![]() |
la multi ani akimoto !!!!! si te provoc la indemanare :evil:
|
am mai spus-o si aseara, dar o zic si acuma.
La Multi Ani! mai japonica, multa sanatate, si multi cai sub capota. PS: ***cenzurat*** |
:oops: ma ce curajos e max-ul nostru din Arad. Mosule ar trebui sa-i dam o tura! asa mai multi!
|
mersi la toata lumea de urari si io va doresc la fel, sanatate, fericire...blah, blah
|
lol eram sigur ca cenzurezi PS-ul :lol:
|
LA MULTI ANI lu' CrisRai! Numa de kestii placute sa aiba parte in viata! Si bineinteles, cai sub capota, capota la masina si masina sub fund!
Peace! |
La multi ani CrisRai :!: :wink:
|
Sa traiesti Uberman! La multi ani si toate cele bune!... mai ales bune :wink:
|
la multi ani Uberman.. :!: :wink:
|
merci, merci
la fel shi voua :D |
E randul designerului nostru TM82NOS sa-si ia portia lui de \"La multi ani\"! Daca nu ar fi dedicat nonstop activitatilor familiale, ar da o bere mare, sunt convins :wink:
|
la multi ani TM82NOS,la cat mai multe lowridere si toti ceti doresti sa`ti dea domu` :wink:
|
La Multi Ani NOS-u, multa sanatate...si tot ce iti doresti tu, ca sa nu o lungesc atata :D
|
La multi ani Ovi, fie ca basii sa-ti ameteasca timpanul si caii sa-ti tropaie sub talpa!
|
LA MULTI ANI, sanatate si sa pui motor 2.0 SFI pe Astra, cum aveai de gand :drunk:
|
la multi ani ovi
|
aceleasi urari si din partea mea :D
|
La Multi Ani !! si voua RR-ilor ca pana in decembrie ne tot uram de bine :P
|
Multumesc mult ! :D Hai ca fac cinste cand vin in TM ..
Numai bine ! :) |
La Multi Ani si multa sanatate Ovi
|
Idem Corse,La Multzi Ani meshtere.Ova
|
Boldog születésnapot ! :wink:
|
ne-ai inchis gura :lol:
|
Köszönöm szépen ! :lol:
|
ovi!!!!!! dogum gunun kutlu olsun :lol: :lol:
|
jeff ? care e treaba cu ziua ta de nastere? se tine , nu se tine , unde se tine ? cand se tine ?
|
Unde te grabesti? :?
|
la o bauta :drunk:
|
ce naiba, nu pot sa-l sterg. nu mai apare X-u ala acolo in colt. scrie edit/delete post. dar sa mor dak vad unde e delete.
pe topicu asta nu pot sa sterg, pe altele imi apare x-u |
mai prins Corse :lol: eu ii raspundeam lui Jeff ce vroia Cioli
tu chiar fiecare msg vrei sa ti-l editeze Aki, a mai facut-o parca recent tot aici. vrem zile de nastere, sa mai adunam membri :twisted: |
Bah Flo, nu mai posta aiurea ca umpli pagini fara rost :?
|
din pacate iara nu voi fi acasa de ziua mea..... :(
|
:P Sc00ter tati ... vine ziua mea in curand ... numa sa le aduci si pe colegele tale de clasa. prietenii stiu de ce! :)
|
Re:
Quote:
Se rezolva :wink: Deci e Mihai de acord, nu e plecat sau altceva, nu :?: |
Re:
Quote:
Pai sari si tu in avion si da o fuga in Romania pt cateva zile :lol: Numa bine vii si sambata la chefu` meu :wink: Apropo, evribadi invaited 8) :drunk: |
Re:
Pai sari si tu in avion si da o fuga in Romania pt cateva zile :lol: Numa bine vii si sambata la chefu` meu :wink: Apropo, evribadi invaited 8) :drunk:[/quote]
deci se tine sambata ? |
nope, nu avem unde, casa lui mihai nu este la dispozitia noastra :(
|
Asa este, din pacate nu este disponibila casa :cry: Mergem vineri seara in Atu sau undeva si dau de beut :drunk:
|
Deseara mergem la Dracula la ora 8 jumate sa dau de beut. Obviously, evriuan invaited :wink:
|
LA MULTI ANI , catalin :drunk:
dai de beut cand ajungi in RO :D , si-o tura cu rs4 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning