![]() |
Re: Jucatori De Counter Strike 1.6
things are working great :) inca 128mb de ram si e gata serverul :D
|
yap, one thing .. e gol frate.. pana-l populezi .....
|
Daca ar fi sa va jucati si sa mai chemati si din cunoscuti s-ar afla repede de el....dar atata timp cat nimeni nu intra sa se joace nu v-a fi niciodata plin...
Acum am dat si drumul la site : funpark.ro Singurul lucru care mai ramane de facut e problema ram-ului care se va rezolva in curand |
Haideti sa jucam...
|
m-am bagat acum pe funpark ;)
|
Hai ca intru si eu la cs,o sa intru cu da_yo.
Pana la urma pe care se joaca pe av3 sau pe funpark? |
merge cumi ami merge mie masina serveru adica deloc ziceti un ser care sant useri de pe aici sa le dau HED SHOT >>>>
|
multi admini prosti pe maus ma dat afara ban .multi joaca si codati si daca comentezi ati da kick ban, mm de jegosi
|
am o antrebare cine stie cum bag poze normale la logos cu fottoshopu am aIcercat , si nustiu cum . poate cineva sami faca niste poze de tipu ala .
|
E un program, tre sa le salvezi ca jpeg apoi te descurci cu programul respectiv. Ideea e, ca dupa ce folosesti programul sa pui logoul nu te duci la Oprions sa il cauti.. lasi asa, ca il ia automat :)
|
Quote:
- make a pldecal.wad file copy and name it tempdecal.wad - you have now the following two files in cstrike directory: pldecal.wad and tempdecal.wad - delete the custom.hpk and custom2.hpk files from the same directory (it is possible that custom2.hpk does not exist there, in this case delete only the first one). http://www.cstrike.ro/spray_logo.php sper sa reusesti eu unu nu am reusit sal fac sa mearga :???: |
pe ce servare mai jucati... ca nu am mai dat de nimeni...
|
e super av3 . Bv Santos ai avut dreptate. Ia zii cand intri sa te omor umpic aaa????? ;)
|
Si eu joc CS :> chiar bine zic eu PGL divizia A 2 sez ... :performante locu 2 PGL div A sez 15
|
p ce servere jucati ?
|
Quote:
si dupaia urmezi Counter-Strike 1.6 - make a pldecal.wad file copy and name it tempdecal.wad - you have now the following two files in cstrike directory: pldecal.wad and tempdecal.wad - delete the custom.hpk and custom2.hpk files from the same directory (it is possible that custom2.hpk does not exist there, in this case delete only the first one). |
p c servere jucati akum , k de pliktiseala mai jok si eu ..???
|
intrati pe serv acu cat e cald k sa ma provocati ;) 169.254.204.101:17060
|
Deci in concluzie unde jucati counter???aveti 1 server anume sau fiecare pe unde apuca??
|
Quote:
|
sa facem odata pe un server un batle toti dp 4tuning sa vedem care este cel mai bun !!!
|
ar fi misto sa poate cineva sa fac un server 4tuning si sa avem totzi membri sloturi :)
|
ar fi ceva :) ...sper sa se puna in practica ideea lu ESP ..
mai anuntati pe forum despre progres :) peace |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in cateva zile se face Cupa LPCS ... care aveti clanuri ..vb cu ceilalti membri din clan sa va inscrieti in cupa ... in cateva zile sau chiar in seara asta o sa dau forumul si detaliile...
Asa informativ care aveti clanuri postati cu numele atat...sa vad dak stiu vreun clan ... poate facem vreun meci ceva ... poate poate... |
facem clanu 4tuning ,si ne inscriem :D !!!
|
www.lpcs.bro.ro
CUPA CS.... intrati p link si gasiti toate detaliile acolo va asteptam ;) |
eo n`am nevoie de meciuri ..sau de echipa sa ma distrez :) ...vreau doar sa joc cu cei de pe 4t si sa ne simtim bn la un cs :) plm ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cel mai bine se stabileste o zi si o ora , unu face un server ,si ne strangem all sa ne distram cu totii ,exceptie fac cei codati :lol: !!!
|
jucam cu steam sau fara...?
lasati ip si LET the game started |
sa ne anuntati din timp :) sa vedem postu ..nu sa se trez unu ca'n 10 min incepe joaca :| ..ca nu`i frumos asa :D :D
|
si jucam FARA steam !!!
|
fine by me ..deci ? ati decis?
|
https://www.youtube.com/watch?v=nqx1bt5KF4s#t0QLE31elrE
just look :)):)) |
cu manelele alea au stricat tot filmu