Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/171672-dacie-doua-tinerete-db-04-snr-snr-ica.html)

Sonny™ 22-04-10 11:18

Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica

nu mai fi rau cu el poate vine cu fratele lui, mai bine ca inchizi topicul nu o sa mai iasa atatea discutii..;)

Alex4u 22-04-10 11:41

ce-a fost forumul asta 4t ..si ce a ajuns...am citit 9 pagini degeaba...observ ca te contrazici singur...ba ca a fost fractu ala mic..ba ca tu..ba ca ai condus tu si te-a oprit politia si ti-a zis da ai acte pa...ba ca nu erai tu serios acum....tu pe toti ne crezi prosti si tu esti ala destept??? tu conduci unde vrei ..?? hay serios acum...la 1 m cat ai nici nu te vezi de volan...am vazut useri care ti-au dat sfaturi corecte de care puteai tine cont...dar tu nu ai facut decat sa lipesti stiker cu DRT ....si sa te ratoiesti la fiecare in parte......si apropo..eu nu stiu ce zice-ti voi dar eu cu un logan 1.6 din 2006..eu mai mult de 168-170 n-am putut scoate...

Nastase Bogdan 22-04-10 12:04

Eu zic sa-i iertam imperfectiunile, dat vedeti bine de varsta lui, si sa vedem de acum incolo cum vor sta treburile ca tot a avut curajul sa-si recunoasca varsta..

Haideti sa apreciem pasiunea lui la varsta asta si sa incercam in continuare sa-l ajutam cu sfaturi cand va fi nevoie si acolo unde are nevoie si sa ne gandim cati dintre noi aveau aceste ambitii si dorinte de a lucra/ face ceva dintr-o Dacie 1300 cand eram la 14 ani..;)

Sa ne axam mai mult pe masina, ca ea este in centrul discutiei si nu pe proprietar si sa filtram printre rele,lucrurile bune:idea:

Haideti sa-i ocordam o sansa, ca acum stim cu totii cum stau lucrurile si nu cred ca, Cosmin va mai veni cu povesti sau lucruiri pe care le-a spus ca sa fie si el in rand cu cei mari;)

Messerschmitt 22-04-10 12:34

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3300764)
Eu zic sa-i iertam imperfectiunile, dat vedeti bine de varsta lui, si sa vedem de acum incolo cum vor sta treburile ca tot a avut curajul sa-si recunoasca varsta..

Haideti sa apreciem pasiunea lui la varsta asta si sa incercam in continuare sa-l ajutam cu sfaturi cand va fi nevoie si acolo unde are nevoie si sa ne gandim cati dintre noi aveau aceste ambitii si dorinte de a lucra/ face ceva dintr-o Dacie 1300 cand eram la 14 ani..;)

Sa ne axam mai mult pe masina, ca ea este in centrul discutiei si nu pe proprietar si sa filtram printre rele,lucrurile bune:idea:

Haideti sa-i ocordam o sansa, ca acum stim cu totii cum stau lucrurile si nu cred ca, Cosmin va mai veni cu povesti sau lucruiri pe care le-a spus ca sa fie si el in rand cu cei mari;)

Sti si tu! ca nu de noi depinde...DE EL DEPINDE! Deci daca era sincer nu era problema... astept sa vad ce se va intampla pe viitor

andi_cimpean 22-04-10 17:46

Are dreptate Bogdan!

Noi poate nu am fost ca el, sau nu am avut ocazia să fim ca el, pentru că pentru noi Internetul a venit la vărsta la care trebuia (mai mult sau mai puţin).

Eu recunosc, l-am luat cam tare, până mi-am dat seama că este un puşti de 14 ani.

Cosmin, mai sunt câţiva puşti de aceeaşi vârstă cu tine şi juri că nu au vârsta aia care este trecută la profil.
Deci...urmează-le exemplu...

Cosmin-SNR 22-04-10 19:19

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 3300616)
CONDUCI TU PANA IN BRASOV? :))

nu prietene,imi iau un prieten care v-a conduce masina pana la Brasov ;)

RobertRFG 22-04-10 19:20

Schimba varsta de la avatar.....

Cosmin-SNR 22-04-10 19:26

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3300668)
nu mai fi rau cu el poate vine cu fratele lui, mai bine ca inchizi topicul nu o sa mai iasa atatea discutii..;)

Topicul v-a ramane deschis,am spus ca se poate inchide deoarece unii baieti au recunoscut ca m-au luat cam tare...

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3300706)
ce-a fost forumul asta 4t ..si ce a ajuns...am citit 9 pagini degeaba...observ ca te contrazici singur...ba ca a fost fractu ala mic..ba ca tu..ba ca ai condus tu si te-a oprit politia si ti-a zis da ai acte pa...ba ca nu erai tu serios acum....tu pe toti ne crezi prosti si tu esti ala destept??? tu conduci unde vrei ..?? hay serios acum...la 1 m cat ai nici nu te vezi de volan...am vazut useri care ti-au dat sfaturi corecte de care puteai tine cont...dar tu nu ai facut decat sa lipesti stiker cu DRT ....si sa te ratoiesti la fiecare in parte......si apropo..eu nu stiu ce zice-ti voi dar eu cu un logan 1.6 din 2006..eu mai mult de 168-170 n-am putut scoate...

de unde stii ca am 1m? poate in poze par mic,dar in realitate sunt mai inalt...si ma vad de la volan..succes!

Quote:

Multumesc mult Bogdan,tu ai fost intotdeauna idolul meu care m-a ajutat si m-a sfatuit unde am gresit,tot ce ai spus tu este adevarat in randurile de mai sus

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3301606)
Are dreptate Bogdan!

Noi poate nu am fost ca el, sau nu am avut ocazia să fim ca el, pentru că pentru noi Internetul a venit la vărsta la care trebuia (mai mult sau mai puţin).

Eu recunosc, l-am luat cam tare, până mi-am dat seama că este un puşti de 14 ani.

Cosmin, mai sunt câţiva puşti de aceeaşi vârstă cu tine şi juri că nu au vârsta aia care este trecută la profil.
Deci...urmează-le exemplu...

acum nu mai sunt suparat sunt mandru de voi,pentru ca ti-ai dat seama ca m-ai luat cam tare...si eu nu ma pot tine cot la cot cu tine...voi schimba varsta de la profil si incerc sa fiu cat mai cinstit posibil,dar V-A ROG nu ma mai luati la misto :cry::cry:

Cosmin-SNR 22-04-10 19:44

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 3301863)
Schimba varsta de la avatar.....

gata! nu mai afisaza varsta ;)

andi_cimpean 22-04-10 20:10

Trimite un PM lui aleks şi roagă-l să îţi schimbe vârsta.

Pe viitor fii mai cumpătat în afirmaţii. Toţi am fost la vârsta ta, dar nu am procedat la fel.

Numai bine!

Ingerasul99 24-04-10 16:41

Ca aspect masina arata bine, dar are multe bube la tabla, acolo ar trebui sa investeti pt inceput.Succes.
offtopic: Prea multe pagini referitoare la "proprietar".

Cosmin-SNR 24-04-10 18:54

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3302020)
Trimite un PM lui aleks şi roagă-l să îţi schimbe vârsta.

Pe viitor fii mai cumpătat în afirmaţii. Toţi am fost la vârsta ta, dar nu am procedat la fel.

Numai bine!

Ii voi trimite un PM lui aleks,multumesc de pentru sfat:-)

Cosmin-SNR 24-04-10 18:56

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3306832)
Ca aspect masina arata bine, dar are multe bube la tabla, acolo ar trebui sa investeti pt inceput.Succes.
offtopic: Prea multe pagini referitoare la "proprietar".

masina v-a fii desfacuta la piele,nu v-a ramane decat caseta de directie,coloana volanului,rotile si se v-a face tabla cap-coada...:D:D

"Prea multe pagini referitoare la proprietar" da,stiu...acum s-au calmat spiritele ;) a fost o mica cearta dar s-a rezolvat ;)

rob3rt0 03-05-10 18:12

Quote:

Cate probleme pentru varsta unui baiat.
Deci,m-am gandit mai bine si am ajuns la o concluzie:un om,cand ajunge mare(nu ingamfat),celor mai mici nu le mai raspunde.
M-am gandit de 100de ori inainte de a comenta.
Adevarul e ca atunci cand eu am comentat pe topicul:"Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG",nimeni nu mi-a raspuns.De ce?Pentru ca s-a uitat si la avatarul meu si la varsta mea si ca sunt incepator.Si eu am facut o greseala ca m-am adresat cu"tu",in locul pronumelui de politete,ca acel om are o varsta si imi cer scuze pentru asta.Dar cand a comentat Cosmin,lui i-a raspuns.De ce?Ca la semnatura varsta era exagerata si nimeni nu stia asta.Domnul Bogdan,daca vedeai de la inceput ca varsta lui Cosmin era de 14 ani,ii mai raspundeai la comentariu?Poate ca mie n-o sa-mi raspundeti la acest post,dar ma simt cu inima impacata,ca am spus ce am pe suflet.
Si chiar imi plac masinile clasice!

Cosmin-SNR 03-05-10 20:58

asa si? crezi ca ma afectezi pe mine cu ceva??eu am comunicat mai de mult cu Bogdan si i-am spus ca am 14 ani si el mi-a spus ca la varsta lui nu avea asa planuri,cum le am eu...si de aceea ma sustine in continuare...MULT POZITIV

andi_cimpean 03-05-10 21:58

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3330181)
Deci,m-am gandit mai bine si am ajuns la o concluzie:un om,cand ajunge mare(nu ingamfat),celor mai mici nu le mai raspunde.
Adevarul e ca atunci cand eu am comentat pe topicul:"Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG",nimeni nu mi-a raspuns.De ce?Pentru ca s-a uitat si la avatarul meu si la varsta mea si ca sunt incepator.Si eu am facut o greseala ca m-am adresat cu"tu",in locul pronumelui de politete,ca acel om are o varsta si imi cer scuze pentru asta.Dar cand a comentat Cosmin,lui i-a raspuns.De ce?Ca la semnatura varsta era exagerata si nimeni nu stia asta.Domnul Bogdan,daca vedeai de la inceput ca varsta lui Cosmin era de 14 ani,ii mai raspundeai la comentariu?Poate ca mie n-o sa-mi raspundeti la acest post,dar ma simt cu inima impacata,ca am spus ce am pe suflet.

Contează mai mult ceea ce spui decât ce vârsta ai acolo.

Cosmin, avea trecută vârsta de 21 de ani, dar eu i-am spus că nu îi dau mai mult de 14 ani şi am avut dreptate.

Eu cunosc câţiva băieţi pe aici de vârste apropiate cu ale voastre şi mi se par foarte maturi în gândire.

Nastase Bogdan 03-05-10 22:00

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3330181)

Aminteste-mi te rog unde mi-ai cerut sfat/ajutor si nu ti-am raspuns..:rolleyes2

Si de Cosmin mi-am dat seama de varsta lui de cand am vorbit prima oara la telefon cu el,dar am apreciat ceea ce vroia sa faca nu ca are nu stiu ce varsta..;)

Apropo, Cosmin stii ca ti-am spus la telefon de suportul de far ca este cam nasol..in punctele de sustinere a farului are rezistenta buna iar in rest il fixezi in mai putine holsuruburi si il poti utiliza fara probleme..;)..daca aveam mai bun crede-ma ca iti dadeam, dar sunt singurele pe care le-am avut..:rolleyes2

Spor la reconditionat:-)

rob3rt0 04-05-10 07:29

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3330723)
asa si? crezi ca ma afectezi pe mine cu ceva??eu am comunicat mai de mult cu Bogdan si i-am spus ca am 14 ani si el mi-a spus ca la varsta lui nu avea asa planuri,cum le am eu...si de aceea ma sustine in continuare...MULT POZITIV

Dar nu am vrut sa te afectez cu ceva.Eu vreau chiar sa ramanem prieteni:D

Cosmin-SNR 04-05-10 09:31

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3330977)
Apropo, Cosmin stii ca ti-am spus la telefon de suportul de far ca este cam nasol..in punctele de sustinere a farului are rezistenta buna iar in rest il fixezi in mai putine holsuruburi si il poti utiliza fara probleme..;)..daca aveam mai bun crede-ma ca iti dadeam, dar sunt singurele pe care le-am avut..:rolleyes2

Spor la reconditionat:-)

Bogdan eu nu m-am suparat pentru un suport de far,da-l in masa de suport ca l-am reconditionat si mai am sa il vopsesc,stai linistit ca am fost multumit de ce mi-ai trimis,mi-ai trimis 2 ca sa fac unul si asa am facut....la varsta mea incet incet ma apropii cat mai mult de momentul reconditionarii,mi-am cumparat discuri frana noi bucsi bascula bucsi cap cremaliera,bielete directie amortizoare BLISTEN cu licenta H&R pistonase frana spate,ferodouri+nituri si inca mai vin ;) o sa pun poze in curand ;) BAFTA CU URSACHE

Cosmin-SNR 04-05-10 09:37

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3331576)
Dar nu am vrut sa te afectez cu ceva.Eu vreau chiar sa ramanem prieteni:D

eu raman prieten cu toata lumea indiferent ca e mai mare decat mine sau e de-o varsta cu mine, si sa nu crezi ca nimeni nu te asculta aici,dimpotriva eu iti voi raspunde la toate intrebarile si iti voi da si eu sfaturi cu ce pot...;) daca voi putea vreodata sa te ajut iti stau la dispozitie oricand ;:arrow:

Cosmin-SNR 04-05-10 09:46

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3330966)
Contează mai mult ceea ce spui decât ce vârsta ai acolo.

Cosmin, avea trecută vârsta de 21 de ani, dar eu i-am spus că nu îi dau mai mult de 14 ani şi am avut dreptate.

Eu cunosc câţiva băieţi pe aici de vârste apropiate cu ale voastre şi mi se par foarte maturi în gândire.

multumesc pentru raspuns,bun,tu cunosti cativa baieti cu varsta ca a mea si ca a lui RoB3rt0 si ca sunt foarte maturi in gandire,am inteles dar eu nu sunt matur in gandire? adica alti copii la varsta mea sau unii chiar mai mari nu stiu absolut nimic despre masini....:rolleyes2 deci la varsta mea stiu foarte multe despre masini dar nu pot vorbi in randuri despre masini asa intre 4 ochi sau cu mai multi colegi de forum v-a pot spune foarte multe despre masini, cum i-am spus si lui Bogdan (idolul meu) :D incet incet ma apropii de reconditionare,deja am inceput sa imi strang piese si pot sa spun ca am cam,cam toate piesele necesare mai sunt cateva dar sa mai fac si eu rost de $ si ma duc iara pe la vechi prieteni sa ma ajute cu piese mari,ma refer la aripi, bari etc... multumesc pentru sfaturi si raspunsuri! v-a doresc cat mai multa bafta in ceea ce v-ati propus unii dintre voi ;)

Cosmin-SNR 04-05-10 12:30

2 Attachment(s)
si o poza cu noua achizitie :D:D un scris mic 1300 IMPECABIL acum imi mai trebuie scrisul DACIA tot mic si tot impecabil ca sa am toata perechea
si are si piciorusele mari deci nu am probleme la prindere :D:D:D:D:D

rob3rt0 04-05-10 13:36

N-am spus nimic cu rautate si imi cer scuze de deranj si de off-topic.Despre masini stiu si eu la fel de multe ca si tine,pentru ca tatal meu are dacie 1300 din '76 recarosata in '91.Stau mereu langa el cand lucreaza sa mai invat cate ceva.Bafta la reconditionat;)

dreve 04-05-10 13:47

cine ma poate ajuta cu o galerie evacuare de papuc benzinar pe carburator dublucorp?

Cosmin-SNR 04-05-10 18:17

Quote:

Originally Posted by dreve (Post 3332542)
cine ma poate ajuta cu o galerie evacuare de papuc benzinar pe carburator dublucorp?

Foloseste si tu functia search nu pe topicul meu ;) salut

Cosmin-SNR 04-05-10 18:29

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3332515)
N-am spus nimic cu rautate si imi cer scuze de deranj si de off-topic.Despre masini stiu si eu la fel de multe ca si tine,pentru ca tatal meu are dacie 1300 din '76 recarosata in '91.Stau mereu langa el cand lucreaza sa mai invat cate ceva.Bafta la reconditionat;)

prietene,eu nu m-am suparat pe tine mi-am dat seama ca stii multe despre masini ;) nu-i nici un deranj nu te mai scuza din orice ;) mi-am dat seama ca stii multe despre masini din moment ce ti-ai facut cont pe 4Tuning.ro ,pacat ca e recarosata...era bine daca acum era originala...multumesc si bafta si tie la invatat ;) ma refer la masini :))

tibby 04-05-10 18:35

Sal..am citit cam tot si nu stiu ce tot aveti cu el..de la bun inceput unii au fost cam rai..Baiatul asta are 18-19 ani si fratele lui 14 ani va spun eu 100% pentru ca ii cunosc.Nu conteaza ca are 3 masini si lasati invidia si fitzele ca toti am plecat de la "DACIA 1300 - 1310" bravo lui ca ii plac daciile si pune suflet in ceea ce face.Mult succes cu proiectul si nu te lasa descurajat de gurile rele din acest forum...

tibby 04-05-10 18:40

Fratele are 14 ani nu el si lasati rautatea,fitzele...ca toti am plecat de la dacie si nu conteaza ca are 3 masini.Bafta cu proiectul si nu asculta ce zic unii de aici

Cosmin-SNR 04-05-10 19:06

19 Attachment(s)
astazi am facut niste poze la piesele care le-am cumparat noi si unele chiar la mana a 2a dar nu erau folosite nici 0,001%

lista incepe asa:
-amortizoare spate blisten cu licenta H&R aveam pe undeva chitanta
-discuri frana fata
-pistonase frana 1300
-ferodouri+nituri
-2 burdufuri planetare mai trebuie sa cumpar inca 2 ca omul nu mai avea la magazin
-bucsi tendoane spate
-bucsi bascula
-bucsa cap cremaliera la fel imi mai trebuie una
-bielete directie 1300/1310 utilitare
-garnituri etrier 1300
-lampa nr. in stare foarte buna aproape impecabila, in poza nu era nici lustruita nici curatata
-ochelar 1300 stanga in stare foarte buna trebuie doar putin spalat si vopsit multumiri lui NASTASE BOGDAN
-un far + suport la fel trebuie spalat farul si vopsit suportul multumiri din nou lui NASTASE BOGDAN pentru ajutorul acordat :D
cam astea sunt piesele v-a las pe voi sa v-a dati cu parerea ;)

P.S: am trecut la artileria grea...

Cosmin-SNR 04-05-10 20:40

Quote:

Originally Posted by tibby (Post 3333239)
Sal..am citit cam tot si nu stiu ce tot aveti cu el..de la bun inceput unii au fost cam rai..Baiatul asta are 18-19 ani si fratele lui 14 ani va spun eu 100% pentru ca ii cunosc.Nu conteaza ca are 3 masini si lasati invidia si fitzele ca toti am plecat de la "DACIA 1300 - 1310" bravo lui ca ii plac daciile si pune suflet in ceea ce face.Mult succes cu proiectul si nu te lasa descurajat de gurile rele din acest forum...

au fost niste greseli acum ceva timp....eu am 14 ani,fratele meu are 21 de ani...ai vorbit cu el pe id-ul meu

Cosmin-SNR 06-05-10 08:22

ce parere aveti despre achizitiile mele????? v-a plac? si mai urmeaza sa vad daca gasesc stopuri spate complete noi noute la magazin...romanesti ca frantuzesti nu o sa gasesc in vecii vecilor AMIN...eh daca uzina a facut-o romaneasca nu zice nimeni ca nu poti sa ii pui ceva frantuzesc acolo....;) :D

Cosmin-SNR 07-05-10 22:41

am avut niste probleme cu ceasurile de la bord si le-am rezolvat,o sa explic pe larg imediat vor veni si poze...si apropo am achizitionat din intamplare de la un bun prieten 2 ochelari impecabili dar super jegosi....:lol::lol: cel de pe stanga (care imi trebuie mie) este impecabil nu are nici cea mai mica spartura trebuie doar spalat,curatat,vopsit si este grozav si in poze sa nu crede-ti ca cromul este ruginit,este doar plin de vaselina si ulei veti vedea dupa ce le curat pe amandoua, o sa postez intamplarea cu bordul meu....:lol:

Cosmin-SNR 07-05-10 23:00

25 Attachment(s)
Am rezolvat problema cu ceasurile,firele,mufele firul acela negru care spuneam eu ca vine de la mufa din dreapta ceasurilor,vine defapt din stanga si este - pentru lumini la bord ,firul maro care este si in compartimentul motor este pentru martorul de nivel scazut la lichidul de frana,adica cu martorul in bord BRAKE,ceasurile au avut probleme maricele....pozele o sa spuna mai multe ...

problemele la ceasuri au fost asa:
-o lamela care ducea la luminile de noapte era arsa si rupta
-martorul de incarcare era vai mama lui,si ma miram ca nu imi indica incarcarea =))))))
-o rezistenta care ducea la martorul de nivel benzina si becurile rosii in bord arsa facuta praf
-am curatat cu smilghern fin de tot placuta sa faca contact toate becurile
- pe kilometraj erau 10 kg de ulei si cand miscam masina 2 metri aveam 100 km/h
cam astea au fost problemele a trebuit sa am nervi de otel ca sa tot pun ceasurile sa le dau jos din cauza unor mici probleme cu kilometrajul, ba ca nu era centrat, ba ca am uitat sa ii pun distantierele,ba facea figuri ca mai avea putin ulei pe unde nu trebuia... si intr-un final am reusit sa termin cu bine si sa fiu pe deplin fericit la bord urmeaza sa ii pun niste leduri albe ca am si soclurile model nou sa se vada frumos, am reusit sa scot vechiul volan de 29 de ani si sa imi pun frumusetea de volan din 69' de pe 1100 si pot sa spun ca arata super grozav cu el... este subtire si foarte lejer la condus :D

acum las pozele sa vorbeasca, daca aveti ceva de intrebat nu ezitati ;) va voi raspunde cu cea mai mare placere :D

rob3rt0 08-05-10 08:02

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3342665)
Am rezolvat problema cu ceasurile,firele,mufele firul acela negru care spuneam eu ca vine de la mufa din dreapta ceasurilor,vine defapt din stanga si este - pentru lumini la bord ,firul maro care este si in compartimentul motor este pentru martorul de nivel scazut la lichidul de frana,adica cu martorul in bord BRAKE,ceasurile au avut probleme maricele....pozele o sa spuna mai multe ...

problemele la ceasuri au fost asa:
-o lamela care ducea la luminile de noapte era arsa si rupta
-martorul de incarcare era vai mama lui,si ma miram ca nu imi indica incarcarea =))))))
-o rezistenta care ducea la martorul de nivel benzina si becurile rosii in bord arsa facuta praf
-am curatat cu smilghern fin de tot placuta sa faca contact toate becurile
- pe kilometraj erau 10 kg de ulei si cand miscam masina 2 metri aveam 100 km/h
cam astea au fost problemele a trebuit sa am nervi de otel ca sa tot pun ceasurile sa le dau jos din cauza unor mici probleme cu kilometrajul, ba ca nu era centrat, ba ca am uitat sa ii pun distantierele,ba facea figuri ca mai avea putin ulei pe unde nu trebuia... si intr-un final am reusit sa termin cu bine si sa fiu pe deplin fericit la bord urmeaza sa ii pun niste leduri albe ca am si soclurile model nou sa se vada frumos, am reusit sa scot vechiul volan de 29 de ani si sa imi pun frumusetea de volan din 69' de pe 1100 si pot sa spun ca arata super grozav cu el... este subtire si foarte lejer la condus :D

acum las pozele sa vorbeasca, daca aveti ceva de intrebat nu ezitati ;) va voi raspunde cu cea mai mare placere :D

Frumos volanul.Sa tragi de el cu placere,tu sau fratele tau;)

Ingerasul99 08-05-10 12:10

Iconita aia din stanga bordului, nu are ce cauta acolo!
Am gresit prima data , e prea de dimineata pt mine.

rob3rt0 08-05-10 12:11

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3343415)
Iconita aia din dreapta bordului, nu are ce cauta acolo!

bis!:D

Cosmin-SNR 09-05-10 15:54

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3343415)
Iconita aia din stanga bordului, nu are ce cauta acolo!
Am gresit prima data , e prea de dimineata pt mine.

v-a fi data jos,dar o sa trebuiasca sa muncesc mult ca este lipita cu un adeziv ca super-glue (sa muncesc mult ca sa curat) poze noi imediat SNR-ica are un nou LOOK:D:D:D:D stai linistit ;) nu m-am suparat ;)

Cristi01 09-05-10 20:19

Baga si tu pozele alea noi cu masina:-)

Cosmin-SNR 09-05-10 20:21

37 Attachment(s)
Salutare din nou! V-am promis ca povestesc despre ce am lucrat in ultimele zile la masina :D in decursul zilei de sambata am facut foarte multe in folosul batranicii mele de 29 de ani :D:D:D Lista incepe asa:
-am primit 2 ochelari impecabili cu exceptia celui de dreapta,care era si spart si ruginit
-am curatat/reconditionat/vopsit cu negru suportii farurilor
-am spalat farurile,si am dat cu vopsea alba pe margine unde este siliconul acela ca se ingalbenise
-am curatat ornamentele cromate, cu metoda clasica...cenusa din soba apa si un burete :D
-a facut si o baita,ca merita dupa atata timp de stat sub pomi si lucrat la ea:D
-am curatat masca cu smilghern, am vopsit-o cu negru mat,acum mi se pare ca da mai bine cu negru mat decat cu cel lucios
-am desfacut CU GREEEEU vechii suporti de la faruri ca au fost niste "SPURCACIUNI" de suruburi ca sa le spun asa,am consumat 1 spray intreg de degripant pe 8 suruburi ca pe dreapta erau decat 2 si pe stanga 6 :rolleyes2
cand o voi reconditiona voi cumpara ori ochelari noi ori toata masca fata,adica ma refer la tabla aceea care se prinde pe lonjeroane cu contra aripile...intelege-ti voi ;) si pot spune ca farurile bat mai bine decat cele 4 pe faza lunga nu pot sta in fata masinii mai ales ca am halogene...:D:D
in poze se mai vede ce am facut si ce mai trebuie facut,se exclude ca apare tata prin poze...dar a venit si el sa ma ajute cu cateceva:rolleyes2 am schimbat si volanul cum am spus in posturile mai vechi si sincer sa fiu e grozav...e subtire finut si foarte lejer la condus8) iti vine sa nu te mai dai jos din masina 8) bordul e facut ca am avut si cu el cateva probleme:rolleyes2 trebuie sa imi iau niste leduri albe sa pun in socluri ca am socluri din acelea model nou cum sunt acum pozitiile la logan cu bec din acela "ciudat" si mai am o problema cu clemele de la capota, cu greu am reusit sa le faca sa stea:rolleyes2 daca are cineva in stare buna si doreste sa ma ajute ii sunt recunoscator imi trebuiesc 6 cleme in stare cat mai buna cu piciorusele acelea micute....:rolleyes2 Multumesc! Las pozele sa vorbeasca, astept sfaturile voastre fie bune fie rele :D:arrow:
-TIN SA II MULTUMESC IN SPECIAL LUI NASTASE BOGDAN PENTRU AJUTORUL ACORDAT,CA FARA EL ACUM NU AVEAM MASCA DE 1300 PE BATRANICA MEA :D:D:D MULTUMESC BOGDAN !!!!!

Cosmin-SNR 09-05-10 20:22

Quote:

Originally Posted by Cristi01 (Post 3346838)
Baga si tu pozele alea noi cu masina:-)

au venit si pozele:D tineai colegii in suspans aa? :)):lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:49.

- Copyright 2026 4Tuning