![]() |
Santose dam noi berea!?
|
dap :) joi.... volvo ma frate? :) ... hai baga next`u.....
|
he, he, he.....
noi sa fim sanatoshi ( :drunk: :bunch: :headfones ...)... cre' ca azi va las, da maine \"I'll be back... :twisted: :P \" |
noi sa fim santoshi :) , hai mai baga o poza mica sa ne mai jucam si noi , daca nu ... bag eu :)
|
stai ca bag...
intr-un minut e pusa... |
1 Attachment(s)
:twisted:
|
1 Attachment(s)
...
|
dupa grila e aston martin db7...
sau jaguar xk8 :?: :twisted: :evil: :) :shock: :? :roll: |
the mav... am zis masini cunoscute .. fara .. old timers etc. deci baga din alea pe care am apucat sa le vedem si noi pe strada... nu ... de acum 50 de ani :wink:
nike ff... jaguar.. nu ? |
1 Attachment(s)
:) o masina ff puternica :)
|
1 Attachment(s)
statzi mai ushurel ....
bai nene, aia dupa stop e o solenta amarata, cu un AMG luat din vitan..... :shock: :D :lol: fii atent aici... |
the_mav: pai hotaraste=te, din 2 una/..
evlsantos: nu stiu, dak imi bagi si modelul poate este |
pai s-a spus fara old timere...
aia rosie de sus e un bugatti r 55 din 1932.... :P :shock: :evil: :twisted: :D ghiciti-o acum pe cea de-a doua... :roll: :?: :idea: :wink: |
saab
|
LUAZ, nu stiu dak zic bine, oricum un 4WD rusesc sigur...
|
1 Attachment(s)
asta ce e?!? :lol: :?:
|
R-NOS15, de ce nu ashtepti sa-ti vina randul? Ghiceste anterioara si poti sa pui poza...
Deci cum am zis aia e LUAZ sau oricum un 4WD rusesc sigur... |
bogdan... imi cer mii de scuze... dar dupa cum vezi.. sunt nou...so... :oops: sorry! :oops: :ashamed:
cat despre masina aia.. eu cred ca este un ford |
bai baieti deci:
R-NOS15: nu-i nimik bine k ai pus, e bine sa fie mai multe de-odata k dak nu ghicim ceva stam pe bara degeaba si ne roadem unghiile; in al doilea rand bine ai venit; si in sfarsit, masina ta e vw w12 the_mav sau cine a pus \"luazu\" de kre zice bogdan: frate citeste primul mesaj de pe prima pagina in care am explicat regulile concursului: POSTATI masini cunoscute, din viata noastra de zi cu zi, ma rog doar bucati din ele, dar sa fie unele de kre am auzit k poti sa pui si masina intreaga si tot n-o recuonastem, daramite niste bucati din ea.. ideea nu e sa bagam cea mai grea masina posibila, ci sa cautam unele detalii dupa kre recuonsti mai greu o masina kre altfel ai recunoaste-o pe strada si numai dak o pipai.. dak sunteti de acord cu mine bine dak nu faceti cum vreti (k tot e democratie nu mai stiu prin ce topic citeam) :lol: :wink: |
1 Attachment(s)
dap nike_ff
ai ghicit ! bravo! cat despre reguli... o sa incerc sa invat... :lol: |
da vezi k in primul rand ai uitat sa stergi semnul d la vw de pe botul masinii si in plus poza se mai si numeste w12.jpg :) mai simplu de atat nici nu se poate so take care next time :wink:
|
1 Attachment(s)
check this out
|
1 Attachment(s)
acum sa va vaz...
am tinut cont de ce a zis nike_ff so... |
sorry!
n-am vazut! probabil ca ai pus poza in timp ce ma pregateam sa pun si eu |
lexus i think.. ls?
|
@ NikeFF: cumva mazda mx5? Mie asa imi pare
|
nu e mx5 dar esti f aproape
|
mazda MX 2?
ps: se vede semnu de la mazda pe janta :wink: |
nu stiu cat de bine se vede semnul pe jante in fine nu stiu cat mai conteaza pt k oricum recunosc k e mazda dar nu ati nimerit pana akum modelul :roll: :lol: :wink:
|
NikeFF : Mazda rx7
|
aia e rx7 klar... ce alta masina mai poate avea un poponet asa frumos...
|
NikeFF--Mazda MX6?
R-NOS15--Lexus? Daihatsu? |
si eu tot mx6 cred ca e
|
2 Attachment(s)
Bah.. da ce draqu`??? Eu am pus nishte poze shi nimik... s-a bagat the_mav shi a pus el poze. :x :x :x
RX-7 zici shi eu :twisted: Acuma pozele!(care le-am mai pus 1data pe la pagina 7).-mai multe detalii gasitzi acolo! :wink: |
Pontiac Firebird? :shock: nu prea le am cu astea.. ;) dar o sa incerc sa ma bag si eu.. :D desi din spate.. hmm revin.. ;) sa caut poze hahahha :lol:
|
@CT-87-ADY- Chevrolet Camaro :?: :!:
|
referitor la poza mea: este RX-7 cum a zis (primul) Lunaticu, o sa pun diseara poza completa k sa va asigur
CT-87-ADY: ti s-au dat cateva raspunsuri la poza dar n-ai mai zis nimik si nici nu ne-ai mai dat indicii; parerea mea si dupa cum a zis si bishop, din spate arata a mx-5 dar din fata are intr-adevar o tenta de ceva american.. deci zi-ne si noua cel putin ce natie e |
dodge?
|
Ce dreaqu fratilor, iar iese bulibasheala ca in topicul celalalt?
Regula de aur: NU POSTATI POZA PANA NU GHICITI ANTERIOARA! Ce-i asha de greu??? :x |
aia pusa de mine ultima data intr-adevar era Saab...
acum: Quote:
iar masina ta cre' ca e fie pontiac, fie vreo japoneza modificata pt americani :roll: :?: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning