![]() |
Re: Locatii unde puteti gasi revista:
|
Pt cei din Iasi, am vazut ca mai era azi la un chiosc de langa Casa Cartii.
|
Quote:
|
am zis ca o sa aduc, mai sunt cateva zeci din numarul 1
|
pt cei din bucuresti care nu au gasit revista nr 1 ...stiu eu d unde puteti sa o luati .am cumparat-o eu azi....
p.S :...e super tare!! |
Quote:
|
Golf, numarul 1 al revistei nu mai exista la distributie. Mai sunt cateva exemplare care au fost oprite pentru abonamente si pentru vanzare la Oradea. Peste o saptamana deja intra la vanzare numarul 2. Incearca sa iti faci abonament online.
|
Mersi Gabi da ma enerveaza ca nu au habar despre ce revista vorbesc si asta in locurile unde ar trebui sa fie revistele . (diverta,agip)
Cat despre abonament ce sa zic io fac colectie si decat sa vina postasu sa o indese in cutia poastala unde nu incape sau sa nu o mai gasesc mai bine ma rog de hondarul. Ce am scris mai sus era ca sa stiti cum merge treaba la locurile unde se vinde! ms de raspuns! ;) |
pt cei din buc mai stiu eu 1 nr de unde puteti lua...la intersectia mihai bravu cu baba novac...vis-a-vis de banca romaneasca,este o toneta de ziare...acolo are
|
1 Attachment(s)
am pus o poza...pt cei interesati
|
Maine reviste si la 4Tuning Day Oradea ! spor la cumparat :)
|
a cumparat cineva Nr 2? (nu de la Oradea!!!)
|
in brasov cand ajunge???
|
in pitesti unde e rodipet asta pe ic bratianu...eventual langa ce cladire...10x
|
Baia-Mare?
|
piatra neamt ? ( OMV'ul nu are )
|
in primele posturi am citit k nu gasiti revista in buzau ...
eu imi cumpar revistele 4tuning de la OMV la intersectia mare ;) |
e un nene langa mine in bucuresti pe pantelimon nr 253....are si revista 4tuning;) de la el am luat mereu:lol:
|
;))pn BR nu se mai gaseste..a fost pana acum la 2 rodipeturi..da cica nu s-a mai trimis revista..in rest nu se gaseste nicaieri:P..poate se face ceva cu privire la asta..10X anticipat
|
Ar fi o idee..
|
Scuzati-ma dragi braileni ca raspund asa tarziu, sunt nou pe forum. La fiecare numar nou din 4tuning gasiti cate 5-6 exemplare la PIC (din bariera spre bac dunare). Eu de acolo am luat mereu revista de cand s-a deschis PIC-ul. Multa bafta!
|
Gata fratilor braileni, 15 reviste 4tuning numarul 10 la PIC Braila. Dati navala!!! (cum vii din bariera spre PIC, standul de reviste e la intrarea din spate, aia cea mai apropiata de AKER, santierul naval)
|
sigur la pic??am fost ieri si p langa faptul ca n-am gasit nimic la sectiunea auto...nici macar tipa d la informatii nu stia..a zis ca nu gasesc asha ceva acolo..nici o revista auto...plm...baga o harta cu pic-ul...si un X mare in dreptul locatiei d unde ai luat revista:P..ms anticipat
|
stie cineva sigur unde pot gasi revista in bacau? dar sigur...daca a luat cineva...de pe undeva din bacau...:rolleyes2
|
In Craiova de unde as putea cumpara revista ????
|
Quote:
|
Quote:
|
de bacau...? nu stie nimeni nimic? parca e pe harta nu?:rolleyes2
|
in bacau o sa gasesti la narcisa la rodipetul de langa statia evrika sau daca nu incearca in gara....eu acolo am gasit
|
ok...ms...o sa incerc...am incercat la orixontu si la piata mare dar nimic...:rolleyes2
|
Croco, incearca sa intrebi de "patru tuning" si nu de "for tuning". De multe ori mi s-a intamplat sa nu fie cunoscuta a doua varianta ci prima. La pic, ai intrat la intrarea din spate, cea dinspre santierul naval (Aker), nu ? Cauta cu atentie ca trebuie sa fie, sau poate sau vandut absolut toate...cine stie?
|
Croco draga, chiar acum am fost la pic. Mai sunt 10 nr. din 4tuning, mari si frumoase. Uitete mai bine la standul de reviste!!! Esti sigur ca la pic ai fost (ala de langa Dunare si Aker) ?
|
sry:P..vina mea...n-am citit tot mesajul:P...am vazut doar partea cu pic....si am cautat-o peste tot in afara d standul cu reviste..(oricum nici la informatii nu stiau ca au reviste...)
;))stiu unde e pic..*****ie mare si pe el..n-am cum sa-l incurc... ms d informatii...o sa dau buzna si o sa-i invat si p aia d la informatii:P |
in baia mare oare o sa gasesc revista ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Prin Valcea unde o gasesc ca m`am uitat peste tot si nimik...
|
in targu mures pot gasi undeva revista ? sau chiar tarnaveni(jud mures) ?
|
in pitesti??? am intrebat peste tot si nu am gasit pe nicaieri.... si cica nici nu au avut-o niciodata....
|
Ieri 26.08.2008 am constatat ca acel chiosc de ziare din cadrul magazinului Pic Braila nu mai exista (s-a desfintat). Deci unde gasim revista de acum incolo???
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning