![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
Quote:
viteza maxima se estimeaza ca va intrece pe cea a unei navete spatiale NASA ;) |
Quote:
1. BMW M3 GTR (2003) - cel din Most Wanted 2. Daimler Mercedes-Benz CLK 500 (2005) 3. Ford Mustang GT (2006) 4. Lamborghini Murcielago (2004) 5. Lotus Elise 111R (2004) 6. Porsche Cayman S (2006) 7. Toyota Supra (199 8. Volkswagen Golf R32 (2006) 9. Fiat Alfa Romeo Brera (2006) 10. Daimler Chrysler 300C SRT-8 (2006) 11. Nissan 350Z Fairlady Z (2006) 12. Audi Le Mans Quattro (2007) (cel putin atatea am gasit yo |
sper din tot sufletul ca cele mai tari optiuni de tuning sa fie la masinile sport , din pacate , din filmuletz reiese ca cele mai cool tunate vor fi americanele muscle ... eu insa sunt optimint , in orice caz , cel mai tare lucru din joc si lucrul kre mi-a placut cel mai mult in nfsurile de la under incoa' a fost tuningul (kre dupa mine a cam dat cu pana'n apa in mw) , iar la carbon se doreste a fi cel mai reusit. cred (si sper) din t soulul k va fi cel mai tare nfs !!! !! !
|
da... vezi tu, n-am avut cand sa modific lista pe site k au fost probleme cu serveru... o sa modific acum ;)
|
Eu am inteles ca poti alege 2 cai la inceput de joc,cu american muscle sau cu celelalte,oricum charger ucide!
Abia astept jocul...:shock: |
1 Attachment(s)
Am vazut in filmuletul asta k apare pe 6 septembrie....uitativa pana la sfarsit...o sa scrie jos:-)
|
cu cat mai devreme cu atat mai bine. 6 sept scrie acolo fara doar si poate.
|
nu pot sa cred cat de naivi sunteti! filmu ala il stiu pe de rost, doar il am pe site inainte sa stiti voi de el :D
voi nu ma credeti ca jocul apare in noiembrie... cititi aici: http://xbox360.qj.net/Need-for-Speed...g/49/aid/59090 PS: am modificat site-ul, acum are toate masinile :D |
Quote:
|
yo amu trec pe a 8a si am de invatat mult pt examen si nush cand mai am timp sa ma joc....si cred k pe 6 septembrie apare pt xbox 360....a jucat cineva halo de p-aci??
|
Quote:
|
mai am si eu o intrebare :D ... oare o sa aibe camera in interior ? sa vad si eu volanul :) ca asta imi place mult ! daca stiti ceva ... zicetimi si mie :D
|
Quote:
da' sa speram totusi ca va fi |
Quote:
|
da' cea mai tare faza ar fi sa poti modela tot interiorul....nu ca-n under 2.....portbagajul.....ar fi tare sa poti schimba volan, tapiserie, piele scaune, schimbator shi multe altele !! !! !!
|
1 Attachment(s)
am facut rost in sfarsit de o poza de la downhilldrift in carbon :
|
are super afisajul zic eu !! !! !!
|
Quote:
|
am o singura dorinta in legatura cu acest joc :
sa ma lase sa tunez cum vreau eu m3 gtru' !! !! !! |
downhilldrift ... era si in underground 2 ! ... numai ca era pus la drift simplu... hillside manor sau ce denumiri aveau acele trasee :) asteptam jocul akum... defapt un demo ca probabil ca aparea ceva mai inainte ...
|
Quote:
Later edit: ala nici nu e downhill drift... e "Canyon Duel" |
stai flexati , ca in momentu in care apare pe PC nu trec mai mult de 2 -3 zile si il avem si noi , acuma chestia ii sa ne mearga bine :P o sa fie o combinatie intre MW si UG2
|
In mw e patch unde poti vedea masina din interior...is chiar nesimtiti daca nu baga un 206 sau un 307 ceva...pe mine ma ingrozeste ideea de a face drift cu lamboul de aceea daca nu e 206 numai cu evoul joc:D
|
Quote:
|
Quote:
|
ce retarzi astia de la EA, incredibil.
Brera 3.2 JTS V6 24V din jocul ala are uimitoarea putere de ... 185CP si acceleratia de ... 8.6s 0-100km/h. Tembelii au confundat cu 2.2JTS si e cea mai slab cotata masina din joc. Sper sa schimbe pina la versiunea finala, ca e jenant. |
1 Attachment(s)
Nu am gasit inca poze sau filmulete cu downhill drift, dar cam asa arata driftul pe circuit special - "Formula D"
|
Are cineva de pe aici consola? ( xbox,ps2,etc... ) dak da imi spunetzi si mie ... e usor sa joci shootere pe console??
|
vreau si eu patchu ala care sa joc din masina ! va rog ! care aveti uploadatil aici sau datimi un add pe mess pls !
|
Quote:
Iata un link direct: http://www.edgefiles.com/download/dl...smwcamhack.zip |
AdiNX cum sa folosesti patchu ala ca si io il am da nu am reusit nici cum sa il fak sa mearga.
|
Iti zic eu maine cand imi pun mw;)
|
nu va ajteptatzi la nuj c....sunt destule gresheli la modu asta...d ex la m3 disparea partea din spate a mashinii und era rollcage-u`...asta dak imi aduc ben aminte...:p
|
Nuthin is perfect.Dar decat deloc si gandeste-te ca modul asta e facut de fani nicidecum de EA;)
|
Quote:
|
Quote:
saptamana viitoare e posibil sa apara alt calup de 12 masini "anuntate oficial", asa k mai treceti din cand in cand pe la mine :D |
Nu inteleg unde e rostul aruncari a 45$?
|
ai cd`ul original :P
|
Poti juca online fara hamachi chestii trestii si nu stai cu musca pe caciula ca da eroare instalul.Daca da mergi la magazin si iti da altul;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning