![]() |
re: BMW E39 ,M-look ,style 132 19'' wheels...Timisoara
Arata foarte bine...si faza cu numarul e bestiala..asteptam poze..succes
|
Nimic nou ?
|
Saptamana asta ajunge acasa eleronul de portbagaj M original !
In rest ma gandesc ce fac cu rotile , am o oferta la un set pe 19 OEM :shock: Tu ce mai zici? Inca cauti pisica sau te ocupi de E39? |
Ma bucur sa aud ca progresezi ...
Eu deocamdata trebuie sa fac o operatie am si cateva restante nu prea am mai avut timp de masini.... Pe la inceputul lui octombrie sa vad ce fac.... ori imi iau pisica ori revin cu e39-le cu pachet M si trantit :x |
Cumparaturile continua:D aseara a ajuns acasa bara spate M si eleronul de portbagaj M ambele originale !!
Imi lipsesc doar bandourile pentru bara spate si proiectoarele pentru bara de M. |
Quote:
Hai sa le vedem sus pe toate. Se pare ca a venit mosul mai devreme:)) |
Am avut noroc mare sa gasesc barile pe original.
In decembrie sau ianuarie cand ma pun sa montez tot ce am cumparat voi face o lista cu piesele care raman si pun un anut la bazar ! Mersi mult lui Alex pentru bara fata si interior+restul pieselor , lui Laurentiu pentru bara spate si lui Cristi pentru elronul de luneta. |
hai sa le vedem pe toate sus ca tare nerabdator mai sunt !! la mine sa hotarat deja... continuam cu e39-le in fortza... am vb la service si imi comanda ei M Pack orginal , nici cand il asteptam pe mos craciun nu aveam emotiile astea ...
p.s .. acum trebuie sa cumpar si eu alt eleron de luneta :))) |
Quote:
Spor la munca , sa-l vedem terminat si pe al tau ! |
Quote:
Ai poze cu bara spate? |
Poze n-am dar m-au asigurat 3 persoane ca e impecabila si originala . Am incredere :D E albastru metalizat .
10j si 11 j modulare vreau si eu :shock: dar la anul ca acum nu mai investesc 1000 e in roti !! Daca tot o vopsesti , umfla-i aripile in spate ca daca cumperi ulterior jante asa late n-o sa incapa :D |
Unde duc eu masina nu fac si aripilie... le fac cand gasesc jante.. cred ca tot pe la timisoara...
|
Am gasit chestia ast ade vanzare http://www.segundamano.es/madrid/rad...21591621/?c=53
Ar arata super in bord si e foarte completa la functii . Ma gandesc sa cumpar dar nu-s in clar daca o pot conecta la amlificator si daca se va auzii bine/clar . |
Vorbeste cu brandex .. are el pe e46 .. este alt model dar sunt facute de acelasi producator si au aceleasi functii...
Bafta ! |
Ai facut ceva cu dvd-ul , L-ai luat ?
|
Nu ! Mi'e frica ca e de proasta calitate . Mai adun pareri , voi scrie un mail si la vanzator sa cer mai multe detalii.
Up date : saptamana viitoare cumpar ornamentele de prag ///M si footrestul de M ! |
in ce bani le-ai gasit ? si eu caut ornamente pentru prag .. dar ma intereseaza sa aiba si marginile alea de cauciuc .... sti la ce ma refer ? sau ma duc sa fac poze :)
|
1 Attachment(s)
Uite asa ceva cumpar + footrestul . Au costat 100 e .
|
Quote:
|
Quote:
Nu iti recomand modelul asta ! cauta modelul de la dynavin ! cum au spus si colegii ! e mai rasarit ! si da , il poti lega la amplificator ! are iesiri rca pentru fiecare canal ! |
Quote:
Quote:
De cel de la dynavin am mai citit pareri destul de bune dar inca nu am gasit . |
Quote:
|
Mai putin si vin !
Uite ce am gasit http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...h-9710366.html Cum ar sta pe e39............................................... .............:shock::chainsaw: |
Quote:
Eu am mai pus ceva pe lista cu jantele ... daca nu gasesc oz Futura .. iau barracuda voltec t6 Chrome ... sa se potriveasca cu *candy apple red* :X |
Era o gluma , n-as pune chrom nici sa ma bati :bat:
Nici nu cred ca incap pe 22 ....... si cum ai zis tu, ajung eu cu spatele rupt ! Cum arata barracuda voltec t6 Chrome ? |
1 Attachment(s)
asa...
iau din astea numai daca o fac candy apple red :D |
Astea mi-ar place si mie :shock: dar nu as da niciodata atatia bani pe jante . Imi imaginez ca costa intre 1500-2000 e.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Am gasit aici pe forum de la userul ///carbon cu 850 euro parca ... banuiesc ca sunt replici dar arata destul de bine ... si nu au buza asa mare ca astea :D Quote:
Bafta ! |
Quote:
Quote:
|
cauta pe ebay ul din germania ! ai ramane surprins sa vezi ce roti gasesti acolo si la ce preturi !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ultimele cumparaturi !! Ornamentele de prag + footrestul M , maciulia de la schimbator si toate ornamentele exterioare shadowline originale .
|
Ai avut dreptate ! Chiar sunt impecabile :shock: !
|
1 Attachment(s)
Urmeaza intr-o saptamana :D
19 cu 9j si 10 j !! |
cumva de x5 ? si inca o intrebare merg pe a ta ?
|
Da sunt de X 5 style 132 . Merg puse dar trebuie distantiere in fata si luat la strung putin janta ( gaura care intra pe butuc ) , butucul de E39 e putin mai mare decat restul. Voi pune distantiere si pe spate ca sa fie la linie !
|
Merg si DA cred ca sunt de x5 !
Felicitari Sax... buna alegere ! |
Quote:
Vezi ca de unde le iau mai are 20 de seturi !! Preturi super OK !! |
am vazut .... cred ca de alex vorbesti ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning