![]() |
Re: E 30 DIVISION
noutatzi despre club :D:D tre sa hotaram odata sa stim exact...
Zi tu kyd-ule nu se misca bine Neamtzu??? doar k ii tre un mic avans de la spate..... si apropo nu mai aveti treaba cu neamtzu..., dak aveti treaba cu el aveti si cu mine :P(asas tovarasi):D:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Da normal k va dau dreptate se paote sa ma contrazic cu voi:D eu cel tarziu marti scot stickerele... se tot lucreaza la masina mea:( deja nu mai am rabdare abea astept sa o vad gata vopsita:D
Iar saptamana asta poate rezolv ceva cu pagina d net sa ne stim intr-o parte,prea multe noutati nus,app vati petrecut d 1 mai :)))mai boate batranelu 'nostru' (gaina batrana face zama buna ) |
bravo baieti:) blondule tre sa dai o fuga pana la mine sa vezi masina cum arata :))
|
ia ui lume noua u ce faci ruffy tata? tiai vopsit bestia ??? iar nai mai dat un semn nimik
|
mah maine o spoim :P.... nu am usi, nu am capota la portbagaj, nu am interior, nu am capota, nu am bari, ii goala ca o fata din playboy:D. M-am gandit sa va urez si eu succes cu, clubul(cacofonie scuza-ti). Poate ma luati si pe mine la plimbare sa va filmez macar sau sa fac poze ca urs nu am :)) :">
|
1 Attachment(s)
ma eu sunt de acord acum vedem ce zic baietzii...Tre sa vin pana la tine sa vb cu taicato ceva:D:P crek sti si ce :P:)) dak iti dai seama ce zic
|
1 Attachment(s)
nu stiu despre ce dar hai:P
scuza-ti poza da nu m-am putut abtine.... prea perfect :X |
sa vopseasca si mie cevea:D:)) 2 capota,4 aripi, 1 cupeu,2 usi :-?o nimica toata
|
Quote:
|
pana marti sper sa termin parasolarul k sa l vedeeti si voi
|
Sari cu poza knd e gata sa mil fac si eus a fie pregatit knd e gata ursulakele meu mancel tata... ai dreptate KYD-ule in legatura cu rabdarea
|
mno te astept maine cu o cafea sa le inegrim pe amandoua :)) (masinile si inimile)
gata nu va mai poluez thread-ul ca dehh 1. nu am bmw, 2. am ford :( |
bine ruffy o sa vin te sun dimineatza la 10
|
sal cand se face prima intalnire a clubului????????????
|
Quote:
P.S- solo_babyboy se ocupa cu pozele la masini cu ocazia asta iti urez BUN VENIT ;) |
Quote:
|
mersi si bine v-am gasit si sper sa ne vedem cat mai curand!
|
ii terminam neamtzule, marti ne auzim la tel sa vedem exact ce si cum imi cer scuze pt intarzaiere dar a fost plecat omul din oras.
Ursul ceti face ce mai ai de lucru pe la el in ce stagiu e ceai mai motat ce probleme ai intampinat:P |
Quote:
|
bun venit babayboy in echipa noastra...... esti pregatit sa faci poze si filmuletze? :)
|
in curand un nou membru din bucuresti cu bmw e36
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Azi am dat comanda de sigle si parasolare pun poza cu parasolarul :D sper sa fie ok |
Quote:
|
Quote:
|
salut. sincer imi pare ra sa va anunt dar am decis sa ma retrag din club, am motivele mele personale bine intemeiate. Numai bine.
|
Quote:
|
Quote:
|
plm... aiurea
|
3 Attachment(s)
O parere va rog frumos... Da bine asa ceva pe ursuletz???:D Aluett r 16
|
Quote:
|
nu am auzit pareri despre parasolar acolo la alba iulia.....
|
Din cauza unei probleme personale va parasesc o perioada scurta ,sa nu credeti ca am iesit nu dar este ceva personal Kidu stie :sad::sad::sad:
|
nu sunt membru. am avut niste intentii, insa cu noul parasolar, categoric nu.
nu va suparati, insa, ce ati incercat sa faceti la inceput, un club numai prt proprietarii de E30 era super tare! va trebuia un parasolar super si atat. restul numai intalniri si participari. insa acum ati dat-o in altele! si parasolarul ala e urat rau! succes in continuare! PS: aveti si o sigla pe undeva pe aici, pe care era un e30 m3!!! cati dintre voi aveti E30 M3???? cred ca nici unul! asta ar trebuie sa va dea de gandit! |
Quote:
Ai prea multe griji.... |
Quote:
|
ce ati mai rezolvat la alba? .... intalniri cand incepeti sa faceti? aici de sapt ce urmeaza o sa facem si noi
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning