![]() |
Re: E36 - SEDANE DIAMANTSCHWARTZ
Incepe sa prinda forma ;). Succesc in continuare.
|
arata bine,interiorul este din piele crem?
|
va trebuie neaparat un garaj ceva mai mare , ca vad ca va place sa le restaurati pe toate pe care le prindeti :D frumoasa masina.
|
Quote:
|
a iesit f tare masina.
|
felicitari....ai facut ceva cu mult gust....sa ai parte de ea....si bafta in continuare;)
|
4 Attachment(s)
in sfarsit azi pot spune ca este gata 100%...dupa cateva saptamani de munca la greu...bine ca m-a ajutat preparoza acum pe sfarsit ca obosisem.
O sa fac maine poze de calitate si la interior.. Masina necesita doar o polishare profesionala si atunci v-a fii si tzipla la vopsea peste tot. in principiu masina a devenit un 325i full option din 320 chel fara nici o optiune |
Quote:
|
foarte misto a iesit . bravo
dar de ce ai vopsit logourile bmw negru? cred ca aratau mai bine cum le-a lasat "Dumnezeu" , sau carbon look. Pe viitor ce ai vrea sa mai afci la masina?... din punct de vedere tehnic (bucsharaie , bielete pivoti etc) e ok? |
[QUOTE=leonard;3218832]foarte misto a iesit . bravo
dar de ce ai vopsit logourile bmw negru? cred ca aratau mai bine cum le-a lasat "Dumnezeu" , sau carbon look. Pe viitor ce ai vrea sa mai afci la masina?... din punct de vedere tehnic (bucsharaie , bielete pivoti etc) e ok?[/QU emblemele sunt carbon..de facut pe viitor o sa vad..momentan am facut un pas destul de maricel..si nu mai sunt asa multe fonduri. pe tehnic este ok,trebuie sa-i schimb bucsile la basculele spate...boala lor. |
a iesit o frumusete!astept poele cu interiorul imi place mult combinatia de crem cu mahon nu prea am mai vaut combinatia asta la pisicute
|
sa-i trag folie pe geamuri?:?:
|
parerea mea e ca nu.se vede foarte frumos interiorul din afara si nu merita ascuns:)
|
Merge o folie 50% pe toate geamurile... Parerea mea umila ;)
|
felicitari :D arata bine!!
pune o folie discreta.. eu am pus "black".. e deschisa.. si arata bine! |
Foarte tare a iesit Alex felicitari a iesit ceva frumos din aceea pisica cheala bafta in continuare cu ea a meritat munk depusa.
|
Quote:
|
[QUOTE=Gti_edition;3218853]
Quote:
|
tare frate ... bv :D
ar merge o folie ca prea se vede tot in interior ... |
14 Attachment(s)
si pozele promise
|
Masina e dementiala in fiecare zi te vedeam pe tine si fratele tau ca munceati de zor la ea si in final a iesit o bijuterie,bafta in continuare:D
|
BAI CER DREPT DE AUTOR,APARE GARGARITZA MEA IN POZE...
|
Foarte frumoasa masina....daca nu sunt prea indiscret...cam care ar fi pretul pe care ai dao...asat daca te intereseaza sa o vinzi...astept raspuns pe PM
|
frumos.foarte frumos lucrat.felicitarile mele pentru ceea ce a iesit.Nu stiu dca vei mai continua sau nu dar mi-a placut ca desi a fost un proiect de o durata mai mica a meritat sa-l urmaresc!Si faza e ca in timpul asta s-a finalizat masina foarte repede!Felicitarile mele proprietarului!
|
frumoasa si ingrijita ,bv baieti :D
e tare frumos interiorul ala :) |
Quote:
|
A iesit frumos . Ar merge o folie finuta . Ce faruri sunt astea de pe masina ?
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat ca nu e coupe:)
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
Doamne cum arată,este exact cum trebuie,ai grijă de ea că e o adevărată bijuterie ;) baftă la modificări în continuare !:shock:
|
foarte frumoasa ... un filmulet cu ea :> ?
|
e frumoasa rau de tot chiar m-a impresionat cu s-a schimbat masina asta!felicitari!
|
multumesc pt parerile voastre...
acum m-am bagat sa investesc in toata articulatia fata-spate..azi am terminat cu spatele..zilele astea ma apuc de fata.Mai imi trebuie un vascocuplaj nou sa fie din punct de vedere tehnic IMPECABILA. La estetic mai este ceva de lucru la ea..nu este perfecta. |
A iesit foarte bine masina dar cere niste stopuri M.
|
mare placere am avut sa admir bestia live azi in trafic...prima dat nu mi-am dat seama ce mashina este ...l-am vazut shi am zis...mama!! ce pisica smekera ...apoi ma uit mai bine shi vad ce pisica erea:D..shi cu femeie la volan dadea shi mai smeker.....yo eream intr-o pisica verde cu kis la numar..shi cu minorele mele:X
|
Quote:
|
:))de emotzi ca te-am vazut mashina.....nu mai poate sa il vada nici-o problema:D
|
plus ca pruteanu nu a fost mecanic....probabil shi yo as fi ras lafel de el daca il vedeam cum segmenteaza un motor :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:12. |
- Copyright 2026 4Tuning