![]() |
Re: 4 iunie- 4TuningDAY la Oradea!!!
Quote:
|
cel mai bun a fost subaru-ul lui Staici, nu mai retin daca s-a dat direct cu evo9, dar...
oricum tot respectul pentru hergheliile de sub capota EVO9 si subaru-urilor.... |
daflyer deacord cu tine , mi-o placut f mult Subaru`ul lui Staici , a mers impecabil. se tot aud amu pe forum tot felu de zvonuri ca ii varza masina , ca nuj care lo provocat la cursa si ca o zis ca mere sa schimbe cutia de viteze si dastea , nuj ce sa cred , oricum omu o demonstrat ca masina merge atza ! pana ne demonstreaza contrariul masina aia ramane nr. 1
|
ce m-as fi bagat si io la liniute dar db dragu nu m-a lasat sa ma impart in 2 locuri!!!:):):)
|
oricum nu-ti dadeau nici la liniutze cupa!!!! :D
|
Quote:
|
deci fratilor am fost in ungaria la miskolc,la un tuning show,deci nam cuvinte cu a fost si cum sa desfasurat,la secunda nu altceva nota 10 mai avem de invatat.
si ce showuri,fetite de fetite,striptis la fiecare 30 min,spalat de masini in tatele goale,concursuri,muzica,body-painting,burnout tot la 2 ore,si inca o gramada de festivitati cadilacul a primit premiul de EXCLUSIVE SHOW CAR al doilea cel mai mare premiu care se acorda in ungaria, peste 1 luna plec la TUNING&STEREO sa vedem cea fi si pe acolo |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning