![]() |
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
E suficient un mic demo:lol:
|
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
poate din acest topic se va intelege ce inseamna tuning si modificarea unei masini ceva rar intalnit in romania
la cat mai multe realizari si sa auzim numai de bine |
Salut George , vreau sa te intreb daca te ai gandit si la ramforsarea caroserie ?? adica pe langa roll bar mai faci si altceva ?? Apropo poate de data asta daca tot l-ai dat jos ii dai si o vopsea !:) Daca nu are cine sa l vopseasca vin eu
|
Quote:
Ramforsarea caroserie = Sasiu auto tip tubular in intregine - din puntea fata pana in puntea spate ( fara lonjeroane fata / spate existente / fara podea existenta etc.) Intr-un post anterior am precizat ca este parte integranta din Stage 2. De vopsit - vopsesc tot sasiul integral in camp electrostatic ;) |
Quote:
|
unul din putinele proiecte facute cu minte, nu "made in spatele blocului"!
Felicitari si mult succes, e un proiect interesant! |
5 Attachment(s)
Cateva poze cu o parte din echipa ..... se lucreaza la Stage 2 ...:D
|
Quote:
|
Prea mult OFF-TOPIC guys
Am precizat de la inceput cine este mecanicul acestui proiect - nu era vreun secret... dar..... intr-o astfel de lucrare nu numai mecanicul conteaza - in proiectul asta exista si alte persoane implicate ( manager de proiect - proprietarul / echipa de softare ECU/ Ingineri care fac si desfac piese + aprivizionare materiale - alegere piese adecvate - etc). Cat despre Ilie - un foarte bun meserias. Lucrez cu el de cand m-am apucat sa schimb filtrul de aer la Opel si am tot continuat si voi continua colaborarea cu el in ciuda faptului ca anul asta a avut o grava problema personala (care a facut sa finalizem proiectul de stage 1 si intr-o alta formula). Am continuat sa colaboram continuu si nu nu l-am abandonat si/sau l-am considerat vinovat ptr unele din solutziile tehnice pe care IMPREUNA le-am ales si s-au dovedit ineficiente. Concluzia - ne dezvoltam impreuna aici pe meleagurile autohtone cu o gramada de bani investiti si pierduti - dar din greselile astea eu cred ca invatam sa facem treaba de calitate pentru a putea avea o competitie cu masinile profesionale din West ( ps. nu tot ce zboara prin targ si pe Internet este de mancare ) In stage 2 o luam de la capat complet - aruncam tot ce am construit in stage 1 ( de la 75% din caroserie pana la tot interiorul cu tot cu roll-chage) - si asta pentru mine personal asta e provocare iar cel care nu trebuie sa dispara din acest proiect este proprietarul / finantatorul. Sarbatori Fericite si La Cat Mai Multi Cai Pentru Romania ! |
Am ramas mut cand am vazut poza cu turbina...Baieti:
1.Felicitarile mele! 2.Bafta in continuare cu proiectul! 3.Sunt mandru, pentru ca ati demonstrat ca se poate face ceva radical si in Romania! |
2 Attachment(s)
[QUOTE=teen.ager;2936685][b]Am ramas mut cand am vazut poza cu turbina...[QUOTE]
Multumim .... 2 poze cu dedicatie .....:D si un calduros LA MULTI ANI ! pentru toti ! ! ! |
LA MULTI ANI si proiectul sa iasa cum va doriti
|
Am o nelamurire ......aaaaaa cum se prind amortizoarele,arcurile de puntea asta ??......sau nu mai este nevoie de suspensie ?.....desi cred ca ai nevoie ......poate ma lamuresti si pe mine !
|
1 Attachment(s)
Quote:
Placile sunt prinse /sudate de punte si fac legatura intre amortizor si structura tubulara a caroseiei. Se refoloseste suspensia tip coil-over din Stage 1.;) Placile de pe punte arata cam asa.......:D |
succes cu proiectul cred ca e un vis pentru foarte multi 1000 cp la roata!!/ 1000kg!! cred ca o sa aiba niste plecari de MIG ! :) sa speram ca si fiabilitatea va fi pe masura.
p.s. ar fi interesant la sfarsit un rezumat piese-performanta-costuri numai bine si un an nou fara incidente! |
Fiabilitate nu doar putere este ceea ce mi-am propus. Totodata Fiabilitate = Cost mai ridicat ! Legat de devizul lucrari - am pierdut de mult sirul cheltuielilor. La sfarsit de stage 2 o sa incerc sa trag o linie pt total. :shock:
|
Quote:
|
Fantastic..bafta multa..dupa parerea mea cel greu la o asemenea motorizare este sa `rezolvi` plecarea de pe loc dar vad ca ai luat problema foarte in serios.
Diferentialul este 100% blocant? adica `pe direct` sau nu stiu cum sa-i zic dar cred ca ai prins ideea. |
Quote:
|
O sa ai o plecare "american muscle" pe doua roti , eu unul sunt nerabdator sa vad asa ceva in romania , spor la lucru in continuare .
|
ai cum sa estimezi vreo data anume in care masina va fi gata de iesit pe afara ? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sa vedem finalul cand vom trage linie cat va fi. |
Quote:
|
Quote:
|
8)Pentru proiect, indrazneala, perseverenta, rabdare si nu in ultimul rand pentru intreaga echipa: JOS PALARIA!;-):wink:
|
E clar ca se lucreaza la alt nivel. Eu nu am mai vazut alt proiect de acest gen prezentat in RO. Este de apreciat ca majoritatea au de invatat pe banii , munca, timpul si nervii altora.
Cu fiabilitatea sunt de acord insa nu si cu pretul. Chiar daca la inceput costul pare mai mare cred ca se amortizeaza mai bine in timp. Ce modificari va suporta puntea fata? Cu poze daca se poate. Conductele de alimentare trebuiesc inlocuite cu altele de dimensiuni mai mari? Pe masura ce va avansa proiectul voi reveni cu intrebari daca se poate. Multa bafta la finalizarea proiectului. |
Ma uit la poze,imi fac cruce si ma uit iarasi.
Din cate se pare,Virgil si-a cam gasit nasu' :lol: ,n-am zis-o in nume de rau in caz ca vede acest mesaj. Era sa uit,spor la munca pentru ca sunt sigur ca este multa. :) |
Multumesc tuturor pentru aprecieri si incurajari ! ;)
Virgil DZ1 - cunoaste mult mai in detaliu proiectul meu. Suntem intr-o competitie amicala ce dezvolta proiectele autohtone. I-mi doresc ca masina mea sa fie in fata si pe 402m si pe viteza finala .... dar asta ramane de demonstrat ... UN GRAM DE PRACTICA FACE CAT O TONA DE TEORIE ! ps. Intamplator am vazut astazi niste filme din Moldova si mi-am dat seama iar ca suntem mult ... mult in urma - mai ales la capitolul orgazinare ! :evil: |
Quote:
As vrea tare mult sa vad minunatia aia de masina a lui Virgil si cine stie,poate reusesc sa fac ce i-am promis lui Virgil :) |
Avand in vedere ca ambele masini sunt in lucru ... nu se poste stabili nimic. Dupa ce finalizam amandoi .... stabilim ceva concret.;)
|
Quote:
Oricum,mult succes cu proiectu si spor la munca. :) |
1 Attachment(s)
next level............:D
it will be only one:twisted: |
Felicitarile mele nu isi au rostul, am spus-o lui George de mii de ori in privat si el stie parerea mea despre proiectul lui, mai ales ca am fost si la fata locului sa vad masina!!
Parere mea oficiala este ca George intradevar cum a spus si el pe hartie bate tot in Romania pe 400m, eu chiar cred 100% ca asa si va fi, ramane acum si de demonstrat, ceea cred ca nici asta nu va fi o problema. Este ceva normal ca el sa vrea sa ma "bata" si eu la fel....dar asta este o cursa intre amici, deci eu am pierdut curse cu masini mai slabe si inca mai traiesc, daca ma "bate" George , in primul rand are o masina(avion) perfecta si este si un prieten....nu ma supar. Pe 400m sunt sigur de acum ca are sanse 99% deoarece el a mers pe directia asta, eu am mers pe viteza max de autostrada si Supra este o masina la caroserie stock... Sansele mele le vad din mers mai mari, dar teoria cu practica se vor intalni in primavara si v-om sti mai mult... Pana atunci spor la treaba George, ai muncit foarte mult si meriti pe deplin ce iti doresti. |
Wow, impresionant pt Romania, acum daca stau si ma gandesc, practic, nu ar avea concurenta, si pt ca se ajunge la nivelul asta in Ro, probabil ca ar trebuie diferentiate clasele, sincer nu ar fi corect pt restul competitorilor sa fie in aceasi clasa, ceva de genul Street, & Drag, masina asta deja nu mai e street.
|
Salut! Pentru partea de injectie vei folosi unul sau doua injectoare pentru fiecare cilindru?
|
Quote:
Quote:
Cat despre cursa ,o sa fie una uimitoare mai ales daca te tii si tu de promisiuni,ma refer la ce mi-ai zis tu pe pm acu ceva timp. Imi cer scuze lui George ca am postat ,stiu ca vrea un topic mai special. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning