![]() |
Re: Sound Of Speed Galati
racinGTI eu mereu merg cu masina pan oras...acuma nu e problema mea ca nu ai vazut vreo masina din club..a doua la mana noi iesim in fiecare sambata si ne strangem, dupa ce ne gasim toti dam o raita pan oras ca o haita de lupi nervosi :)) si apoi ori ne oprim la statuie ori la real...ne mai jucam pe acolo, deci nu am ce sa iti fac eu tie sau altora ca nu ne vedeti pan oras..ca nu te sun eu sa iti zic hai frate vino in oras sa ne vezi pe brailei...si ultima seara te-am asteptat la popescu sa te iau dupa mine si sa mergem la locul de intalnire...
|
oricum club insemna ca gl e pe drumul cel bun...asa va fi impulsionata multa lume...bv voua
imi cer scuze inca odata pt ca nu am putut veni andrei...au fost niste prb..ma revansez alta data |
multumim mult...si va promit eu ca o sa fie ceva la vara...asa ca va rog foarte frumos fara alte contradictorii!
|
eu apreciez initiativa clubului... de ce ne strangem SA "jucam" Nu inseanma curse ... nu cred ca ai fost vreodata cand se Strang baietii rai sa vezi ce masini Vin...repet nu vreau sa supar pe nimeni dar cred ca trebuie revizuite unele lucruri
|
am fost racinGTI
|
ok...atunci nu te-am vazut eu..sorry
|
Eu spun ca a fost doar o neintelegere. :) chill out.
|
ati terminat?
|
sa moara franta daca nu sunteti fantastici.....de ce v-ati certat voi?.....de ce ati umplut 2 pagini din forumul asta?
eu unul nu inteleg. Fratilor mie imi pare rau k nu mai stau in galati si vreau sa imi cer scuze daca vreo unul considera k nu are trebui sa ma bag dar..... nu mai am comentarii.... aici la noi in botosani exista un club care nu e legalizat. in fiecare seara se gasesc baietii si mai stau la o poveste in fiecare vineri si simbata se gasesc baietii si mai fac o liniuta, un drift sau chiar si un drag. cu toate astea nimeni nu comenteaza niciodata de ce tu ai venit si de ce tu nu ai venit.....prezenta la intalnirea unui club nu mi se pare obligatorie. a 2-a chestie: sa faci o ilegala nu te face mai interesant....sau mai smecher....sau mai strans legat de un anumit club. Rolul ilegalelor in ziua de azi in romania este ca nu oricine isi permite sa organizeze o legala, si ca sa nu stam pe tusa ne mai jucam si noi putin. a 3-a chestie: cu toate ca clubul din botosani nu este cu acte in regula deja exista sponsori pe el. deja exista baieti pasionati care au fost sponsorizati sa isi personalizeze masinilie si au participat apoi la multe competitii de orice fel in tara si nu numai aducand sume consistente atat in interiorul clubului cat si in buzunarul sponsorului. Asa ca ceea ce ziceam mai devreme este adevarat: "totul este sa vrei" si ultima kestie: rolul unui club nu este sa te faca mai interesant. eu sunt de parere ca un club nu se deskide pt toti tilicarii. eu sunt de parere ca, ca sa faci parte dintr-un club trebuie sa meriti....sa fii cu adevarat pasionat de masini si asa mai departe. Nu mai recrutati membrii de dragul de a fi multi. Mai bine mai putini si buni decat multi si sa ne certam cin are mai multi cai. P.S. voi mai reveni mai pe seara daca mai apar comentarii |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
PS: haw si maus(sorry bro) au adversari la Braila, si ca sa vezi au si pierdut. Asta ca sa ma cobor la nivelul tau madalin89. |
bun faceti un club , dar un club de ce ?
de atarnatori la statuie intre 20 si 22 .... faci un club cand ai ceva de spus ai adunat niste masini cu pretentii la drag/drift/show etc ... si mergi la competitii ... altfel este identic cu un club al casnicelor care beau apa plata cu lamaie si se mai si numeste sound of speed ... sunetul vitezei de unde ? de pe margine ? |
PS: haw si Maus (BRO Ne pare rău) au adversari la Braila, ca si sa vezi si au pierdut. Asta ca sa ma cobor la Nivelul tau madalin89
gabi stiu cva masini din br si am fost si eu p acolo cand baietii au aratat ce pot...oricum tre sa recunostem ca br e mai avansata din pct asta de vdr daniwmk...din pacate ai putin dreptate...mai trebuie revizuite unele lucruri dar cred ca ar fi ma bine sa lasam p baieti sa-si vada de club Eu spun ca a fost doar o neintelegere. chill out. nu se certa nimeni radule doar am incercat sa explic baietilor unde cred eu k gresesc ps: la multi ani maus |
mda...
|
Quote:
taz am spus eu cumva ca in braila nu au ???vezi cum vb aiurea Quote:
scuzati-ma n-am vrut sa ma exprim asa catre dani dar mi_am pierdut rabdarea |
Quote:
Quote:
|
vad ca ati continuat cu, caterinca proasta, eu nu va judec daca atat va duce capul e problema voastra...nu e vorba de invidie..are dreptate maus...ca nu aveti pe ce sa fiti invidiosi dar daca erati putin mai cu capul pe umeri nu cred ca se ajungea la astfel de discutii
as vrea sa ma intalnesc cu voi astia care au inceput caterinca proasta sa ne gasim intr-un loc sa vorbim fata in fata nu pe forum asa ne putem intelege mai bine, raspund la intrebari si poate asa vom fi cu totii multumiti...si pan la urma poate o sa lasa-m chestiile astea si ne ajutam unul pe altul... |
Andrei, ai o perfecta aproape dreptate. :)))) Caterinca lor proasta, crede-ma ca a fost amplificata de raspunsul primit. Trebuie abordata o alta atitudine, mai ales daca se vrea a fi un club care ajunge la inaltime. Este o balanta intre cantitate si CALITATE, care trebuie atent controlata. Asta defapt este cauza pentru "caterinca" proasta de care ziceai tu.
|
Quote:
|
Quote:
"nu stiu....ceva frumos si bun" stiti ce raspuns am primit?...."cand o sa stii ce e cu masina ta atunci o sa ai ce cauta in club" trageti singuri concluziile |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dani ia fii atent mah......''beculetz racing crew'' sau ''sound of spritz'' sau ''leduletzele vitezomane''................ce zici??? Sustin cu tarie ceea ce a spus Dani....ce rost are un club daca nu e performanta???? |
Quote:
eu cred ca tu esti doar un copil de bani gata care mama cu tata i-a luat masina si esti plin de fite si critici pe toata lumea .......fratioare noi ne-am cumparat masinile singuri nu iam cerut bani lu mama si lu tata ......singuri le am modificat asa cum am putut si noi ......un beculet ,un neon,un filtru,o toba ,etc....apropo imi cer scuze ca mam coborat la mintea voastra si vam vorbit urat ...si inca o chestie un club nu se ridica imediat dureaza ......iti promit eu ca va fi candva si performanta ;) |
Quote:
:)))))))))))))))))) haaaahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa aaa |
Quote:
madalin89 , nu prea l-ai ghicit pe U_TUNNING!!! @maus, sa stii ca numai la evo lui Dragos m-am gandit. nu stiu alta, nu cred ca este alta la BR! cabrioleta rosie, da da. sa vedem, sa nu ma faca cumva de rusine, o sa fie interesant totusi! Gata, baieti, eu m-am linistit. Sper ca si membri clubului sa culeaga ce e bun din toata bascalia asta. Multumiri si lui Snappy_XXL! |
Quote:
|
App ....vezi ca ar trebui sa iti mai schimbi suspensiile la masina decat sa dai banii pe beculetze si alte acareturi care nu isi au nici un ros pe o masina care se vrea a fi performanta si a face parte dintr-un club de profil!!!!
Iti amintesti tu de ce ti-am spus de suspensie;) |
Quote:
|
Nu e vorba de gandire imatura. Crede-ma ca multi au facut sacrificii pentru masinile lor, iar omul tau de bani gata.... a.k.a. U_topping, chiar si-a facut masina cu manutza lui! :)))) Ideea de baza pentru balacareala asta este modul in care s-a pus problema, parca era un film cu Bud Spencer si Terrence Hill cand aveau pojar. :) Cred ca mi-am spus punctul de vedere in posturile alterioare. Nimeni nu condamna pe nimeni, insa exact fazele astea strica treaba. Ce ar fi sa "rezolvati treaba asta pe strada" ? :))) 402, sa fie meniul complet.
|
Quote:
|
zi-le maus ca te vad mai rasarit...
|
Quote:
|
Quote:
Dar crede-ma pe cuvant ca nu ti-ai schimbat suspensiile!!!! Din nou.....si ira......iti spun......ca stii tu de ce!!;) |
Quote:
acum ce faci? si tu ii critici? |
Quote:
|
eu propun ,Snappy_XXL, parca tu esti pe Braila, sa faci topicul asta STICKY, ca baietii astia sunt aici sa ramana!!!
poate poti sa muti si prezentarea masinilor tot pe topicul asta |
I remember the time.......https://www.youtube.com/watch?v=G9cnVf9VvQI
Cand mergeam cu masina lui taticu.....ce misto mai era |
Quote:
|
Quote:
varza nissanu :P :)) |
Asa este.......care dintr-e ele???:))))