![]() |
Re: CJ 66 HAN
cu faza cu difuzoru ca s-a ars doar tu esti de vina .pt k difuzoru s-a ars pt k pur si simplu ai dat statia mai tare decat trebuia.reglaju facut gresit.
|
1 Attachment(s)
reglajele din statie erau la minim toate .... :) nu mia aveam unde sa le dau ... plus ca din cd-player erau la sfert deci.... :) asta este
am pus ieri subu lui fratemio sa vad cum se aude si ce poate la statia mea si am fost uimit de rezultat ... cred ca o sa optez pentru un subufer de acest gen :) un simplu blaupunct |
apai radu batman batman, ce vroiai sa scoata difu ala de 10 tzoli, am unu exact ca ala daca te intereseaza:))
|
3 Attachment(s)
gata si cu negru mat :)
|
Quote:
|
poate reusesti sa faci semnalele din pexic-glass albe :D
|
ma batea gandu intr-o vreme ca sa pun semnale de injectata .... dapoi pace buna nu ma mai complic :) bine a fii si cu astea
|
1 Attachment(s)
.....
|
ce as merge sa mananc la un han..:))
|
ba-te coasa coptile :D
|
iti bate lantu?
|
|
|
o intrebare: bricheta .... are plus si minus ? sau are plus minus masa ?
pentru ca mie nu imi merge deloc, iar cand am desfacut acolo am gasit 2 fire care atarnau pe acolo si inca unu care era pus pe un capat ....... iar daca mam uitat atent nu am vazut decat 2 locuri unde ar putea fii fire la bricheta, eu ma gandesc la un plus si un minus .... :| cine stie ? |
Quote:
|
ala din mijloc e + si celelalte 2 sunt - ( sau daca ai doar 2 pini : ala din mijloc e + si celalat - )
- si masa e acelasi lucru pt ca - vine pe caroserie ( adica masa ) later edit : a da se poate si sa fie cu bec...atunci sunt 2 + uri....da oricum se vede cum vin , e ff simplu |
multumesc, sper sa le dau maine de cap ... cumva :)
|
https://www.youtube.com/watch?v=0eT6KYIatUQ
https://www.youtube.com/watch?v=metpK-h3NLk https://www.youtube.com/watch?v=mIJqMcJTY7U un pic de muzica si voie buna .... statie mac 1000 + difuzor SAL de 400 |
ti-ai facut discoteca :-P
|
Quote:
|
simplu :) ... plus minus de pe boxe .......sau daca cumva nu merge dai plusu pe plusu de la boxa, iar minusul de pe caroserie sau de pe ceva surub....orice gasesti care sa faca masa
|
Quote:
dar din iesirile rca ar merge? simplu, le bag ca pe o mufa :D |
nustiu ce sa zic .... eu asa le-am legat ca asa mi-a zis un prieten, plus ca poti sa le faci cand inchizi portbagajul sa se opreasca automat luminile....cu un butonas de ala care exista la usi, daca stii la ce ma refer
|
Quote:
|
da.... o sa intreb azi :) si iti dau raspunsul maine
|
Quote:
|
ma cica ar merge si asa ..... poti incerca ... ce sa zic :)
asa mi so spus |
Quote:
|
spor :D
|
1 Attachment(s)
noua achizitie :D
cel mai minuat tricou ( care bineinteles este cadou ) |
Quote:
|
haha, foarte tare mesaju de p tricou=))))
|
foarte tare tricoul:peace::peace:
|
multumesc , multumesc :) si eu am ramas impresionat cand l-am vazut pacat ca e iarna si nu pot sa il port la vedere sa ma mandresc cu el :))
|
mandru esti tu cu tricou tau
|
Fain tricou , si masina :">
|
a venit mosu mai repede cu 4 jante bbs pe 13 :)
am nevoie de niste sfaturi .... in primu rand cumpar trecere la 4 prezoane .... cine are vreau neaparat .... dupaia vreau sa stiu daca pun niste gume de 165/70/13 daca ii bine ..... si mai am o intrebare ...trebe sa largesc aripile de pe spate ? oare freaca ? |
hai sa-ti dau 175/50/13...am 4 gume :P
|
gumele in ultima faza :) pentru ca am si eu ... 4 gume ...
ma intereseaza mai mult cum sa fac rost de flansele acelea pentru 4 prezoane ;)) si daca trebuie musai sa largesc acolo |
Poate te ajuta cu ceva: https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ne-flanse.html
Eu zic ca e pomana la banii astia:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning