :D
0721436069 sau 0766212169 suna si te intelegi cu el,ii serios si face treaba buna. numai stiu cum il cheama dar ii de pe forum yoyo_tim |
Multumesc frumos, si sa ai grija de masinutza......BFT8):lol:
|
Mersi la fel. bafta si tie!!
|
4 Attachment(s)
Poze poze poze! (scuzati claritatea,sunt facute cu tel si ploua)
Cateva mici imbunatatiri...:D Am pus folie de carbon pe nari,ramele de la proiectoare si un pic la usi :-) Din lipsa de fonduri pt semnale smoked am pus si pe alea folie ca nu imi placea cum arata: farurile negre si semnalizatoarele albe :oops: Pe sfarsitul saptamani vopsesc si etrieri..inca nu stiu in ce culoare :???: Deocamdata ma ocup de lucruri marunte, este criza :cry: PS. pe sfarsitul saptamani vreau sa fac o sedinta foto daca ma lasa vremea :shock: |
hai ca arata bine:)
mie cel putin imi place,mai ales ca ii investitie minima legat de semnale si arata de effect,depinde si cat tine;) bara ai lovit-o sau asa era? din ce in ce mai promitatoare,hai cu miciile chestii ca astea se aduna si va fi frumos la sfarsit(ex semnale+faruri smoked + prelungirea aia =botul arata frumos frumos) bafta |
Bara nu am lovito eu,mio frecat-o unu in parcare,trebe sa o duc sa mio fac pe asigurare,bara aripa si ornamentul de sub far. Asa ii cum spui tu, lucruri mici dar de efect :D la exterior mai am putin si gat ce miam propus,mai am de pus eleron luneta,sa o las mai jos,stopuri cu led + cateva lucruri minore,dupa aia ma ocup de interior si audio,cu partea mecanica stau destul de bine,imi trebuie numai bratele pe fata si suporti de la motor.
La ce prelungire te referi? :???: |
bad boy ma refeream,schimba mult botul,pare mai bemewe:)...
bafta,si eu aspir la un e46,masini cu potential si foarte ok...spor cu ea si hai cat de curand sa auzim ca esti gata,desii todeauna este ceva de facut |
La cat mai multe modificari si la cati mai multi km.,sa o stapanesti cu placere si sa ai grija de ea.8)
|
Quote:
si un pic cocosata sa se mai vada si al treilea stop de frana ?:D |
inca nu am cautat, dar de gasit sigur gasesti!
|
fromoasa masinuta,atat jantele alea sunt ciudate cu vopseaua aia! probabil ca vor da bine cu miezul gri si booozele polishate!! bafta:D
|
nu sunt jantele de la Flavio Briatore? ADF'u!!:D
|
Ba da sunt de la ADF tata jantelor din zona:D
|
exact, bingo :D
|
Salut . Frumos BMW ai . Am si eu o intrebare . Cum ti`ai pus angel eyes pe rosu ? nu ai probleme cu politia ? vrea un prieten sa`si puna si nu stie daca o sa aibe probleme cu politia .
|
3 Attachment(s)
frumoasa masina... personal, nu-mi plac deloc jantele, strica aspectul masinii
de ce nu mergi pe varianta M5 sau M3 pe 17'' sau 18 '' ? |
Quote:
Am comandat angel eyes ccfl pe rosu,sunt mai multe culori,o singura data am avut probleme cu politia o vrut sa imi ia talonul dar mio dat pace,am cativa ,,prieteni,,prin oras care de abia astepta sa ma prinda.poti sati pui ce culoare vrei numai sa fie disponibila dar le pui pe pielea ta.. scuze de rasp intarziat Jantele deocamdata raman astea,am de investit in altceva,masina a trecut un pic pe pauza,mie imi place modelul dar nu imi place ca is toate negre. |
4 Attachment(s)
Nu prea am mai avut timp de updateuri dar pun cateva poze cu ceva modificari.
Jante noi! acuma imi pare rau ca nu leam schimbat de mult. Splitere CSL si rame proiectoare,am ales sa fac bara dintr-o bucata nu sa le lipesc. Brate noi pe fata Urmeaza eleron luneta ,lam dus la vopsit. Deocamdata cam atat |
misto bara
|
arata bine;)
dar pacat de jante,alea cu buza erau foarte frumoase si dadeau bine mai ales daca mai si lucrai ceva la ele... dar tie sa-ti placa |
De ce te'ai mai chinuit atata sa roluiesti aripile si acum schimbi jantele?
Arata mult mai bine cu cele cu buza ! Si astea ar merge daca ar fii pe 18 :D MA gandesc ca e mai practica acum , cu jantele astea? |
bbsurile astea au 7kg una... ;) te ai miscat rapid, am crezut k te ratacesti prin tm :)) hai k incet o facem ca a mea :))
|
Dupa cateva luni ma satur si de astea si iar le schimb :P,dak nu aveam aripile roluite si astea imi frecau!
Am uitat sa ii multumesc lui fratele ADF pt jante,splitere,rame,etc:D Cum am banu am venit la tine ADF :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning