![]() |
Re: BMW Seria 3 vs Passat şi alte modele pe 402 metri
Quote:
Cunosc eu un caz real. Un vecin al meu cu o Dacia 1310 a fost la benzinarie si fara sa isi dea seama a pus motorina de ~20 ron. Cica mai avea vreo 10 litri de benzina in rezervor,si cred ca de aia nu a fost chiar asa grav. In afara de faptul ca nu mai tragea masina cum trebuie (dupa ce ca si asa se taraia,acum nici nu mai urca podul ca sa iasa din curte,decat cu avant) si nu se mai tura bine nu avea nimic aiurea. Mergea fara nicio greata :) |
Probabil la o masina moderna unde sunt atatea chestii electronice care controleaza totul situatia ar fi mult mai dramatica.
|
In realitate e plin de persoane care au facut greseala asta macar odata , chiar si aici pe forum , dar putini recunosc :)
@Bmwa la tine sunt 30 C ? |
Quote:
|
Quote:
|
Daca omu' e in cautarea unui TDI sa ii rupa capu ma gandeam sa ii dau o sugestie. Nici un A8 4.2 TDI nu ar fi rau...:lol:.
|
Quote:
|
Nu te ataca, usor, usor ca dai in clocot ! :lol:
Imi pare rau sa te dezamagesc dar tu esti in pole position pentru postura aia, happens. |
Quote:
|
@Bmwna , treci la start ca ti am gasit tdi :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Am un prieten care e superman.
Se da subaru la o parte? Si jackie chan il bate pe van damme (ceachicean vs vandam) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu cred ca orice sub 3000 cmc / 6 zylinder / turbo-biturbo diesel o fura rau de la un 318, mai ales daca e IS.
|
Quote:
|
Quote:
Un 318 M43B18 de 116 cp, fara o modificare serioasa nu are ce sa ii faca la un diesel de la 116 cp in sus, pt ca dieselul are niste avantaje, cum ar fi CUPLU, turbina, etc. Eu cu 318IS (e36) sunt neck'n'neck, poate oleaca mai rapid. Dar asa cum am zis: SUNT MULTI FACTORI ! |
Ziceam si eu in gluma :D. Sunt sigur ca un turbo diesel de 150+ CP ii da mucu...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cum iti explici ca un Golf 5 2.0 TDi + soft si-a furat-o grav de la un Calibra C 20 Let? Ca sa fie meniu complet, s-au dat din mers,de la ~50 km/h,si LET-ul nici macar nu era accelerat in blana,primea mai mult sprituri. Am fost prezent cand s-a intamplat,si sunt multi pe forum care pot confirma! |
ce legatura are LETu in toata poveste asta domnule fisichella?
|
Domnule Schumi,vroiam sa subliniez faptul ca poti sa iti bagi cuplul ala undeva in torpedou,pentru ca nu ajuta chiar atat de mult precum se vehiculeaza :)
Nu mi-o lua in nume de rau,dar serios,uneori chiar nu are importanta. Aici s-au dat si din mers,deci clar TDi-ul era avantajat,si in plus erau foarte apropiate ca putere cele doua masini,diesel-ul avand insa un avantaj de vreo 200 nm... |
Nu puterea castiga o cursa de 402m..ci CUPLUL !
Dar na! noi comparam benzinar turbo de 200+ cai, cu diesel turbo de maxim 170 cai. A sa nu uitam! Parca 20LET-u are si 4x4 nu ? :D |
Nu e vb de cuplu, e vb de cum pune jos acel cuplu..Si Diesel trage bine pe treapta 1,2..ma refer la 2 masini cat de cat indentice ca putere..si un benzinar aspirat nu prea are ce sa ii fac unui TDi, cel putin pe 400 de m..Ma refer la puteri apropiate.
|
Quote:
Golful avea cuplu de 2 ori mai mare decat let-ul. 4x4 te ajuta doar la demaraj,pentru ca ai mai putin wheel spin,dar dupa aia chiar te incetineste. Dieselul turbo nu avea maxim 170 de cai,avea un chip sanatos,care promitea ~210 cai... |
Atunci ori e minciunica, ori LET-u ala avea ceva mai serios, ori soferul de pe tedy eram slabut ! Pt ca daca am gandi un pic si am compara, letu stock stock cu tedy si pe deasupra si chipuit, letu era oleaca in urma! . Deci e ceva fishy !
|
Deci din Ploiesti e vorba despre Opelul Calibra cu DOG la numar.
S-ar putea sa il gasiti pe sectiunea Opel. Golful nu avea nimic special in afara de cip,dar garantez eu ca soferul stia sa schimbe vitezele! |
inseamna ca acel calibra avea ceva mai mult pe el !
|
seria 3 vs passat...
|
Quote:
|
Quote:
BMW-PSA, vs VAG. |
Quote:
|
BMnWA, cum reuşeşti să aduni iar tot scandalul īn jurul tău?
O fi o conspiraţie ceva... Īncearcă să schimbi tipul discursului, atitudinea, ceva nu e din filmul ăsta, ca să mă exprim frumos. |
Quote:
|
Ti-ai pus problema ca poate din cauza ta, a modului tau de exprimare si a "ideilor" tale se lasa cu agresari verbale ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning