![]() |
Re: Sibiu
dar io tot nu am gasit chestia aia ca sa o poat scoate ...
|
nu inteleg bulldog-ule ce vrei sa zici...
|
da...ai dreptate...nu m-am exprimat deloc cum trebuie,dar am rezolvat,ma refeream la sticker,l-am luat...dar unde sa il scot?vb voi de design man...imi dati si mie o adresa,pls
|
e pe strada margaretelor nush exact numarul strada pleaca din tiglarilor in stanga cum vii din str lunga
|
DESIGN MAN, Margaretelor 51, 040 269 219 419
ce lipsa de activitate aveti mai forumisti sibieni... |
pai suntem si foarte multi.......parca ziceati ca a mai intrat cineva pe forum din sb
|
oricum ..am mai vb ceva de cand tu nu ai mai intrat...
mai sunt pe forum dar nu stiu sa intre aici |
pai daca nu va faceti aparitia la transi,io ce sa va fac........
|
Sal`tare la toata lumea!
Sibiul e un oras adevarat cu masini adevarate...dar conteaza mai mult oamenii care le "manuiesc". Are si sibiul cateva exemplace cu care ar putea sa se mandreasca daca ar fii cazul! |
mda...ai dreptate...dar sunt putini care stiu cu adevarat sa le manuiasca
|
are are mah speedy..are masinutze..si poate in viitoar se va numara si a mea intre ele:)
|
mei Buldog....bafta tzie ..si eu sper sa iti vad masinutza printre vedete..
bine.... poate nu intr-un viitor foarte apropiat dar sa ai parte de un model beton! eu sunt inca in dezvoltare :)) |
....eu ma gandesc la un corsa...cu un c20let...poate si modificat....sau poate un z20let ca e mai nou....si adversar nu va mai fi..nici macar m urile...
|
Quote:
|
Quote:
|
nici eu nu am ce sa arat la cotetz(=toate daciile),dar totusi,pasiune,mai si putina muzica in ea...decamdata mai avem ce manca ca sa ajungem ca altii
|
Quote:
|
pai de ce...uite...al tine nu stim ce masina ai..dar acolo apare un tfsi...si ala indica ceva super tare de la vw,audi sau skoda...dar tin sa cred ca e golf...eu am mult de macat ca imi iau si eu ceva,Doamne ajuta...
|
eu am o supernova...tfsi...pt ca mi-am uitat ca aveam user mai vechi si nu-l mai stiam si cum sunt bun prieten cu "GTI" si sunt impresionat de mashina lui am imprumutat ceva denumire.si bassu_siv are pe langa vectra si o dacie break.
https://forum.4tuning.ro/37-cluj/23083-october-tuning-festival-cluj-napoca-14-15-octombrie-2006-a/page-3.html s-o afisat si programu de la october tuning festival cluj |
si care sare la inaintare spre Cluj???
|
nush depinde de molozu din buzunar:d
inseamna ca sambata mai apare lume la transi??io asa sper:d axxro nu vrei o dacie din 2000? |
care ava un cass de vanzare?????
|
Neata Sibiu!! Io sar la inaintare la cj tuning show :) si sper sa putem merge cat mai multi. Am vrut sa mai astept sa imi fac user pan' iau masina noua da' n-am mai rezistat :). Cativa de pe aici ma cunosc, alti nu, inca, dar o sa ne mai tot intalnim si sper sa iasa ceva super misto din Sibiu. Sa-l transformam in capitala culturala a tuningului :)...
|
....wow....merge forumul...:))
|
merge ca naiba tot timpu...
ooo inca un membru..domnu paul! |
dar ca acum parca nu a moi fost de mult timp inchis...
|
sa speram ca si activitatea topicului va creste...si intalniriile la fel!
|
poate ne fac astia mai repede comunitatea....
|
hop si io ca nu-i pe bani:D
abia astept sambata sa ne intalnim .....poate gasim un loc mai bun...pe unde nu misuna garcea |
...de data asta sigur ajung si eu,macar sa va cunosc....dar...sper sa fie noapte sa nu vada lumea cu ce vin:)
|
sau gasim un local unde putem sta la discutii....la un"suc" de hamei
care vrea o dacie?? |
la transi nu e o idee prea buna sa ne intalnim...sunt prea multe "interferente" :D :D :D
|
bulldogule stai calm ca nu rade nimeni de tine cu ce masina vii
|
.......pai intru si poztez aiaci si eu merg cu "caruta"...dar se va schimba in masina...
|
ziceti si voi unde sa ne intalnim in afara de transi
|
Quote:
|
pai are in jur de 80 de cai...:D
|
Ia Dracia lu SIVu k stie multe...:D:D:D
Am revenit si eu k am fost tot plecat...mare,Bucuresti,Valcea...sa mai stau si pe acasa :D:D:D SIV-ule am o surpriza pt tine da mai dureaza cateva zile.Sper sa nu se scape vre-unu din astia de pe forum sa-ti spuna ce.Cred ca o sa-ti placa. Speedy,te asteptam sambata la 7 la Transi.Si dupa aia vedem noi unde ne mutam. Maine is la Palti pana duminica da poate cobor scurt sa ne vedem...sper...fac risipa de benzina da ata ete...sper sa vina lume noua |
cine vrea un subwoofer 5 mil , 2 difuri , JBL GT4 , unu de 12 inchi si unu de 15 inchi , amandoua intro carcasa 5 MIL , scrieti aici daca vreti
|
nu mersi am deja 2:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning