![]() |
TheSinner2 baga frate dovezi(poze, filme) ...ca asa iar ies scandaluri aiurea ! sincer eu cred ca in Romania Cata nu are concurenta ! :twisted:
|
Virgil am inteles ca are probleme mari cu turbina, si Supra fara turbina e ca ciorba fara leushtean...sper sa-si rezolve repede problemele, ca altfel incep tzaranii sa se laude ca au facut o Supra...o Supra ca a lui bine pusa la punct e \"Ferrari killer\"...
|
nice.... bv cms-ule :) ferarri killer , questia asta chiar s-a intamplat .... cu m3-u ... cel care a zis-o nu vb prosti.... asa ca ..bishop , sha and the rest.. aminti-va ca acum 1 an... supra a fost in buc... ambreiaju`... mort.... cursa cu porsche si cu m3..... rezultat.... asta e se intampla... cert e ca odata ce te sui in supra.... te indragosteti de ea.... cel putzin la mine asa a fost... e cu totul si cu totul altceva..... , cred ca.... asta a fost tot... 122 de replies , 1200 de views .... aproape 80 de voturi.... supra a cam castigat... 8) 8) 8) 8) 8) 8) ... daca vretzi puteti sa inchidetzi topicul...
sau m-ai lasatzi-l ptr cei care ink nu l-au observat.... peace |
Nu inchideti.. stati asa... k fac repede 20 usere si votez rs4 :lol: :lol: :lol:
|
Da, anul trecut. Credeam ca se referea la vara asta.
Ce scor strans - de-aia nu avem noi masini de-astea - nu ne putem hotari :wink: :D |
toyota supra clar ...
|
GOD BLESS EUROPEAN CARS !!! :) :) :)
|
tot 37 la 31 e pt Supra :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8) :lol: :wink: :peace:
|
am eu vreo 32 de useri gata sa voteze ;)
chiar nu s-a sesizat nimeni data trecuta, nici macar nu au fost stersi userii aia |
eu sunt cu supra imi place cum arata :) de miscat nu stiu cum se misca din pacate :(
|
:D stiu eu ... e pur si simplu mortala .. hai sa-ti explic ... dintr-o tura cu supra .. in 2-3 sute de metrii .. nush daca a fost blana .. presupun ca nu .. anyway ... la sfarsitul celor 2-3 sute de metrii ... eu nu mai puteam sa inghit ... nu mai aveam saliva... si o senzatie de nedescris ... toate astea s-au intamplat datorita lui DZ1 :D mersi mult virgil :) a fost vara verilor... :D in acceiasi zi .. am avut DEOSEBITA placere de a merge si cu cata rs4 :) alt monstru ... bestial ... senzatie in amandoua ... superb , pur si simplu nu mai am cuvinte... si cand imi amintesc ce frumos a fost :D ma apuca toate cele ..
|
Re:
Quote:
|
supra all the way!!!
|
Re:
Quote:
|
ceva practic sau la obiect aveti de spus ?
|
super topicul..nam avut somn si am citit toate posturile..chiar mia placut.. :lol: :lol: promit ca la anul sa vin cu timp mai mult nu numai pt curse.. pt ca mia placut foarte mult la bucuresti in general.ati fost toti super baieti...imi pare rau ca nu vam cunoscut pe toti...live nui ca si pe forum..sa va recunosc dupa nick-uri... :lol: :lol:
|
:D cu cea mai mare placere , esti invitatul nostru :d am stat noi in seara aia , de la 10-11 pana la 6 dim :) :) DAR A meritAT , intr-o singura seara , PLIMBARICA cu SUPRA si cu RS4 , ce poti sa-ti doresti mai mult ? te salut , vb cand ajungi pe aici
|
LEGAL RACING
Daca luam in calcul variantele de serie inseamna sa nu dam nici o sansa Suprei asa ca propun sa discutam altfel si anume intre RS4 Catalin si Supra Virgil .
Hai sa vedem care misca mai bine si care e mai eficient tunata. |
LEGAL RACING
Sunt curios sa vad cat de buni previzionari sunteti. Astept cat mai multe pareri. Catalin care e mai rapida masina ta sau a lui Virgil? |
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
Quote:
E discutabil si inca ramane, nu am dat o decisiva, ne-am jucat fara sa resusim sa tragem o concluzie seterile erau diferite. |
Quote:
|
LEGAL RACING
Mai greu pentru ca la cuse acoperim grupe diferite. Dar cine stie poate, insa Andrei nu prea vrea curse intre Subaru si probabil voi respecta dorinta lui, fara sa insist.E posibil sa mai fie una sau doua Subaru la acelasi nivel, hioar acum sunt pe la Kochn doi cu Ipretze. |
LEGAL RACING
Cred ca in concurs suprematia intre cele doua masini cu pilotii lor va apartine lui RS4.
|
hey , virgil tocmai s-a mai \"jucat\" putin la ea
catalin nu ... eu merg pe virgil acum.... *no offense cata* -->> ai zis-o cu \"degetele\" tale ca te face :) ramane de vazut :) |
Re: Toyota SUPRA vs Audi RS4 ......
Quote:
ca este vorba de masinile celor , nicidecum de o supra si un rs4 stock... ;) |
Re:
Quote:
|
:D cand vi ????????????????????? :D
virgil ??? messenger sau pm plzzzzzzzzzz |
Quote:
Posted: Wed Jan 19, 2005 10:57 am Post subject: Re: Toyota SUPRA vs Audi RS4 ...... -------------------------------------------------------------------------------- EvLSant0S wrote: voi ce atzi prefera... ? e vb de supra lui dz1 si de rs4 a lui catars4 Sebastian , uite , am mentionat , in primul post de pe topicul asta ca este vorba de masinile celor , nicidecum de o supra si un rs4 stock... _________________ La supra se tot lucreaza de nu stiu cati ani, am vazut la Bucuresti masina era tunata si atunci insa randamentul era foarte mic. Poate merge mai bine sau mult mai bine Supra fata de cum mergea insa eu merg intr-o cursa reala castigator pe RS4 MTM al lui Catalin. |
Quote:
nu am facut decat sa iti arata ca .. de cand s-a facut topicul...s-a vbit despre cele 2 masini... ;) asa ca propunerea era ... deja facuta .. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am citit in 10 minute tot ce ati scris pe topicu asta si sincer multa lume vb pe langa subiect. In momentu de fata RS4 e mai bun decat Supra, dupa cum spunea si Catalin, insa Rs4 pierde la aspect, adica cand te duci cu ea la plimbare prin oras, dar poate oferi si o surpriza imensa pt cei care nu stiu ce masina e si vor sa o i-a la semafor, deci eu zic ca per total e mai bun rs4, si daca Catalin ar mai face si un tuning exterior ar fi mult mai ok masina, nu ca acuma nu ar fi. Si pt toti cei care ziceau ca sunt supre de 1000 si ceva de cai, degeaba, mie sincer nu mi-ar trebui o masina care sa aiba mai mult de 600 de cai, si daca stam si analizam un rs4 poti sa il aduci la 600 de cai destul de usor.
Cataline tu cat ai dat pe tuning-ul care l-ai facut la MTM? Macar asa aprox sa zici, ca is ff curios. Am mai pus si o poza cu un s4 tunat, ca sa vedeti ca si un break poate arata super. |
poi la motor cam vreo 9000..uite toate preturile aici..www.mtm-online.de
asta numai la motor fara suspensi frane ambreiaj,alta cutie..etc ... |
Re:
Quote:
Nu te supara ne spui si noua ce masina ai de explici cu atata usurinta urcarea uni RS4 la 600cp? Sigut se poate probabil si la 1000 dar sun curios sa-mi raspunzi. |
SEBASTIAN wrote:
Nu te supara ne spui si noua ce masina ai de explici cu atata usurinta urcarea uni RS4 la 600cp? NU e niici o problema ca ai intrebat, eu nu am momentan nici o masina, insa daca ai banii necesari urcarea unui rs4 la 600 cp nu poti sa zici ca e greu, eu cred ca catalin nu a dat mai mult de 13 000 de euro pt ceea ce a facut el la masina lui, deci sa zicem daca mai dadea inca 10 000 ajungea cu ea la 600 cp, poate si mai bine. Eu am fost azi vara in America si acolo sefu meu avea un s4, din 2002 si o bagat in el vreo 30 000 $ si arata si mergea super, tind sa cred ca si mai bine decat a lui catalin, deoarece avea vreo 580 cp, si pe langa asta avea si un tuning exterior deosebit. Sa fim realisti, atata timp cat ai bani necesari, daca vrei si un enzo poti sa il modifici daca vrei, bineinteles la noi in Romania inca nu e cazul, deoarece toti care au bani 70% nu ii pasioneaza masina care o au, isi cumpara masini numa asa de ochii lumii, si nici nu stiu ce sa faca cu ea, de ce? Deci tot respectul pt Catalin si masina lui, e cea mai tare din Romania, deocamdata! |
Re:
Quote:
Ai un stil foarte ciudat de a te exprima. In primul rand probabil cand spuneai tuning exterior te refereai la STYLING. Masina de care vorbesti acel S4 aici nu exista o sa ne lamurim dupa ce il vedem la treaba. De unde ai tras tu concluzia ca masina lui Catalin e cea mai tare, nici pe departe, uite eu stiu cel putin 4 masini care-i pot face probleme: Anrei-Subaru, ALex-Subaru, Florin-Subaru si mai sunt masini tari chiar cateva lamborghini Galardo... lista e lunga rau. Eu zic ca la 10 000 nu faci 600cp din rs4. Te rog fi mai rezervat cand faci clasificari doar de tine stiute, eu spun ca voi avea o masina extrem de rea nu numai pt Romania. |
Sebastiane in primul rand vreau sa iti spun ca eu nu am zis ca cu 10 000 duci un rs4 la 600cp, am zis ca daca catalin ar mai baga inca 10 000 l-ar duce la 600cp, oricum nu conteaza.
IN legatura cu masinile care ai zis tu ca ii pot pune probleme, poate ai dreptate in legatura cu galardo, insa cu subaru ma cam indoiesc. Is curios ce masina ziceai ca o sa iti iai de o sa fie super tare asa cum ai zici, :D , poti sa dai un indiciu macar? |
Sper ca la vara sa avem raspuns la dilema asta cu Subaru, daca vine Cata si se da cu Staici. Probabil o sa facem un film cu liniuta asta si va fi pus pe forum ( cu conditia ca Florin si Cata sa fie de acord )
|
Re:
Quote:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...asc&highlight= |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:35. |
- Copyright 2026 4Tuning