Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - steaua23 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/157403-machetele-mele-steaua23.html)

model collector 13-01-10 14:49

Re: Machetele mele - steaua23

Am vazut machete 1:18 frumoase la tine, felicitari! Incearca sa le faci niste poze intr-un cadru mai realist, merita.

steaua23 13-01-10 15:48

1 Attachment(s)
Nu am e36 si nici nu stiu de unde se cumpara. Probabil pe site-urile de licitatii.
Poze in natura o sa incerc in viitorul apropiat. Pana acum le-am facut la geam pentru ca e singurul loc cu lumina naturala din casa.
Am primit azi niste machete, dar nu am apucat sa le fac decat o poza de grup. Ma apuc de maine de prezentarea lor.
Multumiri lui DoYaSeeMe pentru machetele mai calitative. In mare datorita lui am renuntat la cele de duzina in defavoare celor unpic mai bine facute.

Urmeaza la prezentare: smart forTwo, roadster si a3 - toate kyosho si un kit welly detaliat, dar realizat la calitate slaba cu alfa gt.

andreigica 13-01-10 15:53

Frumos A3 Sportback din Kyosho,asteptam pozele cu el:D

DTH 13-01-10 19:38

Quote:

Originally Posted by croux4u (Post 2974215)
Buna toata lumea sunt si eu in cautarea unei machete de golf 3? avetzi idei pe unde gasesc?

Da , gasesti aici : " Vanzari / Cumparari Machete " , si intai treci pe la " Regulament Vanzari / Cumparari " ca sa numai faci offtopic aiurea !

On Topic :

Eu astept kit`ul de Alfa sa il prezinti :D spor la ansamblat , am avut si eu unul de SLK 350 tot de la welly ...si am ajuns sa il lipesc grav din cauza ca unele piese nu tineau :-P

croux4u 13-01-10 19:55

sorry perfecta dreptate! mersi de info

steaua23 14-01-10 11:27

12 Attachment(s)
@milliondollarbaby: din pacate alfa gt a iesit foarte urat. ea ca macheta era rezonabila, dar talentul meu si-a spus cuvantul. O sa ma apuc sa-i fac 2-3 poze maine sa va arat ce opera de arta am reusit.

Pentru azi:

Audi A3 Sportback - Kyosho 1:18

Se deschid toate cele 4 usi, portbajul si capota. Se poate rabata bancheta spate, iar polita si plasa de bagaje din spate se pot ridica. Are interiorul si portbagajul mochetat, suspensie, iar rotile vireaza. Nu e cea mai detaliata macheta kyosho, dar are un raport calitate/pret ok.

ps: thx DoYaSeeMe pentru ultimele machete.

radu_rs 14-01-10 12:12

este foarte faina macheta. Imi place mult! Atat scara 1/1 cat si macheta acesta! Este foarte bine realizata, nu stiu de ce am impresia ca cei de la Kyosho fac masinile mai bine inchegate ca Aa. Cel ptuin anumite modele.

DTH 14-01-10 12:14

Imi pare rau sa aud asta despre Alfa , vezi poate incerci sa o repari , eu am avut doua KIT-uri , un SLK de care ti-am zis si un Dodge viper srt 10 si ambele mi-au iesit perfecte fara nicio problema ...ba chiar la SLK l-am si vopsit ...acuma vezi cum faci , sa iasa bine :-s

Despre A3-ul asta nou si frumos ce pot sa spun , decat felicitari de achizitie si este frumos frumos frumos foc ! :)

steaua23 14-01-10 12:32

Parerea mea e ca autoart e superior la detalile motorului, iar kyosho la exterior ... asta asa ca o comparatie intre cele 2.

Alfa are unpic dereglata suspensia pe fata ... mai exact amortizorul pe stanga cateodata ridica mai mult masina decat cel de pe dreapta :D.
De asemenea am mai scapat unpic de lipici pe plafon si capota, iar farurile s-au cam matuit din cauza ca am pus cam mult lipici.
O sa incerc sa o mai desfac odata diseara, dar nu cred ca o sa reusesc mare lucru. Probabil o sa o dau cuiva care se pricepe sa mi-o refaca intr-un viitor apropiat.

steaua23 14-01-10 21:30

1 Attachment(s)
In sfarsit ... a venit si transportul de pe mcw. toate sunt solido ... prezentari in zilele urmatoare.
Thank you promo.

alexu_bad_boy 14-01-10 21:42

oho cate ti-au venit.....felicitari pentru toate achizitiile sunt marfa rau toate.......am vazut ca ai o astra frumoasa de ce nu mai bagi bani si in ea ca are foarte mult potential.....mai ales vine vara vin showuri.....salut si bafta in continuare

gabitzUU 14-01-10 21:53

Frumos transport frumos abia astept prezentarea :D

Creative256 15-01-10 07:03

Frumoase achizitii, vad ca sunt ceva citro:-D, abea astept sa le vad prezentate .

steaua23 15-01-10 09:49

9 Attachment(s)
@alexu_bad_boy: astra mea ... din pacate a ajuns 90% stoc. m-am decis de ceva vreme sa nu mai bag bani in ea, iar cu prima ocazie sa-mi cumpar altceva.

Pentru azi :

Alfa GT - Welly 1:18

Macheta detaliata, dar realizata tot la nivel low budget. Se deschid usile, capota si portbagajul.
Am pus mai multe poze, ultimele 2 cu defecte cauzate de excesul de lipici. Se mai vad urme de lipici si in alte poze .. :D

Mexikanu1405 15-01-10 16:34

Frumoase ultimile achizitii.

steaua23 15-01-10 17:56

1 Attachment(s)
Merci.

Azi am avut si eu timp sa analizez mai bine machetele de la solido. De asemenea am si o poza de grup cu cele din sectorul "rally" .

DTH 15-01-10 18:19

Frumoase achizitii , C4`le sport il am si eu :P , ei bine ...acuma urmeaza sa le prezinti :> eu astept nerabdatoare :D

Creative256 15-01-10 18:41

Arata foarte bine, astept si eu sa vad mai in detaliu cum arata si daca imi place ma bate gandu sa imi fac si eu o mica colectie Citro 1:18 :-D

schumimodells 15-01-10 19:11

Sunt frumoase,bravo.
Cate macheta Solido ai? Eu am 32 buc.

radu_bv 15-01-10 19:58

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2978095)
In sfarsit ... a venit si transportul de pe mcw. toate sunt solido ... prezentari in zilele urmatoare.
Thank you promo.

Felicitari pentru achizitii.:D:D:D Sunt foarte faine machetele Solido, si ca pret pe MCW. C4, C2 si R12 le am si eu, tot de la nemti si acum mi-au mai venit Xsara si Clio tot Solido.:-P Dau foarte bine in colectie;)
Zi si mie te rog cat te-a costat Audi A3.
mersi

radu_rs 15-01-10 20:02

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2980450)
Merci.

Azi am avut si eu timp sa analizez mai bine machetele de la solido.

Am convingerea ca esti placut impresionat de calitatea machetelor Solido! La banii astia calitatea este una cat se poate de buna. Dezavantajul la Solido ar fi ca nu se deschide chiar tot. Ai facut o alegere buna achizitionand modelele mai sus prezentate. N-ar strica un Clio si Megane :>

Sunt curios ce parere ai tu :), poate mi-o impartasesti . RESPEKT.

Mexikanu1405 15-01-10 22:03

Uite ca am mai aparut un Pajero no306. Imi plac ultimele tale achizitii. Sa le stapanesti santos, is frumoase. Abia astept sa le vad mai in detaliu!

VENOX 15-01-10 23:55

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2980450)
Merci.

Azi am avut si eu timp sa analizez mai bine machetele de la solido. De asemenea am si o poza de grup cu cele din sectorul "rally" .

