![]() |
Re: Opel Calibra - Red Bitch
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nice bitch ....
Bafta la modificari ! Quote:
p.s jantele din a 2 pz chiar arata bine ;) daca te insipra cumva :lol: |
in prima poza e jalnica 'Tzigania' aia cu stopuri de Mercedes...iar cele din a doua poza mi se par a fi Brock-uri...dau oarte misto pe Calibra
|
foarte nasoala masina din prima poza..si sa fim seriosi..si cu rotile.. :))
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pana la urma raman la 2 variante...!!! ori vopsesc jantele negru cu buza exterioara pe rosu....ori le polishez si raman culoarea lor initiala (doar ca vor stralucii mai mult)
|
negre cu dunga rosie:yes:
|
Da, frumos aşa!
Ar merge bine un roşu mai aprins ( roşu imperial sau roşu ferrari )! |
Quote:
Quote:
cine imi spune si mie cum reglez ceasul de pe computer ca nu reusesc?! |
yo sunt intr-una cu intrebarile p'aici :D !!! care ar fi motivul pentru care nu-mi intra ABS-ul absout deloc...si in bord becul sta aprins ?
|
senzori , contacte imperfecte la mufe , mufe rupte. Ohooo :D
|
Quote:
|
am gasit si problema pentru care nu-mi actioneaza ABS-ul !!! este vorba de capul de planetara dupa dreapta care nu are coroana dintzata !!! presupun ca este vorba despre un cap de planetara din gama daewoo (espero sau nexia)!!! in schimb toti senzorii si toate mufele erau intacte !!! urmeaza sa inlocuiesc capul de planetara cu unul prevazut pentru ABS !
|
vezi ca si alea parca is de 2 feluri. Numara la celălalt cap cati dinti are
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
compartimentul motor !!!
|
eeeee :) asa trebuie sa arate un motor. Felicitarile mele. Sper ca a meritat
|
Uite-l bah si in calibra,ce sa zic frumoasa am avut si eu pata un timp pe calibra dar mi-a aparut espero in cale:lol:.Pe la garnitura aia de la culbutori acolo unde nu ai surubul nu iti da ulei?Cu inmatriculatul cum stai?
|
Quote:
Quote:
|
Zi si mie unde ai gasit poza ce o ai la semnatura :D
|
Quote:
|
am rezolvat si problema ABS-ului , azi am inlocuit capatul planetarei !!! maine se fac ultimele retusuri si pregatiri pentru inmatriculare !!! marti dimineata sunt la RAR...!!! sper totusi sa nu ma coste mai mult de 1000e taxa prin depreciere !!! urati-mi succes :-P
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
va multumesc tuturor pentru sustinere...!!! azi cali a mea a trecut prin RAR (ca prin branza)...n-am avut nici o problema !!! totul a mers ca pe roate....gaze euro 2 , directie , suspensie , frane toate ok !!! asadar...maine sunt la financiar pentru taxa ,apoi la politie pentru actele necesare numerelor de imatriculare !!!
poze noi ! (jantele borbet au fost puse provizoriu pentru RAR) ps: intre timp am achizitionat si un volan stock (de gura "baietilor veseli" de la RAR) |
ai avut vreo problema la rar ca ai capota si plafonul negru? sau le ai trecute in carte?
|
Quote:
|
stiu masina live...bafta in continuare la project!!!
|
Quote:
PS: am aflat cu ceva timp in urma ca masina e an 92 ,ci nu 94:D (cum credeam eu) |
Te-ai scos daca iti trece in acte rosu negru nu o sa ai nici un fel de probleme cu politia.
P.S. Vezi ti-am zis ca nu poate sa fie din 94 :D |
Quote:
ps: si pana la urma ai avut dreptate ca nu-i din 94:oops: |
4 Attachment(s)
care din astea doua modele de jante ar da mai bine pe masina mea, cele pe 17" spitzate sau aceste aez extreme pe 16" ?
ps: cele pe 16"...una din jante (de pe spate) are pe interior o mica fisura pe lungime de 2cm!!! cum se poate remedia si daca dauneaza intr-un fel sau altul!!?! |
Quote:
|
Quote:
|
Mie îmi place foarte foarte foarte mult modelul din prima poză...
De alea caut şi eu de doi ani de zile... |
Cat despre fisura nu iti fa griji , si eu pe ale mele de 17 am avut la inceput fisura dupaia a devenit crapatura , mi le-a facut cineva in oradea + vopsit , intreaba-l pe flexatu cum au iesit :D.
Eu as merge pe 17" , nush altfel arata calibra cu 17" , 16" mi se par asa de mici :D |
2 Attachment(s)
Quote:
baiatu cu care trebuia sa fac schimbul vroia sa ma traga pe sfoara cu niste jante total diferite cu ce arata in poze... si cu un model "aproape asemanator" ....plus de asta una din ele avea o bucata de 5cm2 sarita !!! o sa caut capace pentru jantele mele ,urmeaza sa fie reconditionate profesional...si vor arata intr-un mare fel !!!:D PS: baba mea are acte de ROmania !!! luni urmeaza sa achit taxa de poluare la financiar , apoi la politie pentru certificatul masinii + numere !!! care din astea astea ma sfatuiti sa le pun : DJ-89-CTL (catalin 89-anul meu de fabricatie :-P) DJ-89-RMC (numele meu complet cu initiale DJ-31-TCH (bitch) DJ-89-KTA (asta mi se pare ca e deja ocupat) DJ-89-NSL |
NSL sau CTL :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning