![]() |
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
Quote:
nu am client la bon sti pe cineva interesat? daca esti curios stiu eu una in printu, nu il cunosc pe proprietar dar ar numaru in geam si mai incolo cand ma duc acasa pot sa til tau, masina e rosi si cu jante de aliaj tip fagure(gen bbs) dai un pm daca te intereseaza |
1 Attachment(s)
asta e si poza
|
mai este o broscuta 'tunata' prin complex, galbena...care sta de vreo 2 ani nemiscata (printre blocuri, aproape de clubul The Note)
|
Quote:
aia rosie o stiu, era scumpa acum 2 ani, iar aia galbena(cu mov) nu mai e de ~4luni, mai valibeule(era 500eu, motor 1.2 RK, nefolosit, avea acte de Ovali, deci probleme, a fost a unui arab in ultimii 7-8 ani, s-a dat gratis) :oops: esti in urma cu news-urile, dar stiu unde se afla, alaturi de altele, si capota spate cu farasul de Porsche 911 e deja schimbata. |
1 Attachment(s)
Ghertzoio italiano
Vad ca si pe aici s-a perpetuat specia asta de rumena...ca deh romanu tot roman e...indiferent de oras...ce mai conteaza ca cineva chiar a stat sa planteze flori si sa ingrijeasca zona aia verde... |
"toata stima si respectul" pentru astfel de persoane . . . . .
|
Care stie i ceva show la arad pe 9 mai ? :-?
Scria ceva de drifturi best burnout etc :-s |
Baieti , cine stie unde se pot repara/calibra statii de emisie'receptie aici in Timisoara ? am auzit ca e cineva care se pricepe destul de bine ...
un numar de telefon,o adresa ? |
Depinde ce statie e si ce vrei sa faci la ea. Pentru CB, in Calea Aradului, la Piata Verde, cladirea de pe colt. Dar ei nu calibreaza decat statie + antena. Ce model e?
|
pe malul begheiului pe penes curcanul in fosta cladire 1 iunie sau ce o fost acolo este un tip la etaju 1 Tibi il cheama care se ocupa cu calibrat antene. Nu stiu sa-ti spun un nr de tel, dar iti pot face rost cred. De reparat statii, repara si cei de la mondo style dar cei din spatelefabricii de bere. Iar cine repara statii si sunt meseriasi sunt cei de la Orastie. Eu am fost cu statia mea la ei sa se mai joace putin cu ea si mi-au facut-o din 4w in 11w. Daca vrei incerc sa-ti fac rost de niste numere de telefon.
|
scuzati de off-topic, dar da-ti cu ochiul la signiature poate poate sunte-ti interesati...sa fie cat mai multa lume :D o zi faina sa aveti!!
|
1 Attachment(s)
salut,am si eu o poza
|
nice :D sper sa nu ajunga la rabla ci la un pasionat sa o restaureze . ..
|
n-are cum sa ajunga la remat, din cauza numerelor, dar cum vad eu platforma cu nr de bucale, sigur pleaca din zona karmann-ul T34 :(
eu acum 4-5 ani stiam masina la un pasionat de broscute din Dumbravita, la intrare pe dreapta undeva avea o vila..cu T34-le si o broscuta parcate in fata, apoi acum ~3 ani a juns in spatele liceului Loga, in fata casei unui tip ce dezmembra cateva masini, R25, Ford Scoprio etc.., atunci am pozat-o, arata mult mai bine ca aici pe platforma, apoi de 2 ani am regasit-o in curtea unei case la iesire de pe Calea Torontalului, statea si acolo afara, expusa la intemperii, de 1 an am vazut-o in curtea unui service auto, pe bv Cetatii din cate imi aduc aminte, iar aici in poza vad ca e pe platforma pe centura, deci pleaca de la noi, a luat-o un bashtan din bucale poate :( |
Este unu pe la bukale care numa asta face. Cumpara cazane, le reconditioneaza si le vinede. Nu la noi bineinteles. Am un prieten ce a cumparat 3 skode de la el 2 octavia parca de prin 60 si ceva si o felicia tot de prin anii aia cabrio
|
Parca era un pasionat si undeva prin Freidorf acu ceva vreme ,nu?!
|
nu-l cunosc, unde anume in freidorf ?
Quote:
Ca din TM sigur nu e, doar daca sta ascuns bine, bine si nu-l stiu eu :lol: |
Salut!
Am si eu nevoie de putin ajutor. Sambata trecuta eram in oras si am vazut un Golf V,pe portierele caruia scria "scoala de pilotaj de la 12 ani".Nu am fost atent sa vad mai mult. Stie cineva daca e vorba de karturi sau masini normale? Sau daca sunt in TM alte scoli de pilotaj? Multumesc anticipat! |
Karturi si competitii de karting. Persoana pe care o cauti este Florin Isac, si are "sediul" in freidorf, treci de liceul auto si mergi spre fabrica de zahar, si vei vedea pe partea stanga o casa rosie, poarta albastra si un kart deasupra portii. Bafta !
|
Quote:
Prietenul meu e din TM sta pe bogdanestilor. E pasionat de skode, are o skoda din 87 cu jante pe 17 de M si mai are un MB 1000 si ala de prin 70 si ceva |
Quote:
|
Quote:
pe Bogdanestilor inainte de bifurcatie stiam ca este cineva ce are o lada 1500 parca, dacia 1100 si avea un timp si cadilacul ala verde din 79-80, care s-a perindat in ultimii 4-5ani pe la 3-4 proprietari deja, dar acum merge cineva cu el prin oras, insa nu l-am mai vazut pe Bogdanestilor, el e prietenul tau? Eu am inteles ca e mai in varsta respectivul, dar n-am vazut skode pe acolo. Si cele vechi de care ai spus pe pagina anterioara le mai are? :D |
Salut. Ma poate ajuta cineva? Stiti pe cineva care roluieste aripile autoturismelor? Mersi.
|
stiam ceva de un service in spate la fabrica de bere.
poti sa tragi o fuga sa intrebi, plus ca am vazut foarte multe anvelope si jante pe acolo. |
stiu eu 2 persoane . . . . una cu bata alta cu aparat special . . . . . tu decizi care cum vrei . . . . detalii pe PM
|
Quote:
|
Prea tare azi la iveco cum i-am huiduit totzi pe gaborii :)) are cineva ceva filmarii :D ?
|
N-am fost ieri... ce s-a intamplat?
|
Pe limbajul tau : niste baieti cu tractiune spate si-au uzat ambreiajele, placutele de frana si anvelopele intr'un cadru neorganizat din romania si cel mai bizar e ca s-au invartit in loc minute in sir, chiar si cate doi ! Inexplicabil, cand puteau sa mearga in Japonia sau UK pentru concursuri de drift organizate, sau la campionatul judetean sa demonstreze pe timp cat de bine stiu sa invarta pe volan ... :shock:
|
Aia se intampla de obicei. De data asta a venit si politia?
|
da, dar pur si simplu nu era loc pentru toti in MCV ;)
|
Quote:
|
caut proprietar peugeot 106 cu nr TM xx SMY
masina parca are culoare alba...nu am vazut prea bine aseara, fiind prea concentrat sa dau cox si sa evit denivelarile din asfaltul timisorean:lol: il saluta baiatu` cu oltcitu:lol: |
Peugeot 106 galben, finala subtire, litere chinezesti pe lateral spate-sus, stopuri si faruri aftermarket, folii, jante late(in caz de si le-a pus pe cele de vara), in 99% din timp curata - daca e asta, e parcata in general pe torontal, inainte sa o iei la stanga spre pizza giovanna.
Nu stiu daca e pe forum, dar masina e stas. |
nu e aia....
aia are DNY la numar.... |
CAnd va fi tim tuning anu asta? stie cineva ?:-/
|
vrea cineva un Prelude 3 2.0 16V? sau piese de pe el..
uitati-va la semnatura .. |
a facut cineva depreciere la taxa asta nenorocita?sau stie ce motor trebuie sa aibe masina sau ce trebuie sa indeplineasca masina sau km ei ca sa pot face depreciere?
|
pai depreciere faci daca nu ai airbaguri, clima, AC, servo, sau alte dotari de genu....
(asta din cate stiu eu) |
Salut, depreciere se face pentru urmatoarele:
- lipsa AC, ABS, AIRBAG - stare la interior - stare la exterior - declaratie kilometrii parcursi / an Toate cele bune ! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning