![]() |
Re: Evacuari custom&trasee intercooler
Salut BLR. Care ar fi pretul unui traseu de 55mm de la catalizator pana la finala.
Mersi, numai bine. Un an nou mai bun. |
Salut,un an nou bun si tie,ai PM
|
Salut! da-mi o idee cum sa fac sa nu mai sune evacuarea atat de tare! E pe 70, pana sub usa spate, in lateral. Masina e o Fabia TDI, si e doar teava goala.
|
10 Attachment(s)
Golf 6 gti,evacuare turboback 76mm
|
Salut!pentru un tico non euro o evacuare de la prinderea in galerie, cu o intermediara si terminatie in doua tevi un pret?Teava de 50mm.multumesc.
|
4 Attachment(s)
Vand serpi de 1.8turbo,flansa t3,t25,42mm,wg extern,se poate anula la nevoie,garnituri incluse
|
salut. un pret pentru evacuare cap coada inox la o corsa b 1.2. multumesc
|
Sall. Un pret pt un traseu de la catalizator pana in spate cu teava si finala ? pt o skoda fabia.
|
Salut!
Cat ma costa la un golf 5 sa schimb toba finala motor 1.4 75cp ?? |
Zimi daca ai ceva teava pentru evacuare de maxim 50(48 sau 49) ar fi ideala..cam 3-4m imi ajung..si nu neaparat inox ca e cam scumpa..Astept PM
|
Aveti pm,va multumesc
|
Salut, o dubla evacuar ca in poza atasata cu mentiune ca ma intereseaza doar traseul de la toba original catre a doua iesire cu tipsurile de ambele parti
https://img542.imageshack.us/img542/6153/duakexaust.jpg |
Revin cu alta intrebare si anume cat costa un traseu de la jumatate in "Y" pana la tipsuri doar din teava, fara tipsuri sau cu tipsuri.
Ms |
Ai PM
|
Noul garaj va asteapta pentru orice problema,va multumim
|
10 Attachment(s)
adaptare serpi de sfi pe 1.8 16v ecotec,down pipe jetta 1.8t+anulat catalizator
|
15 Attachment(s)
Va asteptam
|
1 Attachment(s)
un pret aprotimaiv pt un traseu de admisie ca cel din poza + un intercooler frontal pe 50mm totul.merci
|
Si mie daca poti, un pret pentru admisie la o Skoda Octavia 1.6.
|
spune-mi mi si mie un pret pt o evacuare la o skoda octavia 1 motor 1.9axr.as vrea sa fie teava inox cap-coada si diametrul sa fie in jur de 75mm.poti sa lasi un raspuns pe privat daca vrei.mersi!
|
salu.evacuarea la un golf 3 1.8 din galerie pana in finala diametru 60 cu racord flexibil si finala o cumpar eu.pret?ms
|
Aveti pm,numai bine
|
Salut!
e7j platforma solenza Traseu inox fi=50mm din cat pana la finala, fara detenta Pret separat (recomandari): -catalizator -finala -galerie 4-2-1 |
Salut, nu stiu daca ma poti ajuta, dar am urmatoarea problema:
am un clio rs 2.2 a carui toba sport Borla (aftermarket) este cam zgomotoasa...ii putem face ceva? de genul unui silencer detasabil sau ceva asemanator ideea este sa i reducem zgomotul multumesc. |
salut,pune o poza cu toba
|
3 Attachment(s)
Aceasta este:
|
Salut ,un pret pentru o evacuare pentru o octavia 2 1, 9 tdi
|
Salut,ai PM,numai bine
|
salut ,sunt interesat de o evacuare dubla pt un e46 exact ca cele din posturile tale anterioare , zi si mie un pret te rog poate facem treaba .ms
|
10 Attachment(s)
Printre picaturi mai facem una alta
|
9 Attachment(s)
Si restul de poze
|
Salut,cat ma costa kitul de evacuare fara catalizator incepand de la serisori"pt un vw passat 3b:
|
buna ziua...un traseu inox cap coada pentru un opel astra g z16xe?cam care ar fi pretul?sa stiu daca se merita sa o fac de inox sau sa imi iau originala...
un pret pentru traseu si un pret pentru traseu + o finala finuta....mai "linistita" multumesc anticipat |
Te salut,ai PM
|
5 Attachment(s)
BMW 525d si 530d,dpf off la ambele
|
Salut, pentru un Civic Type R fn2 un catback cat ar fi. Ms
|
salut
Pentru un bmw e46 coupe o evacuare exact cum ai tu in posturile anterioare cat ma costa ? ( 4 tevi de esapament, 2 pe o parte , 2 pe cealalta parte ) Ms |
Ai PM
|
6 Attachment(s)
La multi ani si un 2013 cat mai bun
|
1 Attachment(s)
Salut.
Am un bmw 325 la care evacuarea in zona sondei lambda se uneste pt 30 de cm... Vreau sa elimin acea zona la fel ca in schita de mai jos. Cat ma costa asa ceva la tine ? De fapt catalizatoare nu mai am. Am doar toba intermediara la care vreau sa renunt dar vreau ca si zona aceea in care se imbina tevile sa dispara... Poti sa-mi spui daca sunetul se va amplifica semnificativ odata cu eliminarea tobei intermediare ? Evident vreau sa stiu cat ma costa aceasta lucrare. Nu ma intreseaza ca teava sa fie de inox. Din fier e ok. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning