![]() |
1 Attachment(s)
poi daka to` visam io ca tuner mi`ash lua un H2 vro 10.000wati in el sa`tzi tune plamanu` shi jante giovanna flyer 28\" Chrome vedetzi voi atunci pe starzile oradiei ditamai eclipsa pe roate
|
BMW M3 E36, componente ale caroseriei din fibra de carbon, si restul de bagat in tuning motor si ceva interior
|
si daca tot suntem la categoria vise :lol: :lol: visez la un techart 996 turbo :D
|
Aoleu, pai ala depaseste bugetul de 3 ori aproape... :lol: Dar e o \"mica\" bestie... :twisted:
|
:lol: :lol: da nou da....am gasit si sub 100.000..mai folosite.. :lol: :lol:
|
Salutare...eu sunt mai nou pe aici asa ca m-am bagat si eu in seama aici... :P :P .Daca as avea 100.000 de euro...hm.....mi-as lua un Volvo 850 T5 de prin 97 iar banii ramasi...jumate in motor jumate in celalte partzi ale masinii.. :oops: See u..
|
Eu mi-as lua Ferrari 360 Modena fara sa stau pe ganduri. Este peste bugetul alocat dar eu as mai strange din b**i si mi l-as lua. Deh, fan ferrari inrait. :lol:
|
oke :) acuma alta intrebare.. credetzi ca va permitetzi sa le intretzinetzi? sa stitzi ca, cateodata e mai greu sa intretzii o mashina decat sa o cumperi :) de exemplu cineva de aici shi`a luat maserati 3200 gt ca sa rupa gura targului :) si l`a vandut cu vreo 10.000 mai ieftin pt ca nu issi permitea sa o intretina
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Cine-si ia masina de 100.000 E, inseamna ca are bani sa o si intretina...asta-i regula de aur...care-i bou si cu primii 100 k isi trage masina de toti banii, asta e, normal ca n-o sa aiba cu ce sa o mai intretina...
|
Quote:
|
Nissan Skyline GT-R. Fara sa stau pe ganduri. Si daca mai ramane ceva jenti de 21\" si tuning motor.
|
ESPinoza, dupa ce ne`ai pus sa visam, acum ne arunci galeata cu apa rece in fata ? :D Intretinerea cere muuulta bataie de cap si mai ales bani, ca sa nu mai vorbim de rezistenta la `curiozitatile` pietei: de ex. la Porsche Ro piesele in general sunt aproape duble ca pret fata de magazine; sau pt un Xsara Picasso un scut de plastic costa 7 milioane iar unul de metal 7.100.000... Sau pt Cayenne Turbo de l`as lua eu cu cei 100.000 euroi asigurarea full pe un an costa 8.900 euro (daca imi aduc aminte bine) !!! Asa ca... vorbiti mai incet, ca eu unul dorm si visez in continuare :wink:
|
Re:
Quote:
|
ar merge si asta...
http://web.norrisdesigns.com/Feature...t=1&id=1&cid=0 EVO 7 RS - Norris Design phase II Engine Dyno - (Low Lag) 730 Hp & 609Lbft (2.1 Bar) Vehicle Weight 1440Kg (Dry With Driver) 0-60Mph - 2.687 Secs (Street Tyres) 0-100Mph - 5.626 Secs (Street Tyres) 1/4 Mile - 10.41 Secs @ 141 Mph Top Speed - 200.3 Mph (So Far) |
puey da daca o iei asha atunci sa zic ca mi-ash lua un civic shi se restu tunig :lol: asha e bine??intretzinerea nu ar trebui sa fie prea mult :lol:>>dar daca stau mai bine sa ma gandesc i-ash investi intr-o afacere shi din banii cashtigatzi lunar mi-ash lua o mashina ash tunao shi mi-ar ajunge shi de asigurare intretzinere(mi-ash lua un skyliner).E mai zici ceva? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
e :) macar un cielo tot trebuie sa`tzi iei .. ca sa ai cu ce sa te misti :P |
Daca imi pune D-zeu mana in cap si ma fac de 100K DOAR pt. cumpararea unei masini(fara sa mai am alta \"racheta\" sau motor,poate o bicla) as merge in genunchi pana la BMW si cu lacrimi in ochi (de fericire) as cere un M3 pana in 100 de batranei europeni. :mrgreen:
|
pai nhu mha ca imprumut bolidul lu' maicamea(dacia 1310 :lol: )shi m-ash duce la servici :lol: :lol: :lol: shi i-ash pune nos ca sa ajung la timp daca intarzii :lol: (de parca ar suporta nos :lol: )
|
eu unu as opta ptr un CL 55 AMG...dar nu cred ca imi ajung bani :( poate daca ar mai ramane vreo 2000 de parai as mai pune pe ea nishte jante si poate un CD Player portabil :lol: :lol: glumeam un radio CD Clarion si niste boxe JBL pe spate....asta daca nu vreau eu sa-i pun din fabrica casetofon :twisted:
|
Re:
Quote:
Te urmaresc de aproximativ o ora si deja esti la a 4 a prostie spusa :lol: Din 100k nu iei un 55 AMG... Quote:
PS: stie cineva daca Mercedesu' scoate pe poarta fabricii vreo bucata fara \"radio casetofon\"? :lol: |
cine imi spune shi mie cat costa o supra??? :D .
|
Cu 100.000 de euro mias lua un Subaru WRX STI il tunez la maxim si ma apuc de condus :lol: 8)
|
Quote:
PS: imi cer scuze pt offtopicu' asta care merita sters, dar nu m-am putut abtzine!! |
as lua un EVO 8 as pune NOS,totzi dracii si apoi race :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
In mod sigur nu imi ajung banii pentru un Porsche GT2 tunat de TechArt si Porsche Racing Team si se cam duce la vreo 900cp fara Nos 0-100 2,2!!! dar costa cam 400.000-500.000 euro
|
4 Attachment(s)
mi-ar ajunge si 30.000 de euro :dribble: :dribble: of of viatza mea :cry:
Ford Focus RS Turbo - 280cp |
Quote:
oricum ........vise |
Daca as avea 100.000 euroi mancaiar tata mi-as lua EVO VIII FQ-400
am intales ca e 85000$. is nebun dupa masina asta |
Eu mi-as lua o nubira si as modifica-o de restul banilor! Ce caterinca! :lol: Cred ca ar iesii ceva spectaculos! :lol:
:chainsaw: |
Dodge Viper, si nu i-as face nici o modificare
|
Cu 100mii de euro as revolutiona DACIA.
Adica: as cumpara o dacia 1300 si as duce-o la cei de la Weast Coast Costumers(ex.Pimp my Ride)...sa vad ce iese :D :D :D |
ca zicea ESPINOZA de intretinere...
crezi ca dk ne-am permite o masina noua s-o cumparam cu cash 100.000$..nu ne-am permite si s-o intretinem...ce dreq:)) |
Pai cine a zis ca trb sa o si pastrezi?
O cumperi si apoi o vinzi. :) |
Re:
Quote:
|
e posibil sa fi citit pe undeva cum facem rost de bani:)))
e nu:D il bag in garaj si ies o data pe sapt cu el..pana in centru si inapoi.. :lol: :lol: :lol: |
:)
LEXUS : :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
Eu cred ca mi-as lua un A8 (ultimu` tip) sau un Mercedes S Klasse (care se incadreaza in pretz) |
vise!!!
1 Attachment(s)
Nissan Skyline TOMEI PRO-34GTR e de vanzare acum pt $84000 plus 4000 transport pana aici .
1100PS/8900rpm .........9sec pe 400m la 260.4km/h pe Street radial tire Shi cu restu de 12000 imi iau un Ursuletz M3 shi il sparg cu barosu in fata la BAVARIA .. jajajjajajajaj |
Re: vise!!!
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning