Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2010 (https://forum.4tuning.ro/619-4tuningdays-2010.html)
-   -   Echipa de sprijin (https://forum.4tuning.ro/619-4tuningdays-2010/173319-echipa-sprijin.html)

lupalb 12-03-10 11:53

Re: Echipa de sprijin

Fratilor, pentru primii care ajung acasa si citesc aceste randuri, sper ca ati facut si voi niste poze.... am rugamintea sa le postati aici sau la topicu` de poze sa vedem si noi munca si pregatirile.
Multumesc anticipat.

expres 12-03-10 15:04

imi pare rau ca n`am putut sa ma inscriu ...am si eu niste intrebari.
trebuia neaparat sa am permis sau o varsta ? sper ca urmatoru eveniment sa prind si eu loc :D :lol:

lopez_punto 12-03-10 17:25

important !!!!!!! cei care au fost astazi la echipa de sprijin si s-au inregistrat, sa fie prezenti maine (sambata) dimineata la ora 8.30

lopez_punto 12-03-10 17:52

la 8.30 se face prezenta la poarta C ....la pompieri

neew 12-03-10 18:35

Quote:

Originally Posted by lopez_punto (Post 3175857)
la 8.30 se face prezenta la poarta C ....la pompieri

in caz k vin cu masina cum am fost si astazi , se poate gasi un loc de parcare sa mi las si eu jucaria cat timp suntem acolo?

toader 12-03-10 19:44

Intradevar ora la care trebuie sa fim acolo este 9.00... poarta C (informatie proaspata de la Gratian)... Va salut si va astept maine acolo

no limits design 12-03-10 20:38

Eu cand am plecat de acolo era vorba de 8:30....da e mai bine la 9

edinho_realmadrid 12-03-10 20:40

da ! avem o jumatate de ora in plus :D De abea astept ziua de maine !

bodo 12-03-10 21:54

imi pare rau ca nu m-am putut alatura echipei de sprijin si anu' asta am fost cu munca forta,dar maine m-am invoit special sa fiu prezent la eveniment :D

lopez_punto 12-03-10 22:07

imi rectific si eu postul de mai sus ............ne-am mai gandit si ora intalnirii este 9.00 la poarta C. va astept cu lista de prezenta

bodo 12-03-10 22:13

ma bag si eu pe lista aia de prezenta :lol: ?

plictisit 13-03-10 21:55

maine ( duminica ) la 8 jumate cica

F4NN471K_DR1V3R 13-03-10 22:52

Daca mai e nevoie de ajutor ma ofer cu cea mai mare placere
[email protected]
Dumitrescu Adrian

Gratzian 13-03-10 23:56

foarte buna prestatia echipei de sprijin, mai buna ca in orice an...
maine mai e nevoie de un supliment de cativa baieti

askhy 13-03-10 23:59

Ma ofer voluntar :D, dupa cum dispun de timp liber ;)

edinho_realmadrid 14-03-10 06:05

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 3180184)
foarte buna prestatia echipei de sprijin, mai buna ca in orice an...
maine mai e nevoie de un supliment de cativa baieti

Multumim frumos Gratian ! :D

Oltcit Rally Team 14-03-10 19:42

Gratian,eu desi sambata toata ziua am incercat sa iau vesta nu am facut nimic.

neew 14-03-10 19:47

unii au ajutat si au alergat cat au putut iar altii n.au miscat un deget... asta e si motivu pentru care astazi m am prezentat doar drept "client" ... urat sincer!

Oltcit Rally Team 14-03-10 21:18

Eu am ajutat si fara vesta...

EvLSant0S 15-03-10 04:54

Multumim pentru ajutor :)
echipa s-a miscat perfect!

edinho_realmadrid 15-03-10 06:20

Eu unul zic, ca a fost ok ! Astept cu nerabdare urmatorul eveniment unde voi putea iar sa dau o mana de ajutor !Poate unii colegi se vor gandii mai bine si sa vina si la urmatorul eveniment 4tuning, sa ajutam asa cum am facut-o zilele acestea !

EvLSant0S 15-03-10 12:05

nu facem si noi o lista ?
cu toti baietii care au ajutat?
fara voi nu era asa tare !

eu unu va multumesc mult ptr suport !

edinho_realmadrid 15-03-10 12:08

Pai stiu ca Taher mi-a cerut sa fac o lista cu cine a mai fost alaturi de mine la pista de drift(Numele si numarul de telefon)!Cred ca se poate pune o lista aici ! Mie sincer, mi-a facut placere sa va ajut si oricand e nevoie de ceva sunt disponibil ! :D

akaware 15-03-10 12:34

S-a facut si o lista cu cei care au stat la check in ( nume + nr de tel)

Paul_ToNy 15-03-10 12:42

Ma bucur ca ti-a placut Gratzian cum am lucrat si asa o sa o facem de fiecare data , mai ales eu , cu toate ca numa azi la 11 am ajuns din bucuresti pt ca aseara dupa ce am plecat de la romexpo am ajuns direct la gara , sper sa fi mandru de noi si de acum incolo si eu voi fi prezent de fiecare data .

Tot respectu pentru Gratzian

martin21 15-03-10 13:39

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3183866)
Multumim pentru ajutor :)
echipa s-a miscat perfect!

Si noi iti multumim pt prestatie :D....SAU e forzzza boss :))=))

Sp1ky 15-03-10 13:53

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3184845)
nu facem si noi o lista ?
cu toti baietii care au ajutat?
fara voi nu era asa tare !

eu unu va multumesc mult ptr suport !

multumim santos de aprecieri,per total ieri a iesit foarte bine la pista dar singuru inconvnient pe care l-am avut este ca am stat in picioare 8 ore in rest totu OK

Taher 15-03-10 14:08

Nu prea postez in general, dupa cum se vede cred k am 2-3 posturi ... dar am intrat special sa va felicit pe toti cei din echipa de sprijin si sa va anunt ca pe vitor vom organiza mai bine echipa cu 2-3 zile din n'aintea evenimentului, listele cu cei care au fost si au ajutat sunt la mine. Inca odata felicitari, ati facut o treaba buna sa ne revedem cu bine. Va salut!

edinho_realmadrid 15-03-10 14:11

Multumim frumos !!! Sper ca la urmatorul eveniment sa fie daca nu la fel, poate si mai bine ! Bafta :D

cRbL 15-03-10 18:16

Primul an in care echipa de sprijin a ajutat cu adevarat si s-a miscat bine. Felicitari !

martin21 15-03-10 18:18

Multumim crbl :D. Ne bucuram foarte mult ca am fost asa apreciati.

Paul_ToNy 15-03-10 18:21

multumim , sper acuma sa nu ni se urce la cap cu felicitariile asta si la urmatorul eveniment sa fim la fel de buni si chiar mai buni ca acuma , si sa facem treaba mai bine

no limits design 15-03-10 20:54

Care aveti pozele de la sfarsit cand eram toti?....vreau si eu un pm cu id-ul sa am si eu pozele.Felicitari la toti.Multumim celor care ne-au apreciat.Si ne vedem la urmatorul eveniment.

Bobby boss 15-03-10 21:06

Este primul an de cand sunt eu in echipa de sprijin in care aud ca lumea sa miscat bine si primim laude si toate cele.Bravo baeti va felicit sa ramanem la fel de Maxim si data viitore.Aveti grija despre voi si urcati pozele si filme sau ce aveti aici.

toader 15-03-10 23:17

9 Attachment(s)
Va felicit oameni buni... ravnesc si eu la un post din asta in echipa de sprijin:D

DTH 15-03-10 23:49

Felicitari tuturor :D toader ...esti in plus :rolleyes2:oops::lol:

muhahahhahaha8):lol:

martin21 15-03-10 23:52

@MDB...tu nu ai ingetat weekendu asta?? Nu de alta dar ai stat numai in tricou. Eu am si racit :D cu 2 bluze pe mine :)):))

DTH 15-03-10 23:57

Quote:

Originally Posted by martin21 (Post 3188172)
@MDB...tu nu ai ingetat weekendu asta?? Nu de alta dar ai stat numai in tricou. Eu am si racit :D cu 2 bluze pe mine :)):))

Pei ...vineri am inghetat desi eram imbracata foarte bine ...dimineata m-am trezit cu un obraz vanat de la frig , sambata nu mi-a fost asa ( nu stiu de ce ) ...iar duminica mi-am lasat jacheta in portbagaj la un prieten si decat sa fac drumuri dupa ea ...am rezistat eroic contra vantului aluia puternic ...de n-am injurat la fiecare poza care trebuia sa o fac :lol:

nea_gogu_de_la_gaze 16-03-10 10:22

Respect celor ce au indurat frigul,au făcut fata stresului si oboselii,punānd pasiunea pe primul plan.Respect echipei de sprijin din anul asta.
P.S:intr-una din zile am apucat sa vad ceva fete cunoscute de data trecută:D in schimb pe Oprica nu apucai sa l vad :))
MDB era argint viu cu alergatu' după poze:))
Inca o data respect echipei de anul asta:)

OpReA 16-03-10 14:08

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3188995)
Respect celor ce au indurat frigul,au făcut fata stresului si oboselii,punānd pasiunea pe primul plan.Respect echipei de sprijin din anul asta.
P.S:intr-una din zile am apucat sa vad ceva fete cunoscute de data trecută:D in schimb pe Oprica nu apucai sa l vad :))
MDB era argint viu cu alergatu' după poze:))
Inca o data respect echipei de anul asta:)

felicit si eu echipa de sprijin...la punctele de acces am vazut ca era ordine si disciplina...la drift si la celelalte chestii nu am putut sa vad prestatia lor (abea de am vazut masinile de drift...)
noi parca ne-am intalnit langa traby...sau nu mai tin eu minte bine...oricum,in staff-ul 4tuning nu mai sunt din 2008...
felicitari baieti si mult succes in evenimentele urmatoare;)

All times are GMT +2. The time now is 05:33.

- Copyright 2026 4Tuning