![]() |
Re: Siteul Lockerz.com
Quote:
Ti-am trimis ;) |
Quote:
|
Am devenit Z-Lister...am completat in profil tot...acum ar trebuii sa primesc mail de la ei ca sa imi trimit tricou sau cum?
|
Daca deveneai Z-lister pana in 19 martie primeai tricou, acum inca nu se stie ce vei primii, asteapta mail de la ei si te vei elucida :)
|
Hihi ar fii culmea sa imi dea ceva "mai mare" avand in vedere ca au crescut si preturile;)...
O sa va tin la curent cu tot ce se intampla;) |
mersi mult pt invitatii ... mi-ati trimis 3 persoane, am dat click pe una dintre ele ... mersi oricum ...
|
Care e treaba cu "Shop"?Voi putea cumpara fara a participa la redeem?
|
am reusit sa fac si eu 108 PTZ, fara invitatii ... doar intrebari, login si video (va dati seama ca n-am stat sa ma uit la acele video) ...
o intrebare am si eu: unde scrie cand o sa fie Redeem-ul !?! bine, mai am pana acolo, dar sa stiu si eu ... si o alta intrebare ar fi cea a lui mihai_bogdan cu SHOP-ul ... |
shopul o sa se deschida in curand,am inteles ca o sa poti cumpara cu bani iar cu ptz poti sa iti faca reducere.nu stiu nici eu exact.cat despre reedem o sa anunte ei pe hallway cred:-?
|
NU scrie nicaieri, o sa fie o zi candva la o anumita ora, dupa ce posteaza regulile redemptionului atunci trebuie sa fi pe faza.
In leg cu shopul, vei putea cumpara produse cu bani, puncte, sau o combinatie intre cele doua. Din cate am inteles se pare ca Z-listerii vor avea ceva avantaje in ce priveste shop-ul. Vei putea participa si la redeem si la shop sau/si la fiecare separat. |
a fost redeem a prins cineva ceva ?:rolleyes2
cate puncte ati mai adunat ...:P eu am 500 doar din videouri :D |
O invitatie va rog ? Daca nu deranjez :P ?
[email protected] |
Quote:
check SPAM/Bulk |
Rapizi mai sunteti :???:
Multumesc ! :o |
update :) 1050 ptz :oops:
|
vreau si eu un invite...cine ma ajuta :lol:
|
|
Quote:
check spam/bulk! |
Din cate am vazut eu , nu cumperi cu PTZ , ci cu bani , cu $ si daca ai cumparat ceva iti da PTZ 300 de exemplu ... mi se pare o porcarie
|
Quote:
La sectiunea SHop, da, poti cumpara cu bani si primesti bonus PTZ. |
eu am cont de prin ianuarie.
nu am reusit sa prind ceva la niciun redemption. am 1240 de puncte, si z-list, dar nu am primit niciun tricou. [z-listu il am tot de prin ianuarie, a 3a zi dupa ce m-am inscris:))] dar am un prieten care a prins la redemption un joc, si o pereche de casti skullcandy, si le-au venit. acu' au bagat si shopu', dar e valabil doar pt aia din U.S., asa ca noi..:)) si mai e playu', care iti da cate 4 puncte pt fiecare video vazut.[8 in zilele in care sunt dublate punctele] anyone, invitatie?:oops: |
Vedeti ca e reedem pe lockerz. Eu nu pot intra dar poate voi...
|
Doar cei care au cumparat din SHOP cu o anumita suma pot participa, de acolo si numele de SHOP Redemption. DAR, cum shopul nu este valabil inca si in romania, asteptam general redemption.
|
A,da?
Ce tampenie...Si ce fericit eram.... :| :)) |
Eu am primit mail ca maine e General Redemption...nu stiu daca e pe bune dar cei care vreti mailul vi-l trimit. A,si cei care aveti puncte sa-mi ziceti si mie ce v-ati luat si daca v-a venit. Merci mult :D
|
Daca mai vrea careva invitatii am si eu.Si mai am pe un site care e aproape la fel,numit greenzoner :)
|
Quote:
|
Am trimis pentru ambele site-uri.Verifica si in spam.
|
|
Quote:
Ai mai cerut o data si ti-am trimis, dar se pare ca tu ori ai sters invitatia ori nu ai dat accept. |
Quote:
|
Am si eu 20 de invitatii pe Lockerz,cine vrea,sa imi dea adresa de mail si o trimit.;)
|
Am si eu invitatii pentru lockerz. cine vrea sa imi dea add la speedcristi (YM), sau un email la adresa [email protected].
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning