![]() |
Re: SAAB refuza sa moara
Quote:
NU ! NUMAI SIMPLUL FAPT CA TU ESTI UNUL DIN CEI 10 OAMENI DE PE PLANETA ASTA CARE ARE MASINA..TE FACE SA DAI 500.000 EURO ! |
Quote:
Sa speram ca GM va vinde SAAB si nu il va ingropa. |
Quote:
Cu Saab se face de caca. |
full fără navi si piele. corectează-te :)
|
Hai ca nu toti isi cumpara masini de ochii lumii,si un Saab e mai frumos ca un A4 sau Bmw..care sunt foarte banale. :)
|
Pai asta depinde de la boss la boss.
Daca bossu a nimerit cu piele, precizeaza ca are. Daca e bej si cu mahon o zice categoric. Daca bossu n-a nimerit piele nu zice ca n-are, dar daca observa alt boss ca n-are si rade de el pe tema asta zice ca de fapt nu-i place pielea, transpira. |
Quote:
|
Quote:
Daca te uiti la el, bot de AUDI, habitaclu de CAMARO SS 2009 si cur de MORGAN. :D Asta nu e de la mine ci citat din spusele testerului de la emisiunea auto GRIP de la RTL 2. |
Quote:
sper sa ii scoata spyker din groapa.... |
|
Quote:
testerul respectiv e chior. Are bot de Saab din orice unghi ai privi, avand in vedere ca e aparut in 2006, NU ARE CUM SA AIBA habitaclu de Camaro 2009, iar spatele decizi tu daca seamana sau nu cu Morgan: http://www.autospectator.com/uploads...oX_opening.jpg http://photos.autoexpress.co.uk/imag...o_24788_25.jpg http://www.desktopcar.net/wallpaper/...Aero-X_103.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ero_8_rear.jpg |
Quote:
PS : La capitolul design mi se pare cam tras de par sa spui ca Saab mai are de lucrat MULT pana sa ajunga la nivelul BMW. Masinile lor, mai ales astea noi, sunt chiar frumoase. Vezi 9-5, 9-3 (mai ales Aero). |
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=I2MJ0XaOJr4
Un filmulet cu masini Saab, probabil de la o intalnire. 25.10.2009 LE : O poza cu un Saab, cam nasol...:rolleyes2 |
ce e nasol la Saab-ul asta?
|
Eram ironic, in legatura cu design-ul lor :). Mie 9-5-ul ala mi se pare superb.
|
Quote:
Totusi trebuie sa recunosti ca designul este 80% stilul american. Uita-te la retrovizoare, la habitaclu de la parbriz + laterale pīna aproape la luneta. Juri ca-i Camaro SS din 2009 si chiar daca masina e din 2006, Camaro-ul din 2009 (care de fapt ar fi trebuit sa iasa pe piata īn 2010 dar l-au scos cu un an īnainte datorita succesului din TRANSFORMERS - TRAIASCA HOLLYWOOD ;) ) e de mult pe planseta asa ca anul nu prea poarte nici un rol aici. Spatele, aduce putin a CHRYSLER, dar fara asa mult "firlefatz" cum zice neamtu (ornamente si alte abureli), tinut decent, modelele noi mai degraba decīt a Morgan daca ma uit bine la el iar fata, daca grila de la radiator ar fi mai mare, iar ar da īn CHRYSLER pe undeva dar duce si spre AUDI foarte mult catre extremitati. Felul cum se deschide, īmi aduce aminte de o raritate de prin anii 70 design-ata de Pinin Farina daca nu ma īnsel dar nu mai stiu cum se numeste. Oricum e o masina excelenta la felul cum arata. Parerea mea, singurul SAAB care pot spune ca-mi place. |
1 Attachment(s)
- - - |
Ar fi ceva cumperi un Spiker,primesti bonus un Saab
|
Quote:
http://www.saabnet.com/tsn/models/1982/1.jpg :love: |
Quote:
Quote:
diferentele sunt cele care conteaza, nu asemanarile, asa am putea acuza de plagiat toate design-urile planetei. Iar Saab, anyway, ar fi la coada listei, caci si-a pastrat de-a lungul timpului o identitate inconfundabila, nelasand loc de dubiu pentru nici un privitor... ma rog, in afara de tine si "desteptul" ala de tester... ale carui spuse au fost demontate destul de usor de ionut mai sus ;) |
Quote:
~Nautilus |
Si poate-mi explica si mie cineva de trebuie sa fie Saab pe moarte si Audi sa traiasca ca sa creeze masini de genul Q7 A1 etc. E pur si simplu nedrept.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Pai gīndeste-te si tu ce face V.A.G. si ce face SAAB asa ca comparatie. SAAB are traditie din avioane iar V.A.G., gīndeste-te si tu prima masina QUATRO, AUDI AUATRO cu un succes la care SAAB numai poate eventual VISA, caroseriile de aluminiu, īn grupul VAG e VW cu vestita BROSCUTZA (Vechi si nou) vestitul si mult iubitul GOLF (luala-r dracu - ca nu-l suport) etc. |
Quote:
|
Nici cu Seria 1, X1, X3, X6 sau Seria 5 GT nu mi-e frica...trebuie sa fim realisti, mai des vedem BMW Rullz decat Audi Rullz :lol:.
|
Quote:
|
Pentru ca Saab nu este pentru "jmekeri", pentru ca nu este tdi, pentru ca nu sare in ochi, pentru ca nu compenseaza o p**a mica, pentru ca ESTE PENTRU PASIONATI (se stie ca sunt "multi"). Din pacate, asta-i viata, uneori nedreapta, amphetamine.
|
Quote:
|
Stiu:)asta am si scris:faceam aluzie la motorul legendar si indestructibil din "mitologia" romaneasca;)
L.E. :vezi ca poate fi si TTiD, uitasem:)) |
Daca nu ma insel, Saab e singurul constructor care are doar motorizari Turbo la ora actuala... bine zic?
|
Este 9-3 de 1,8 si 122 de cai aspirat. In rest sunt doar motoare turbo. Totusi e ceva si lucrul asta.
|
noul 9-3 nu mai are motorizarea de 1.8 aspirata.
|
Ma uitasem acum ceva minute pe saab.ro si era si ea trecuta,ma rog...
L.E. Da, ai dreptate. M-am uitat si pe saab.de si acolo nu mai apare.:D |
Da, pe noul 9-3 nu este niciuna aspirata, cea mai mica e 1.8 Turbo 150 cp.
http://www.saab.com/global/en/start#...echnical-data/ |
Quote:
Si de ce traieste audi, la cat este de complex si dezvoltat in momentul actual VAG nu-l vad prea curand sa moara. Saab poate este mai exclusivist, mai rar si ce mai are el in plus fata de altele, dar asta nu prea conteaza pentru omul de rand care nu da doi bani pe chestile astea, majoritatea modelelor saab care le-am vazut in viata de zi cu zi sunt 9-3 si 9-5, cu doar 2 modele care sunt mai raspandite nu-ti poti asigura continuitatea, mai ales in vremurile astea. |
Quote:
Din pacate pasionatii sunt putini iar cei de la Saab se pare ca nu inteleg asta,daca vrei sa faci bani,te faci comercial,in ziua de astazi traiesti daca faci bani,asta e sistemul,fie ca vrei,fie ca nu. johhny o fii Vag dezvoltat,dar stiu oamenii sa-si faca reclama,iar reclama sufletului comertului. :) amphetamine - nu e trist,e foarte trist,dar daca asta e sistemul ? :) SI inca ceva,eu cred ca boala nu el a Saab,opel firmele mici,mai degraba la cei de la GM...Cum de toate firmele preluate de GM au probleme financiare ?! Iar gluma cu Tdi,e buna :lol: in Timisoara era un Passat Combi Tdi care are scris sub Tdi,VTEC...probabil vroia omul o Honda. :) |
Cateva lucruri interesante:
Quote:
|
Dripci - USA si cu Rusia sunt rivali pana la moarte, de aceea cred ca a fost respins proprietarul de la Spyker. E jale cu americanii asta...
|
1 Attachment(s)
Respect.. :)
P.S. - My love :D Ma simt foarte bine in ea , Am tot ce am nevoie in ea , Cand vreau eu .. pot prinde 100Km/h in 7 Secunde ... Si am inceput sa o ador SI MAI MULT de cand a dat zapada ... Motiv : TCS Ctrl si etc ... Nu merita o asa soarta aceasta marca .. sincer |
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning