Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 2 - FDM (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17006-golf-2-fdm.html)

Mario_Dub 21-07-06 16:06

Re: Golf 2 - FDM

cu omologarea culorii cum ai procedat, sau astepti pana o termini si te duci dupa aceea la rar pt omologare, ca sa stiu de ce ma voi lovi si ieo la schimbarea culorii...

OaSe 21-07-06 16:34

dupa ce o termin o sa ma duc cu ea la rar, sa vedem,dar mai intai tre sa imi iau parbriz:D
ieri am dus spoilerele la vopsit si azi m-am apucat d jenti. ink u pik:D

nepotu 22-07-06 12:48

cati caluti ziceai k are???

bodyspeed 22-07-06 18:13

super tare... imi place si culoarea e tare rau
spor la treaba in continuare si abia astept sa o vad finalizata

*-_Speed_-* 23-07-06 18:01

Ce se mai aude de golf:-) frumos arata pan aku si asteptam pozele ku masina;)

GolfuletzS 23-07-06 18:03

mai asteapta putin :D si o sa vezi !

RAZvan15 25-07-06 14:42

Prea marfa culoarea.... bine bine si masina :)

geo2002 01-08-06 11:53

Super tare culoarea.Ceva poze noi sa vedem si noi masinuta mai intreaga?

CJ-01-WOB 01-08-06 12:18

alb si cum era nu imi placea .. da acuma parca incepe sa imi traga cu okiul .. bafta la ''constructie''

tng 01-08-06 17:57

2 Attachment(s)
Nu stiu cum arata / sau cum va arata in final ... dar in viziunea mea arata cam asa :arrow:

... asteptam pozele

NightDevil 01-08-06 23:10

Quote:

Originally Posted by tng
Nu stiu cum arata / sau cum va arata in final ... dar in viziunea mea arata cam asa :arrow:

... asteptam pozele

arata bine rau in viziunea ta TNG :D

ggd_87 06-08-06 02:21

Quote:

Originally Posted by tng

... asteptam pozele

in mare parte ai dreptate! mai putin cu jentile si nush sigur dc cu stopurile! da oricum,arata bine in viziunea ta! mai e putin si o s fie gata!

tng 12-08-06 17:23

Ceva noutati ? Poze ?

OaSe 14-08-06 14:23

masina este gata dak pot sa zic asa...are totul p ea in afara de spoilere, ma incurca vopsitorul, d 2 sapt stau cu maisna in garaj k nu am spoilere si nicxi actele nu pot sa le fac pt ele. sper k azi sa mi le aduca, dar...m-a amanat d prea multe ori, nu ar fi o mirare sa primesc si azi o amanare.

NICI EU NU MAI AM RABDARE CREDETI-MA

sprinter 14-08-06 14:25

Poti sa pui si tu niste poze acum in starea in care este :D?

OaSe 14-08-06 14:52

nu crek ar fi recomandat, mai bne vede lumea masina terminata, k isi pierde interesu';) :P

dak imi aduce ala spoilerele azi...maine avem poze p forum;)

sprinter 14-08-06 15:13

Poti sa ii spui ca daca nu ti aduce azi spoilarele si tot ce trebuie ... il omoram :)) ca nu mai putem de curiozitate :lol::lol::lol::lol::lol: hay spor la treaba daca mai ai ceva de facut :)

claudiu lucian 14-08-06 23:22

a trecut si ziua d luni si spoilerele nu snt gata. A fost azi p la vopsitor si cik erau in pregatiri d vopsit. Deci..maine tre sa fie gata:D

ggd_87 20-08-06 10:00

hai oase k s mor yo ne-am plictisit sa asteptam! mai ai mult la ea? :cry: vreau s o vad intreaga cum mergi cu ea pe sosea si poate sa ma plimbi si pe mine! ;) si un sfat; nu-i da golfu lu claudiu! parerea mea! =))

SerJ 20-08-06 18:14

Salut!

Criminala masina... A iesit super...

Am si eu o intrebare? De unde pot sa fac si eu rost de mescanismul pentru shaved doors. Eu am un Golf 1...

ge0rge 20-08-06 21:40

mecanismu defapt este o alarma Viper si merge pe orice masina.. se poate gasi aproape la orice Tuning Shop

claudiu lucian 21-08-06 10:15

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 525640)
hai oase k s mor yo ne-am plictisit sa asteptam! mai ai mult la ea? :cry: vreau s o vad intreaga cum mergi cu ea pe sosea si poate sa ma plimbi si pe mine! ;) si un sfat; nu-i da golfu lu claudiu! parerea mea! =))

mah GGD-ule...s-a dovedit k u esti un pericol p strazi, asa k......=))

masina azi,luni 21 august este la rar pt acte. spoilerele s-au pus, mai snt cateva lucruri d retusat la ea

George_P. 21-08-06 23:24

Se poate sa intreb si eu de unde ai luat proiectoarele si cat te-au costat ??

Ms frumos :)

OaSe 22-08-06 18:29

Quote:

Originally Posted by george_smiley05 (Post 527395)
Se poate sa intreb si eu de unde ai luat proiectoarele si cat te-au costat ??

Ms frumos :)

la care proiectoare t referi george? alea d la spoiler(p care nu le mai am)acum le aveam din targ dar...nu le mai pun, sa vad ce o sa gasesc sa se potriveasca cu masina.

vreau sa va spun dragi prieteni, sa va anunt k ii trag in P*la p toti MUISTII d la RAR!!!! prima data m-au respins k nu aveam spoilere p masina( mi s-a parut corect) DAR am fost azi la rar, am stat la 2 cozi. am ajuns acolo p la 10, am intrat, m-au trimis la o alta coada pt omologare motor, am stat pana la ora 4 si cand ajung in fata se trezeste un BOSOROG....UNDE SNT MANERELE?? K TU DAK PLECI LA BERE EU CUM MA URC IN MASINA?? ; VII CU MANERE!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: VREAU SA SPUN K AM RAMAS SOKT l-am intrebat c fac dak mi-se rupe maneru' cum d altfel mi s-a ai intamplat, nu tot sparg geamul??

ASA K...NUSH C SA MAI FAC SI C SA MAI ZIC, DAK PUTE-TI SA MA AJUTATI CU O PILA, O CUNOSTINTA, VA ROG SA MA CONTACTATI, ORI P MNE ORI P "CLAUDIU LUCIAN"

am zis k o sa pun nishte manere false, lipite cu banda dublu adeziva dar nush c sa fac.

mihai.ghetto 22-08-06 22:25

Quote:

Originally Posted by OaSe (Post 528098)
l
am zis k o sa pun nishte manere false, lipite cu banda dublu adeziva dar nush c sa fac.

da, ar fi o varianta simpla si la indemana. numai sa nu te "verifice" aceeasi persoana, ca probabil va vrea sa vada si functionalitatea acestora...
care e treaba cu motoru, ai pus altu?

ggd_87 23-08-06 11:46

3 Attachment(s)
Probabil de mult asteptati s vedeti FDM-ul!m-am intalnit ieri cu el si mi-a dat voie sa-i fac poza din fatza! spatele si lateralu mai are putin de lucru,adik in lateral nu mi-a dat voie sa-i fac poza k avea jentile alea ale ei pt RAR,iar spatele mai avea ceva (nu spun)! pun o poza,2 cu fatza!
aaaa,nici fatza nu este gata,dar merge si asa!
oricum ieri m-am intalnit din greseala cu el.eram cu niste prieteni intr-o terasa si stateam la masa si unu din ei se uita pe strada si imi zice: mama uite ce masina mishto,ce culoare are si ce bass are! si asa l-am vz k a trecut! :lol:

sprinter 23-08-06 12:10

Cre ca o sa iasa super masina ... si la fata presupun ca skimba grila si o lasa cu 1 sg far nu cu 2 :D

claudiu lucian 23-08-06 13:03

va fi tot cu 4 faruri, fara sigla, dar mai incolo, deokmdata tre sa fak actele

sprinter 23-08-06 13:37

Cam in cat timp crezi ca o sa termini cu actele si cu modificatul masinii ? pt ca tare curios sunt cum o sa arate... adica cred ca o sa arate bine ... e frumoasa culoarea ,

Xel'Naga 23-08-06 14:14

da marfa masinuta :lol:

Mihaitza_tdi 23-08-06 14:39

super tare o iesit!!!felicitari!!!;);)

Bizonul 23-08-06 17:26

frate te felicit la cum arata.ai dat dovada de multa rabdare si vointza...FELICITARI inca o data si astept si celelalte poze cat mai rpd sau de ce nu te astept pe la mine sa vad live opera..app, te-a intrebat si agentul ai schimbat si motorul sau nu aveai acte pe asta..?
bafta

Nea Vizanu' 23-08-06 17:49

Foarte tare masina! Inca putina munca si asteptam poze complete. Bravo!

RaZv 27-08-06 00:09

Acuma vad si eu FDM-ul. E facuta misto;)
Si mie imi place cum ii sta cu 4 faruri, nu stiu de ce tot sugereaza unii sa-i puna grila cu 2 faruri.

OaSe 27-08-06 22:32

va multumesc la toti pt felicitari, insa alea snt doar nishte poze faute in graba d GGD-u, care credeam si eu k le tine pt el, dar...nu ai ce-i face:P

Bizonule....nu am cum sa vin p la tne, nu am actele gata, d c nu vii u sa vezi cum a iesit spoileru(si toata masina:D)

motorul l-am schimbat mai demult, nu e prolema cu omologarea, la mototr se va face, ma feream doar d taxele impuse d rar, dar d altceva nu imi e, am toate actele p el, facturi, acte d provienienta si o sa-l omologhez acum sa nu mai am probleme.

dak rezolv cu actele...promit k o sa vedeti un golf cu adevarat frumos;)

George_P. 28-08-06 09:09

1.8 ??

16v ??

:twisted:

dany_let 28-08-06 09:19

foarte tare m-power!!!!!!!!!!!!!! rullz!:):):):):):):):):):) misto m-u sa-l stapanesti sanatos!

RaZv 30-08-06 01:24

Quote:

Originally Posted by OaSe (Post 534447)
va multumesc la toti pt felicitari, insa alea snt doar nishte poze faute in graba d GGD-u, care credeam si eu k le tine pt el, dar...nu ai ce-i face:P

Bizonule....nu am cum sa vin p la tne, nu am actele gata, d c nu vii u sa vezi cum a iesit spoileru(si toata masina:D)

motorul l-am schimbat mai demult, nu e prolema cu omologarea, la mototr se va face, ma feream doar d taxele impuse d rar, dar d altceva nu imi e, am toate actele p el, facturi, acte d provienienta si o sa-l omologhez acum sa nu mai am probleme.

dak rezolv cu actele...promit k o sa vedeti un golf cu adevarat frumos;)

Kiar eram curios in legatura cu motorul...
Cu 1.6D nu prea ai ce face cu el, macar daca era 1.6TD.
Ce motor ti-ai pus acum pe ea?

road_runner 30-08-06 01:54

imi plac Golfurile de mic...dar :lol: ,exista un dar,FDM-u e frumos...culoarea e super grava...dar spoilerul fatza...nashpa...mai ales k l-am vazut mai peste tot si kiar nu da bine p masina.nu o luati in nume de rau,dar kiar nu imi place.ce pot spune RWN e cel mai frumos Golf2 care l-am, vazut vre'odata...as fii nesimtit sa nu apreciez munca la masina,stiu prea bine ce inseamna.tot ce pot spune felicitari si stim noi ''gusturile nu se discuta''
BAFTA!!!:lol: :peace: :dance:

dany_let 30-08-06 10:28

cum ????? bara e foarte tare ..e de M frate ........cum sa nu fie tare????

All times are GMT +2. The time now is 11:50.

- Copyright 2026 4Tuning