![]() |
Re: Proprietari de VW GOLF 2 - aratati-va masinile
abia asteptam :-)
a vw golf mk2 is born :D succes si tine-o tot asa, cum ti-ai propus! asteptam detalii, poze etc. |
merci,asa am sa fac,si pt. cei curiosi sau interesati pot sa se uite deja pe https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune.html ,sunt deja 42 de poze:)) si mai urmeaza......
|
|
1 Attachment(s)
weee golfuletzul meu, tunat virtual de @GolfTuning.
varianta 1 - stage 1 :D |
2 Attachment(s)
da sa ma laud si eu!
|
tot creatile mele :-P :twisted: :twisted:
|
wroooom wroooooom, cine vine sa-si arate golfu la oradea????
|
deocamdata noi nu avem ce sa aratam!!! parerea mea!!! un singur golf cunosc care chair merita sa apara in expozitie dar din pacate nu este printre noi aici la "clubul Golfistilor"!!! majoritatea il stiti!!!! asa ca nu avem ce sa aratam! suntem incepatori si decamdata eu prefer sa ma uit si sa invat!!!
|
si nici nu veniti la oradea?
|
e foarte departe :( as veni eu. chiar ar merge de show-off. bine nu e gata toata, dar... merge. deja a inceput sa ia ochii prin oras :-P m-a oprit si politia ca s-o vada mai bine :lol:
|
Bv Baietii sunteti Tarii am citit acest topic de la cap la coada si este super interesant.Pakat ka nu am inka 18 dar abia astept sa-mi iau carnetu si prima masina care o sa o am o sa fie un GOLF(Sper:D ).;) VW(in special Golfurile) sunt cele mai tari masini.Si tinetio tot asa.
Aveti grija de ele............Ca Merita........FAN GOLF.. |
dap mi se pare mie sau stam pe loc??? ati uitat de topicul asta????
|
n-am uitat, numai k .... mai tre sa si lucrez :D
pacat k n-ati venit la oradea :( |
gata cum dispar eu nu mai dati interes?? mey golfistilor va las repetenti ma!!!!!!!!! barfe ceva nou nimk?????? :))))
|
4 Attachment(s)
salut....ia l ca oricum tre sa umblii pe la motor, eu mi am luat un golf 2 in noiembrie anul trecut si acu tre sa umblu la motor...motorul e de 1.8 gt carburator pierburg 2e2 scoate 90 cai, azi m am jucat cu un Logan 1.6, cand veneam de la tara.. l am tinut numai in flashuri la 160km/h :) ......si am dat 95 mil(2600)
|
Aveti idee cam cat este un motor 1.8 gti 8v???? La al meu tre sa umblu si banii care tre sa i bag in el mai bine imi iau un gti care o ia la cheie...:)In plus consuma si mai putin, cred eu.....NU????Al meu ia 10-11 in oras, in afara ia binisor 6,5-7l, mers pana in 3000 ture (125km/h) :D
|
eu mi-am refacut motorul GTI cu 6mil... :-P. am schimbat mai tot prin el (arbore, biele, cuzineti etc.) era prajit. oricum, piesele nu-s asa de scumpe, depinde de unde le iei. cat despre un motor second hand de gti... nu m-as arunca... mai toate sunt fripte bine... de costat nu costa mult: am vazut la 300eur motor 16v + instalatie electrica, nu mai stiu daca era si cutia de viteze inclusa.
|
Tu ai gti 8v sau 16v??? 6 mil te au costat piesele nu, dar mecanicul????cam cat ti a luat? Am inteles de la un baiat ca mi gasesc motor care o ia la cheie in stare buna.....In plus al meu e pe carburator si am probleme cu reglajele, mai ales relantiul ca i am scos socul automat
|
am gti 8v, cod motor PB
|
3 Attachment(s)
golf 2 , 1.8 8v
|
Welcome iZOTOPE :D
|
3 Attachment(s)
golfuletzul meu BH-04-LPP ....scos de 2 sapt ...mai am inca mult la el...interior,motor,etc
cristivw vezi ca te-am bagat in adresa mea de mess vreau sa vb ceva cu tine ok |
wow! arata foarte bine masina! :) sai ai grija de ea!
|
1 Attachment(s)
70% completed...
|
salut baieti!!!;) si eu am 2 golfuri 2 unu diesel full echipat de sound momentan campion de db drag si am un gti care e de toate zilele si frumos...va promit ca in f f f curand le expun ;)
|
ok te asteptam cu pozele :D
@agent smith, a iesit misto de tot 'pleoapa' (de fapt prelungirea, sa-i zic asa :-P) |
3 Attachment(s)
cum e ? :P
|
suuper tareeee! cum ai facut back-light la ceasuri? eu personal am bord electronic, dar stiu o groaza de lume care ar dori sa stie :D
|
multa munca. si imaginatie. :P
|
nu, pe bune acuma.
|
pai cadranele au fost facute cu ajutorul unui prieten la o firma de publicitate dupa indicatiile mele. dupa care mult chin pt a reusi pozitionare ledurilor in spatiul si asa f mic dintre cadran si ceasul propriuzis. Dupa acea limbile indicatoare care sunt de pe un vw bora nou. Astea spuse in mare personal mi-a luat 4 zile puse cap la cap pana l-am terminat; in interior sunt in jur de 28 leduri de 3 mm si smd.
|
scula rau,ai avut ceva rabdare...bv frate
|
dap chiar ca multa rabdare si putina nebunie ca sa poti face asa ceva!!!! :))) bafta in continuare si mai tine-ne la curent cu noile modificari!!! daca vor mai fi! :))
|
6 Attachment(s)
dupa cum am promis, noutati :D
- stopurile fumurii de la FK (le-am montat astazi) - led-uri prin bord (butoane etc.) - din pacate n-am facut inca poze a se scuza calitatea slaba a imaginilor data de telefonul mobil :-P. in realitate sunt muuuuult mai frumoase :D |
arata frumos cristivw n-am ce zice......
|
10q 10q :)
|
1 Attachment(s)
pun si eu una mai noua in curtea liceului..
|
1 Attachment(s)
Si eu una mai noua! cat de cat reusita zic eu!!
|
In curand intalnire de G 2 ! SPER sa se ia in considerare si sa veniti!!!! Daca sunteti de acord stabilim locul si data si poate ne vedem! bafta...
|
pei in Bucuresti ar fii frumos :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning