![]() |
Re: B-23-RMU
stai sa vina primavara.. sa treaca "nametii" ca intra pe cauciucuri de 45 talon... si mai tai inca 2 spire... vreau sa fie "pe burta" calumea..iar de fusta.. sa vedem atunci daca mai intra.. poate-mi iau.. daca mai are rost:P
|
ba aditza.. am o punte de fata completa... cu tot cu directie... te intereseaza? ca stiu ca ai probleme cu a ta... zi repede pana nu pleaca din curte de la mine...
|
Quote:
|
Quote:
|
hop.. cadou.. o masina donatoare:D
|
Quote:
pozeee :D |
saLL cyBy Vad ca teai pus rau de tot pe masinutza asta a ta motoare nebuni loW musiq drift tot ce vrei :))) ce va mai place si voua iarna :))) app nu poti so lasi mai jos de atat mie unu mi se pare chiar sus :(:(hai vezi si u ce faci si ai grija cu zapada :D:D
|
una bucata dacie care va merge la remat... tre sa iau de pe ea niste chestiii...
oglinda, boxe, casetofon, buzunare de usi, scaune fatza(mici si usoare),tot felul de butoane.. inca o aeroterma... "grila" de la calorifer de sub bord, roti, luminile din int ca mie nu-mi mai merge 1... ma rog.. tot ce se poate lua si am nevoie:)) piti.. stai calm ca o sa mai coboare... dar sa treaca dracu iarna.. ca stii si u cum e la noi pe strazi:)) nu de alta dar nu vreau sa fiu pe post de plug.... dupa ce schimb cauciurile de pe fata(dau astea de iarna jos) atunci bag iar presa in arcuri si tai.. ca sa mi se aseze bine atunci;)+amortizoare... |
frumoasa masina si intretinuta nu am ce zice bafta cu ea
|
ms cata
hai cu o parere lume... superbaloane sau canade de 5.5j? |
Quote:
Superbaloane ma! vopsite frumos integral...;) Ca da dracii in ele de canade:lol: |
mie imi plac mult candadele de 5.5j nuj dc si parca s-ar potrivi pe masina asta parerea mea
|
ns... pana mea... am avut canade si m-am saturat de ele... deaia tind spre superbalon... oricum.. momentan 1-1.. scor strans
batalia continua:)) |
Foarte frumoasa masina si ingrijita bv si tot asa . Eu as tinde spre canada superbalon.
|
Quote:
|
Canade 5.5:D
|
Quote:
|
la multi ani ! multa sanatate si fericire man :flower::drunk:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
msmsmsm...
La multi ani si numai bine tuturor!!! ca dor` e revelion:P UWW-ul mi-a urat la multi ani ca e ziua mea azi.. fac 11 anisori |
Quote:
SI eu nu ti-am urat ma la multi ani ca e ziua ta????? Pun :chainsaw: in functiune =))) Ma acum pe bune, da-mi mie canadele si iti dau table=))) :)) La multi ani ! Un an nou fericit :icon_kiss:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: sa vezi acum ras si panarama:lol::crazy::hahano: |
Pentru anul care vine, va urez numai de bine, voie buna, sanatate, bucurii si spor in toate, cei de afara sa infloreasca, cei din casa sa traiasca, viata sa va fie plina de belsug si de lumina, La anul si la multi ani!
Un an nou fericit si cat mai bun tuturor Daciotilor !!! LA MULTI ANI, 2011 !!! |
La multi ani tuturor si un an nou fericit voua si daciutzelor voastre
|
canedele de 5,5 sunt si mai late sau sunt decat mai intrate in interior
si chestia aia cu 3 spite de la canada vine la fata jentii sau in interior? |
cadou de ziua mea.. una bucata coloana directie rupta....
ii dau foc... |
Quote:
|
pfaaa saracu de tine
las... impacate ca o sa o rezolvi tu bafta si la multi ani !!! |
Quote:
hai bft tuturor si la multi ani!!! |
Quote:
Da-ti foc tie la par, lasa masina in pace da-te in motherfucker :lol::lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
ca sa se inteleaga ce am rupt:D:))
bucsa cuplajului elastic... poze pe maine daca o desfac... e despicat cercul in 2 din suruburile de prindere pe mitraliera |
2 Attachment(s)
dupa 25 de magazine.. un sfert de bucuresti... peste 10 site-uri si 30 de oameni intrebati (vanzatori online) ... cand aproape ma hotarasem sa o fac din ceva materiale ce se gasesc prin atelier (cauciuc cu insertie de fier si ata sau doar insertie de ata) am gasit-o in sf.. intr-un mag din rahova/ferentari...
pret? 19 lei... satisfactia? nelimitata... |
o sa injuri maxim ... ca sa o dai jos pe aia .. ca e prinsa fix in nituri..
|
Quote:
|
sa ai grija cu el ca poate e nedresat'
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ziua de azi.. ca firul de par din cur... scurta.. si plina de cacat!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning