![]() |
Re: Calendar evenimente 4Tuning 2010
Salut,
se stiu locatiile pentru fiecare etapa? Si eu sunt incepator in ceea ce priveste participarea activa la aceste show-uri. As dori sa particip la etapele de drag. Multumesc, |
Quote:
|
Deci stay ca nu mai inteleg fisele vor fi puse pe forum defapt se zice ca se pun ieri sau vor fi pe acel minisite???
|
si-si deodata, mai e putin...
|
imi zice si mie cineva daca in Arad o fi ceva anu asta? doar un raspuns cer si o data daca se poate...ms mult
|
Quote:
|
Domnul Gratian
se va face si TAXI Drift la 4tuningDAYS? da ca se face e foarte fain... sper sa se tina si la celelalte evenimente care vor urma dupa 4tuningDAYS:D |
Se face, se face...
|
ce se mai aude de evenimente?
|
Quote:
|
e posibil sa se lungeasca lista, nu pun pana nu termin negocierile
momentan, stiti ce va asteapta, nu? |
Quote:
|
asteptam cu nerabdare fisele de inscriere! si mai ales lista cu cei alesi din oficiu...:D!
|
Minisite-ul si fisele le astept si eu... Se face frumos afara si ma apuc de lucru si trebuie sa ma incadrez :mrgreen:
|
Si eu ma bag la asteptare, cu lista oraselor. :D
|
Deocamdata stiti : Urmatorul e in Bucuresti, asa ca nu va mai panicati si probabil ca in afara de KOE si inca 1-2, toate o sa fie in Buc.
|
serios?
|
eu presupun ca or sa fie 2-3 in BUC si restu prin Romania la alegerea consiliului... :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
ii era poate greu sa caute, cine stie. e al treilea post...
cat despre evenimente, eu sper sa fie prin toata romania... m-am saturat doar la bucuresti, desi multi sunt de acolo. a fost si la cluj, poate va fi si prin moldova anul acesta ceva mai special. |
cu fisele ce se mai aude?
|
Quote:
e greu de crezut ca ramane afara cineva care merita sa fie acolo. ieri am verificat daca se pot pune masini pe inel... inelul "450" cum il denumesc cei de la romexpo... asa ca nu cred ca sunt probleme de spatiu spatiul total e mai mare cu aproximativ 1000 mp decat cel de anul trecut faceti masinile, ca avem unde le pune. dar, faceti-le bine. pot pune fise de inscriere si acum, dar lucram la un site dedicat care e aproape gata... dar... pentru ca sunt in "colectiv" in momentul asta si cineva imi mai da un punct de vedere diferit... cine vrea, sa trimita un email cu 2-3 poze pe [email protected] si ii dam raspuns imediat. eu totusi zic ca mai e timp... e de setat si paintbrush si virtualul si rally... si nu uitati ca schimbarea pe pavilionul central aduce timpi suplimentari de organizare... teren necunoscut, nu? |
Quote:
|
Quote:
|
daca mai tine mult vremea asta asa....multe masini de "blana" nu o sa fie gata........................
|
Anul acesta 2010 A.C.S ANONYMOUS MOTORSPORT participa la evenimentele organizate de 4 tuning,asa ca nevedem pe 13-14 la romexpo .
|
nu mai tine mult vremea asta, o sa avem timp...
si eu sunt in aceeasi situatie cu 2 masini si nu descurajez... |
Quote:
P.S. Graţian anul trecut la romexpo sau parcă acum doi anişori nu mai ţin minte exact cānd aveam veste şi eram pe partea FOTO cu f0cs,şi mai mulţi aveam o mică problemă cu BGS'ul nu ne dădea voie să ne apropiem unpic mai mult de maşini,se poate remedia? Şi să ne spui cum să intru la eveniment cu sant0s ...:lol: O zi bună ! |
Acum cat vrei sa te apropii de ele? Mai e si siguranta ta in joc si daca tu patesti ceva vina cade pe organizare, deci eu zic ca e ok. Oricum am stat la o distanta OK.
|
salutare o minca intrebare......in martie expozitia va fi cu vanzare sau doar expunere?..
|
Quote:
|
piese...
|
Vor fi diversi reprezentati/firme cu piese tuning ca in fiecare an...
|
fratilor pana la urma lista cu orasele unde se vor organiza evenimentele pe anul 2010 a aparut ?
|
eu sper ca o sa tineti cont de ce a zis lumea mai sus in alegerea oraselor pt evenimente : "braila unde la ultimul legal racing au fost peste 200 de masini inscrise... " SUNT PASIONATI SI LA BRAILA asa ca va asteptam cu minim un eveniment si pe la noi !!!
|
Nu mai intrebati aiurea de lista cu orasele ca in mod sigur nu o sa se stie totul ca in palma din Februarie. Pe parcursul anului sunt sigur ca o sa apara evenimente si acolo si acolo. Deveniti deranjanti deja. La Braila probabil o sa se organizeze ceva, ca an de an...daca nu la Braila o sa se organizeze in alta parte. Cum zicea cineva mai sus, adevaratii pasionati isi misca fundu' acolo unde e, indiferent cat e pana acolo. Restu' "si la noi", "si la noi"...
|
Clubul Shadows Racing Team din Rm Valcea prezent cu 4 masini la 4tuning in martie.
|
si anul acesta tot la cluj se va tine King Of Europe???
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning