![]() |
Re: E 30 ix
:-) ms...dar nu mai e de vanzare..e prea tare masina...m-am gandit mai bine shi nu o mai dau...o sa mai bag muuulti bani in ea shi o sa o pastrez pt sufletu meu..:-P...shi vb ta...nu se merita sa o dai...am bagat aproape 14000 cu tot cu tva...shi sa o dau cu 8000..nu am de ce...oricum ms frumos ..respect..
|
Quote:
|
zorin io as veni la bimmerfest...chiar m-am gandit da nu am cu cine......
|
mihai ai un id de mess???poate mai vb mai usor...te-as fi luat io dar am doar 2 locuri in urs:-(
|
ai scos bancheta din spate?....l-ai facut cu 3 locuri?
|
dap i-am scos bancheta...e doar de 2 locuri
|
super BIMMERFEST2006...felicitari organizatorilor....mai vreau odata..:-)
|
5 Attachment(s)
cateva poze de la bimmerfest....:-)
|
frumos mah nam ce zice...da da niste picture si la motor :D
|
prima pagina ... gasesti acolo 1
|
1 Attachment(s)
o poza de la motor..:-)
|
1 Attachment(s)
sa-i schimb stopurile ..sau nu???sa-i pun cum are DGH?????
|
...DA!.....clar......arata foarte foarte frumos alea cum are dgh....acum nu stiu cum arata pe masina...dar ar trebui sa dea foarte bine.daca am timp cand vin de la scoala fac un virtual pentru idee...
|
Quote:
|
auzi piticule....da....astea nu sunt in locul celor dinainte de ultima serie cm ai tu? adica nu sunt un pic mai mici? sau au aceleasi dimenisuni?:rolleyes2
|
eu cred ca ii sta bine cu stopurile astea
|
1 Attachment(s)
whoa....mi se pare foarte...ciudat...adica ma asteptam sa arate altfel....cel putin pe dgh arata de milioane.....oricum zic ca arata bine rau si asa....tu stii cel mai bine oricum....:-P
in realitate arata mai bine pt k oricum nu prea pastreaza proportiile...nu stiu de ce...:???: |
eu zic ca le-a pus super bine...madskillz esti foarte talentat ma baiete.....poate imi dai si mie id-u tau de mess sa vb.....
|
Quote:
|
ceva noutati?!
|
poi nu prea sunt....am cateva idei in cat akum dar...as fi vrut sa fie si bani necesari pt a fi posibile schibarile....dak o sa am noutati o sa va anunt...
|
2 Attachment(s)
am zis k o sa va anunt kn o sa mai existe noutati.....mi am luat niste ceasuri pe plasma..ink nu le am montat pt k astept si inele cromate...
p.s:cateva poze cu ele ziua.. |
super tare moshule... spor la montaj... sa vedem cum se vede pe seara..
|
nice.....pe cand e programat sa iti vina inelele?
|
eu zic ca arata mai bine cu stopuri cum a pus madskilz ;) atat nu-mi place la masina ... stopurile pe care le ai acum :D in rest te felicit pt tot
|
vreau si io ceasuri cu plasma!!! are cineva p'aici???
|
Quote:
|
Quote:
Merci. |
au fost 100 d ero fix...si le am luat din colentina de la carstyling...
|
mihaie...inele ink nu le ma comandat..k sunt 100 E ..mai astept potin..poate gasesc mai eftine potin....si 50E cu aluminiu..si nush cum dau alea p aluminiu p masina...mai astept potin..si vdm..voi pe parari aveti??
|
da..stopurile vreau sa le schimb si io....au fost misto..dar akum sunt naspa...si cred k o sa mi iau cum mi a pus madskilz...imi plac si mie ...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
cand am zis "naspa"..m am referit k m am plictisit d ele...da,dak m a hotarasc iti dau un pm si ti spun..
|
Quote:
|
nu ai pt ce...io am inteles cu totu altcva...dar nu conteaza..tu ce motor ai p ursu tau??felicitari a iesit o masina misto.
|
Quote:
|
fratzilor! vreau si io niste stopuri late! chiar si alea originale! daca are cineva astpt un pm! sorry d off-topic..
|
Superba masinutza asta a ta,mai ales spatele,dak ii pui si stopurile celelante o sa fie de 10x mai belea....pana la urma ce ai luat inelele cromate sau cele din aluminu,parerea mea e sa le iei pe cele cromate da mai bene la interiorul tau.....
:evil: In loved with bmw:twisted: |
merci..:) , poi ink nu am luat nik pt k alea cromate sunt 100 E si sunt cam scumpe dupa parerea mea...dar m ai m a interesez..si pana la urma o sa mi pun cromate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning