![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
16 Attachment(s)
Borbet A 10j 17' care au fost indreptate prost si sudate gresit au fost re'roluit.facut sanfren ,resudat,indepartat julituri si rectificat buzele.
|
12 Attachment(s)
Incepand de astazi se vor indrepta perfect absolut orice tip de jante,pe langa standul de indreptat jante la cald am achizitionat si un stand foarte performant de indreptare jante la rece .
|
29 Attachment(s)
Jante ford gri carbon inchis.
|
Am reconditionat jantele de pe masina mea (alfa romeo)!
Jante MOMO pe 15... Au fost roluite si vopsite alb. Au iesit cu mult peste la ce ma asteptam. Cel mai interesant e ca au fost asa de bine indreptate/roluite incat nu au necesitat plumbi. Recomand din toate punctele de vedere si ii multumesc! |
11 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Buna ziua, ma intereseaza si pe mine la jantele din imagine(sunt pe 16),cat ma costa vopsit +roluit daca este cazul dar cred ca este si sau indreptat,una din ele are vopseaua sarita/cojita,as vrea intr-o culoare alb sau gri sobolan(masina este albastra) si cam cat ar dura eu sunt din constatza si ori vi le aduc personal ori le trimit printr-un prieten din bucuresti,stima
|
1 Attachment(s)
cat ma costa sa indrept/roluiesc niste jante pe 17'?se strica vopseaua de pe jante?
|
Salut,
Cat ma costa sa-mi polishezi si mie doua buze de bbs rs 17" de 2 inch daca ti le aduc si date jos de pe jante? Multumesc! |
Quote:
Daca sunt in stare cat de cat buna si au nevoie doar de polishat 60lei de bucata. Mai bine le faci la ziemens..el se ocupa numai cu polishat,eu polishez la cei care au de reconditionat complet jantele. |
Salut. Indreptat 2 jante + Revopsit toate 4 , pe 17. How much ?
|
3 Attachment(s)
salut, am jantele de 17 CMS Orpheus, 8.5 J si 10 J, sunt julite pe buze, nu adanc, as vrea sa le reconditionez, culoarea crom look, ca in a2a poza.poti face ceva asemanator? polisat sau vopsit? mersi
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
De polishat se pot face numai buzele iar centrul vopsit,sau vopsit integral janta. 600 lei toata lucrarea Jante de opel,indreptate si rectificat buzele julite de borduri |
4 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru cei care suna,dar nu mai pot primi lucrari pana pe data de 21 martie din cauza supra aglomerarii.
Reveniti cu incredere saptamana viitoare. |
19 Attachment(s)
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante
-vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite -polishat aluminiul pana la aspect de oglinda -sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate -rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung -indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor. Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante Reconditionat jante de lancia,indreptat,rectificat buzele julite de borduri,indepartat coroziuni, vopsit fata spate si aplicat lac. |
1 Attachment(s)
Salut. Am un set BBS RC. Sunt vopsite electrostatic, dar ....nu-mi place culoarea! In concluzie: le poti polisha integral fata? APoi, sa le acoperim cu lac? Imi plac cum arata cele din poza; le poti face asa? Multumesc
Cu stima Si, mai am o intrebare: vopseaua pe care o aplici tu +lac, sunt la fel de rezistente ca si vopsirea electrostatica? Nu ma pricep, de aceea intreb. Merci |
8 Attachment(s)
Quote:
Vopseaua pe care o aplic rezista pana o lovesti,singura nu cade,nu se exfoliaza,etc. Vopsit jante Mercedes S Klasse........ |
1 Attachment(s)
salut am o janta pe 14 putin cam stramba am luat o groapa mai sanatosa si sa deformat putin cat costa indreptarea...
modelul este cel din poza... |
salut cat ma costa sa vopsesti 4 jante de 15`? ms
|
30 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Reconditionat jante Peugeot 407 indreptat toate 4 rectificat in aluminiu buzele julite de borduri,nu se foloseste chit,sudat o fisura de 7 cm si vopsit flip flop de gri petrol perlat,aplicat lac. |
24 Attachment(s)
Jante AMG mercedes 9j,polishat buza si vopsit miezul...
|
16 Attachment(s)
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante
-vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite -polishat aluminiul pana la aspect de oglinda -sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate -rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung -indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor. Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante Reconditionat jante Woltek BMW e90..indepartat cromul sarit dupa spite si vopsit negru lucios. |
31 Attachment(s)
Reconditionat jante AMG sudat,indreptat,rectificat,vopsit.
|
O intrebare : prin sudura cu argon se poate modifica prezonajul unei jante ? Doar 1mm mutat fiecare prezon mai spre interior, adica 5x98 in loc de 5x100.
|
Quote:
Majorezi gaurile de prindere,atata timp cat janta este centrata pe inelul din mijloc,iar prezoanele nu se ingroapa in gaurile de prindere nu o sa ai nicio problema. |
Acolo e problema, ca nu stiu daca nu cumva se ingroapa prezonul/surubul in janta si atinge in butuc.
|
17 Attachment(s)
Verde fosforescent termorezistent,perlat cu albastru si discuri de frana tot cu vopsea termorezistenta
|
salut .
Am un set de jante Rondell 58 , vreau sa fac miezul auriu si buza polishata . Cam ar costa toata operatia ? |
Quote:
400 lei polishat buzele si aplicat sealant protector 300 lei vopsit+lacuit miezurile |
30 Attachment(s)
..........
|
2 Attachment(s)
Salut, am un set de Keskin KT4. Se pot face miezurile violet/mov si sa ramana buza si suruburile polisate? Daca da, un pret, bineinteles.
Atasez o poza orientativa(chiar daca ale mele sunt monobloc, nu modulare) si una cu ale mele. Multumesc anticipat. Stima |
42 Attachment(s)
Quote:
Reconditionat jante Porsche 22 inch 12J..indreptat,rectificat,polishat buza,vopsit miezurile. Incepand de saptamana trecuta am achizitionat o masina profesionala pentru preparatul si polishatul buzelor ..polishul iese PERFECT OGLINDA fara nici un fel de urma sau efect de panza de paianjen |
Ok. Numarul de telefon al tau, banuiesc ca e cel din primul post - l-am notat. O sa te sun si stablilim detaliile. Multumesc.
|
21 Attachment(s)
Reconditionat RH ZW1 roluit la cald,incarcat julituri,rectificat buzele,polishat oglinda buzele si vopsit miezul argintiu.
|
4 Attachment(s)
Cat m-ar costa reparatia pt jantele din imagine,si vopsit integral in negru perlat?
Multumesc! Attachment 2024766Attachment 2024767 Attachment 2024768Attachment 2024769 |
Costa 600 lei toata lucrarea.
|
2 Attachment(s)
Salut!
Un pret ptr un set Borbet BS 17 - polishare buza+ vopsit miez+interior negru 2 jante sunt usor atinse de bordura,nu sunt sparte sau indoite...un pret ptr toata operatiunea? |
28 Attachment(s)
Polishat 100 lei buza 400/set
Vopsit/lacuit miezuri si interior 300/set Am mai reconditionat cateva seturi de borbet bs... |
Quote:
trebuie sa le aduc sablate sau exact cum sunt ele acum si pretul de mai sus include tot? |
Quote:
|
24 Attachment(s)
Indreptat,sudat,rectificat,vopsit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:22. |
- Copyright 2026 4Tuning