La machetele astea salivez cand le vad... Si unde mai pui ca ai C4 si C2, preferatele mele de la Citroen...

steaua23 16-01-10 01:00

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2980544)
Frumoase achizitii , C4`le sport il am si eu :P , ei bine ...acuma urmeaza sa le prezinti :> eu astept nerabdatoare :D

thanx. am vazut si eu pe mai multe thread-uri c4 prezentat ... dar al meu e cel mai frumos :P

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2980621)
Arata foarte bine, astept si eu sa vad mai in detaliu cum arata si daca imi place ma bate gandu sa imi fac si eu o mica colectie Citro 1:18 :-D

thanx. uite, incep prezentarea cu 2x cintroen c2

Quote:

Originally Posted by schumimodells (Post 2980736)
Sunt frumoase,bravo.
Cate macheta Solido ai? Eu am 32 buc.

am ajuns la 7 machete solido. in 6-7 ani asa te prin din urma :P

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 2980948)
Felicitari pentru achizitii.:D:D:D Sunt foarte faine machetele Solido, si ca pret pe MCW. C4, C2 si R12 le am si eu, tot de la nemti si acum mi-au mai venit Xsara si Clio tot Solido.:-P Dau foarte bine in colectie;)
Zi si mie te rog cat te-a costat Audi A3.
mersi

ai dreptate, sunt foarte ok la pret machetele solido pe mcw, dar doar la comanda de grup. a3 e luat de pe forum de la DoYaSeeMe. ca pret cred ca ar fi undeva iintre 150 si 180 ron. s-au mai rotunjit pentru ca am luat de la el mai multe odata.

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 2980967)
Am convingerea ca esti placut impresionat de calitatea machetelor Solido! La banii astia calitatea este una cat se poate de buna. Dezavantajul la Solido ar fi ca nu se deschide chiar tot. Ai facut o alegere buna achizitionand modelele mai sus prezentate. N-ar strica un Clio si Megane :>

Sunt curios ce parere ai tu :), poate mi-o impartasesti . RESPEKT.

da, solido are un raport calitate/pret mult mai bun ca multe machete. nu se compara cu autoart/kyosho sau alte firme cu standard mai ridicat, dar arata bine pentru cat am dat pe ele. megane rs si clio rs le-am vazut pe aici pe forum si mi-au placut mult (in special clio). poate la urmatoarea comanda pe mcw o sa vina si ele.

Quote:

Originally Posted by Mexikanu1405 (Post 2981356)
Uite ca am mai aparut un Pajero no306. Imi plac ultimele tale achizitii. Sa le stapanesti santos, is frumoase. Abia astept sa le vad mai in detaliu!

Da, iti fac concurenta :P . Din pacate pe mcw nu sunt disponibile si alte suv-uri de "rally/dakar" :( .

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 2981764)
La machetele astea salivez cand le vad... Si unde mai pui ca ai C4 si C2, preferatele mele de la Citroen...

Uite ... incep cu citroen prezentarea. mi-ar place si un xsara in colectie :)

Pentru azi:

Citroen C2 WRC / Citroen C2 TUNiNG - Solido 1:18

Se deschid usile si capota fata, iar directia este activa. Cel rosu a fost condus de Sebastian LeoB si este macheta mea preferata din aceasta serie. Diferenta intre ele consta in alte jante, alta vopsea si alte stopuri.

ps: sorry ca am depasit cu 2 poze maximul admis ... :(

DTH 16-01-10 04:13

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2981903)
thanx. am vazut si eu pe mai multe thread-uri c4 prezentat ... dar al meu e cel mai frumos :P

CAT de modest poti fi :x:evil::x bine bine hai recunosc ....al meu nu are eleron ...zat ca pentru asta m-am suparat :evil: :lol: frumoase ! Imi place la nebunie asta neagra :D mai vreau ...hai baga pooooze ! :D

Creative256 16-01-10 06:22

Fain fain domle, cred ca am sa le pun si eu in colectie cat de curand ca sunt mult prea faine la un pret rezonabil. