![]() |
Re: Provocari
Deci pana acum suntem 3 la drag... sau Bullet te bagi si tu?
|
Quote:
PIT- fiat turbo- dragracing intel23- sierra-show'n shine glontzu' s-a anuntat de la inceput ;) |
sint din ce in ce mai curios sa vad ce iese.incet incet se pune si aradu pe roti si se vor aduna mai multi poate pana la legale.
|
tu nu pui tiptronica la munca , ca precis se gasesc monstrii pe acolo
|
Quote:
|
Quote:
|
am vandut ursuletul:sad: . dar cu cupele ne putem incalzii................
|
care fiat turbo ???
|
deci mor de ciuda ca nu pot sa dau carutza mea, ca ma bagam si eu cu un 1.6 turbo, dar pana dau jegu meu,mai am de asteptat, poate data viitoare!
oricum va urez succes. o sa fiu pe margine sa va sustzin, asta 100%! daca avetzi nevoie de om la impartzit fluturase si pliante, ma bag! |
2 Attachment(s)
...nu mai e mult pana in 17 iunie,bagati mare cu pregatitul masinilor :-)
Dixi te anuntam noi cand le avem :-) |
Quote:
moama, aia ii evacuarea lui tristan? |
faina evacuare:twisted: ............dar ce praguri:cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
criss : accept provocarea. pe ce miza ne dam sau numai asa de palmares ?
|
Quote:
|
grupe :
A 75cp B76cp-100cp C 101cp-130cp D 131cp-165cp E 166cp-200cp F 201cp-250cp G 251cp-300cp H301cp-350cp si peste Pt montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Pt montare suplimentara de compresor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Pt montare suplimentara de nitro, nos (puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa Pentru combinatia acestor modificari, de exemplu turbo(compresor)+nitro(nos), se ia in calcul coeficientul mai mare concursul va fi de tip piramidal, calificari pe timp in functie de nr de participanti va fi stabilita piramida de dupa calificari VTM-uri - clasa separata ,minim 6 masini pt a forma o clasa PREMII MINIME ASIGURATE 100 euro - locul 1 la fiecare clasa o instalatie NOS inclusiv montarea prin tragere la sorti la unul din cistigatorii grupelor TRAGEREA LA SORTI VA FI EFECTUATA DE CATRE CISTIGATORII CLASELOR. in functie de numarul de vizitatori premiile se pot mari _________________ |
update:
Dragracing: grupa E: criss-200sx DOGtuning-200sx PIT- fiat turbo BULLETTT- vw vr6 grupa D : tristan- corrado G60 show'n shine: morghen-porsche intel23-sierra DIXI nu ti-o expui si tu impreuna cu FELIX? |
Quote:
oricum o sa fiu acolo, asta ii sigur! |
criss 200sx alex 20sx wouuuuu voi vorbiti serios ??? daca va dati vin si pe jos pana la oradea
|
Quote:
|
Quote:
dar ma mir ca tu cu 2 masini nu mergi cu niciuna? |
baietii;) .......... fiatul coupe nu are 197cp are 192cp ca merge mai bine asta e.......................:lol: imi pare rau:D
|
batalie nu gluma pe 17.ha,ha.o fi spectacular.....
|
pun si io un bax de kindere + un kebap pe caine.......
|
Mai da voi toti aveti masini de peste 200 cp...trebe sa fac ceva..nu se mai poate asa:???:
|
timpul se scurge.ar trebui sa te grabesti.
|
Quote:
|
Quote:
fmm zici ca am boeing !!! ..dau anuntz..cumpar cui de remorca pt cisterna ! |
nu ai cum sa ma faci la consum.imi ia 30 in oras.eu ar trebui sa-mi agat un peco la carlig.
|
Quote:
|
Quote:
|
hmm..cate provocari ...eu inca nu va provoc ...dar .....:lol: :lol: urmeaza .....;);)
|
pariez pe dogtuning daca castiga el primesc 2 sticle de jack daniels criss ???? daca castigi tu primesti 2 jack e bine ??? sper ca o sa va fac o supriza cu masina mea SPER....
|
Quote:
Tekin tot cu Jack?... DOG-ule tre' sa punem la cale o strategie sa ne alegem si noi cu ceva din atatea pariuri :-) ...pe PIT nu parieaza nimeni?,nu sti niciodata de unde sare iepurele ;) ,si stock e rapid fiatu' Fara indoiala ca il face COP pe MORGHEN la consum ...dar nu cu mult,e stransa cursa :lol: |
Quote:
|
PE MINE NU TRBUIE SA PARIEZE NIMENI................:lol: FAPTELE SE VOR VEDEA ... STITI CUM E....................:?: VORBA MULTA OBOSESTE CP DE SUB CAPOTA:D
|
moama cata lume va fi la oradea! eu pariez pe totzi din arad ca ii mai bine, hai facetzi orasul sa triumfe! bv baetzi! avetzi masini cu care sa va datzi, nu cred ca vor fi adversari pt voi!
oricum copule la ce masina ai nu cred ca ai sa pierzi, nu ai cum!ar fi beton sa te vedem si pe tine la start! |
cum stati cu masinile.................:lol: mai aveti de lucru la ele:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning