![]() |
Re: Off-Topic
ori e scufundat intre fete...
|
da :))) ia dat nen fete la greu :))))
|
Eu nu dau fete :D
Nici pe bani nici pe imprumut :D Ce-i al meu , al meu ramane :P |
1. sonny s-a prins ca e smecher sa intri mai rar pe forum.. :-P
2. nu va mai luati atat de neuronii lui nen, ca m-am plictisit eu de cand ii ziceti 3. daca vreti fete, vb cu cox, nu cu nen :-)))))) |
ps : la ploiesti au fost 2.5 grade azi la pranz.. cu plus..
sa vedem la brasov cum o fi.. |
|
Quote:
|
Iti multumesc johnson & gabi !!! Deja o pereche e adjudecata :D
|
Quote:
|
Pe la primavara incolo....k acum e nasol....crapa bormasina de frig....
|
Este o singura pereche si citind mai sus o opresc pt Fast_Wheels........
CRACIUN FERICIT TUTUROR ALATURI DE CEI DRAGI.....numai bine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sonny....Shhh...Te torn la dra...
|
:)):)) hai bah la cat iesim deseara :D
|
La cat mah...Mos Craciun?
|
nuj..ne auzim la un tel
|
Cred ca pe la 7 asa e bine ? Si mergem la Ysis la un suc ceva , ca nu e vreme de stat afara .
Eu sincer nu stiu ce am dar nu ma simt bine de la o vreme , am inceput sa dorm mai mult , nu sunt in apele mele ... Dupa sarbatori sa ma mai duc la Fundeni sa imi fac iar analize la ficat si splina sa vad ce se mai intampla cu boala :( . Pentru cei care nu stiu , cautati pe google Boala Willson , nu stiu cat de mult veti intelege , ca sunt termeni medicali , eu sunt deja obisnuit cu ei , dar daca e ceva intrebati-ma . |
sergiu...nu are rost sa stricam amicitia noastra pentru asta...nu vorbesti cu nimeni, ca ne suparam si voi numai la oras stiti sa stati?hai undeva sa bem si noi un bot de vin ceva...daca va hotarati dati.mi simie un telefon sa vedem ce facem si sergiu inainte sa ma suni da mesaj ca sa stiu sa iti raspund;)
|
2 Attachment(s)
Salutare. Imi cer scuze ca va deranjez cu acest post insa am o problema. Am vandut un Opel ( cel din poza ) in urma cu cateva luni la Focsani la un baiat , am facut actele insa nu a mai dat nici un semn si din cate am inteles a facut accident cu masina si a folosit asigurarea mea iar eu acuma sunt in proces cu cei de la Ardaf. Va rog spuneti`mi daca a`ti mai vazut masina asta prin Focsani , cand am vorbit ultima data cu propietarul ( acuma 2 luni in ziua in care a facut accidentul ) inca avea numerele de Valcea. Va rog daca il cunoasteti dati`mi un PM cu numarul lui de telefon deoarece eu mi`am schimbat numarul si am uitat toate numerele pe fosta cartela iar el nu mai stie numarul meu si ultima data cand am vorbit a zis ca o sa ma caute acuma in Ianuarie sa ii trimit certificatul fiscal. Imi cer scuze daca va deranjez. Multumesc pentru timpul acordat, o seara buna tuturor si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi !
|
masina a avut accident(partea din fata)...pe proprietar nul cunosc:(
|
era rau lovita? din cate am inteles a dat intr`o jetta si doar i`a zgariat bara...problema e ca baiatu care a luat masina de la mine a facut ceva manevre cu asigurarea si s-ar putea sa o pateasca rau acuma ca eu am deschis proces cu cei de la firma Ardaf ( unde aveam asigurarea la masina caruia i`am dat`o lui ). Multumesc
|
Am vazut-o si eu cand a fost fesivalul vinului.Masina din cate am vazut nu era lovita rau....grila....farurile...si cam atat din ce am vazut eu (reparat)
|
Ok. Multumesc frumos pentru raspuns. Daca e cineva care are nr lui va rog dati`mi un PM. O seara buna in continuare
|
Posibil sa iti fac eu rost de nr lui , masina o gasesti mereu in spatele scolii 2 , este o parcare mare . Are lipsa grila din fata si spart un far , in rest e ok . O sa vorbesc eu cu niste prieteni din cartier poate pot face rost de nr lui , nu promit nimic ...
|
Multumesc frumos nene. Cand ai tu timp, nu e graba ca acuma cu sarbatorile nu prea lucreaza nimeni si nu`i pot trimite fiscalul. O seara buna . Multumesc inca o data
|
Haide-ti fratilor ! Ce ati primit de Mos Craciun ? Sa va dau tupeu incepe je ! Cel mai important bixenon , sigurante capota , ceva haine si o plimbare foarte placuta (moca).
|
Bah e bn daca la tn mai vine Mos Craciun...
La mn l-a afectat criza... |
eu am primit de mos craciun multi nerviX(X(X(X( cu netu asta de ***:(
|
Eu am primit ... haine , imbracaminte , intalniri cu baietii si de revelion daca ma invitati si pe mine pe undeva ... iese belea .
Gabitza de la Ysis stie ... :> Popcorn ... Johnsson stie :P |
sunt curios ce ia adus mosu lui ravy....;)
|
O mai punem si noi de o ultima intalneala pe anu asta ? Prefer sa venim noi ;).
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
va asteptam . ;) sa mai dus zapada ... poate se invart altfel masinile :)) .. deci ? |
deci ravy o are pe raluca acum...:))
iar noi asteptam un raspuns de la baieti cand se hotarasc...;) |
Eu ziceam sa facem revelionul cu totii daca e :)
|
am alta invitatie nu va pot onora cu prezenta...;)
|
nen taci ca esti praf... daca o punem de intalnire sper sa nu faceam ca sambata ..numa eo cu geo ne-am gasit
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning