![]() |
Re: Tico B-99-SAA
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Astazi masina a iesit din service... Se comporta mai bine, e mult mai inchegata si suna mai a.... masina :lol: S-au reconditionat lonjeroanele, contra-aripi, si trager (poza pe pagina anterioara), apoi s-a vopsit partea din fata, la mecanica s-a schimbat planetara dreapta, garnituri pompa de benzina, si... cam atat. Ar mai trebui capetele de bara, dar la salariu... Momentan bani=0, deci modificari mai incolo... Oricum se pregateste ceva de efect, cel putin pentru mine...sper sa iasa cum am planuit eu :twisted: Cateva poze cu masina mai jos, mia mult n-am apucat sa fac ca era cam gata cand am fost s-o iau, dar o sa urmeze o sedinta ceva :D |
Quote:
|
Felicitari si bafta! Asa sa ai grija de ea si in continuare :D
Sunt curios de ceva. Cat te-a costat tinichigeria la lonjeroane? Astept PM ms(asta daca nu e confidential :P ) |
Ai rabdare..usurel usorel o faci tu :)
Spor iti doresc:) |
Bravo Liviule...lasa ca vin si bani de modificari. Partea mecanica e mai importanta. Vi vineri cu ea ?
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Deci partea buna e ca masina a fost facuta ok, masina se comporta bine... Am fost pe autostrada Bucuresti-Pitesti, merge bine... Partea proasta e ca... dupa ce m-am intors acasa din plimbare.... am luat un caine cam in plin, mi-a sarit in fata, nici n-am avut timp sa franez. :cry: Bara fata sparta, far stanga spart, armatura de la bara stramba... Am fost la NightClubRacer (tin sa ii multumesc pentru ajutor pe aceasta cale!!!!) si am facut-o, am tras-o la fata cat am putut, dar tot a ramas luft, iar faru care l-am pus e putin ciupit, dar nu am dat bani pe el deci nu ma deranjeaza, ii pun niste scotchi si aia e. Nu ma mai chinui acum sa o fac, o las asa ca vine iarna si cine stie ce se mai iveste (vreun morman de zapada ceva). In primavara intra la facut, dau aripi+bara+faruri jos si indrept ce e stramb, schimb bara+aripi si farurile, si aia e... Poze cu dauna mai jos... si o poza cu rezultatu dupa ce am aranjat-o.... PS: regret ca nu a murit cainele.... :twisted: |
Quote:
|
Liviule hai sa iti dau eu o sticla de far stanga, o dai pe a ta jos si o lipesti pe a mea ;) . Eu oricum nu mai am tico ca sa o montez :)) .
|
Quote:
|
S-au chitit baietii cu Tico pe cainii comunitari vad...nu esti primu' am mai vazut aici tot pe forum inca un baiat cu aceeasi problema :-)
Eu pana acum am calcat doi caini si o pisica dar fara sa moara vreunul sau sa am vreo paguba, doar am trecut peste ei :D si pe unul din caini am trecut cu ambele roti :oops: |
Imi pare rau de incident ma...si tocmai acum cand toate mergeau relativ bine si te apucasei de ea. In fine bine ca nu a fost mai grav...tot raul spre bine se face si masinuta si o sa fie forta dupaia. Sa iesim noi din iarna...ca dupaia e usor
|
Meserie..erai pe Barbu Vacarescu azi ?..sau nu am vazut eu bine? :)
|
El era,el era...mi-a zis si mie ca te-a vazut :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos Ticozaurul:twisted: Pacat de incident, dar poti rezolva usor cu ajutorul prietenilor. Nu pune banda pe far ca omori oglinda repede. mai bine bagi sticla oferita de @sebastian si salvezi farul. Jantele sunt de efect si dau foarte bine. In rest, spor la modificari!;)
|
Am uitat sa iti zic ceva Liviule...ca tot m-a intrebat opia de Tico ala de la mine care e facut lego...nici acum nu l-au luat de aici. Am trecut in seara asta si avea bara fata...acum nu stiu cat e de ok pe partea de unde a inceput sa se faca lego
Ps: Care vreti piese gratis pentru Tico...gasiti la Piata Muncii :lol:...(joke..) |
Aiurea faza cu cainele..de abea o facusei..e bne ca nu a fost mai grav..
Numai BASESCU asta e de vina..:)) Lasa man ca nu e grav..hai bafta |
Quote:
Quote:
Quote:
In concluzie, astept salariu sa vad daca reusesc sa surprind cu ceva pentru asta mica.... :lol: Nu promit inca nimic, nici nu dau din casa, dar e posibil sa vina.... |
Quote:
Nu e boss politie, nu e nimic. Vorbim azi :lol: |
numai scrieti ma ca vreti sa furati piese si etc pe forum :lol: hotilor!!! oricum vreau si eu niste jante...am vazut pe un logan de politie :D deci ma ajutati?
on topic: frate am auzit ca vrei s-o lasi mai jos pe fata, sau sunt doar zvonuri?! :rolleyes2 |
Liviule cand vi cu mp3 sa il duc la facut sa imi dai si adresa ca trb sa imi fac si eu masina dupa accident si am nevoie de piese :D :)) .
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
In concluzie, vineri sau luni vine salariu, doar ca au intervenit anumiti factori.... Sper sa ajunga tablele la mine cat mai repede, si daca dau jantele o sa vina si surprizele (toate care mi le-am propus). Deci acum ramane sa.... astept. |
poate faci rost de ceva banuti si iti dau niste jante misto rau si ieftinele! ;) app am auzit ca ai un nou player pe masina
|
1 Attachment(s)
Da da da..ia zii Liviule cum e cu Cd-player`ul ala?
Uite si dovada..asa ca hai varsa tot :)) |
Varsă tot nene :D !
|
Ce te-au turnat astia mici.:))).e Sony cu USB?
|
Poate baiatul voia sa va faca o surpriza :D.E player-ul cu card(bancar) ?
|
Quote:
|
Pare Kenwood, oricum, calitatea pozei este exceptionala :)))) :lol:
|
Este Pioneer :lol:
|
Hai sa`l lasam pe Liviu sa ne surprinda :>
Prefaceti`va ca nu stiti nimic(lasa ca nu citeste paginile anterioare) :lol: |
E sony sigur :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
L-am luat SH, la un pret acceptabil sa zicem. Cel vechi (Mutant MT1105) nu stiu ce a patit, e la service, daca il repar unul din astea doua se va vinde. Inca mai caut jante de tabla, o sa le dau pe cele din aliaj, pentru ca am nevoie de bani. In primavara sigur vor veni altele :) Alte modificari... momentan nu... astept sa dau datoriile, dupa care o sa vad poate lucrez ceva la interior :D |
Auditii placute la noul CD-Player:lol:
|
sti ce ar merge la tine, jantele de tabla dublate :D
|
3 Attachment(s)
Masina a trecut pe jante de tabla.... cele pe 13" le-am vandut. Momentan vine iarna, am datorii cam multe... In primavara urmeaza sa pun ban pe ban si sa vad ce iese, sper ca ceva frumos! :D Poze cu jantele de tabla, si lasata low... dupa ce trece iarna o incaltam cu altceva, si o mai lasam.... :lol: Mai am de pus si pozitiile pe led (mersi aXXo), pentru ca cele care le aveam inainte mi le-a aruncat mecanicu, cica "nu mergeau".... :-| Si de fata cu mine le-a pus in cosu de gunoi!
|
Quote:
|
ce caterinca arata cu table :)) macar iti faci treaba...pana strangi bani de altele mai bune ;)
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning