![]() |
Re: DJ-07 -P A D
ai deschidere electrica la porbagaj?:D
|
asa se pare...
mi-am montat si eu acu 2 sapt |
am si yo o rugaminte poti sa postezo mai multe poze cu deschiderea la porbagaj:D
|
da pot dar mine sa fac niste poze .am luat0o de la cineva electrovalva aia de pe un fiat regata
|
3 Attachment(s)
Am facut pozele nu prea se vad bn .la mine este o problema imi cam scapa sarma aia de imi deschide nush ce sa pun in locu ei sa stea fixa
|
Quote:
|
eu am gasit o dracie din asta in usa de pe dreapta
e un motoras cu o cremaliera |
da pai si eu am incidere centralizata si la fiecare usa este una deasta.o sa incerc cu o spita de bicicleta zilele astea .sa vad daca merge .
|
da cum deschizi din telecomanda?
nu izbeste capota porbagajului de luneta cand se deschide? |
Nu pai inchiderea la porbagaj e pusa de mine nu a avut si pe porbagaj.o deschid eu din interior de la un buton.dar nu se ridica decat se deschide .
|
Quote:
|
sa ii pui buton din acela de il apesi si revine singur sa nu pui dela de dai on si of .poate o uiti pe on si o arzi .eu am ars deja una .si akum am buton dela exact cum au autobuzele cand desfac usile
|
Quote:
|
eu am pus-o mai misto ca tine ii fac maine niste poze ca am uitat sa ii fac
am bagat dispozitivul acela in armatura porbagajului si nici nu se observa:D |
aveai inchidere centralizata la masina cand ai cumparato sau ai pus-o tu ?
cat o fi costand o instalatie din asta ai idee? |
buton fara retinere se numeste
|
Quote:
am si specificat ca nu ma pricep la vt. , dar tu neavand ce face iei lume la "misto" ca da asa sunt "smecherii" astia ca tine Ps: imi cer scuze de off , dar nu m-am putut abtine.... |
Da eu am cumparato cu inchidere dar si-a pus un prieten de al meu pe un papuc cu 5 locuri si a dat pe inchidere un milion doua sute ,si pe montaj un milion trei sute dar a pus si pe haion pe tot inchidere ,merge perfect .
|
3 Attachment(s)
Salutaree.am evenit si eu cu masinutza mea .am fost ocupat cu bacu asta in sfrsit l-am luat m-am scaat de el acum o sa am mai mult timp de masinutza.am mai facut cate ceva pe la ea .i-am vopsit usile ca se luase vopseaua camn am dat bandourile jos ,miam luat statie sa vorbesc si eu ca soferii .
|
2 Attachment(s)
si cam asa e acum .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca aveti alta parere....nu aveti decat sa le puneti pe masini.Taximetristii o sa va invidieze. |
Quote:
|
A iesit bine, dar daca tot ai "tinichigerit" la ea de ce nu ai reparat si pragul ala? Ca iti sare in ochi de la o posta... cu ocazia asta vopseai si pragul;)
|
Frumoasa masina,o parere,paravanturile jos,arata ca un c***t.In rest arata foarte bn si curata,bafta!8)
|
Quote:
|
Paravanturile alea nu mi se par chiar atat de urate ,si nu sunt de tzaran,pai daca astia sunt de taranus ce sa mai zic de aia de pun pe ele flacari, nike,tot felu de zorzoane ,si ganditiva ca dacia nu are ac,si vara sunt foarte bune :D sau altii de pun paravanturi albastre rosii sau alte culori eu macar le am si eu fumurii.iar pragul trebuia sa il fac astazi dar am cheltuit niste bani pe la caseta de directie ca facuse putin joc,in final am rezolvato.;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning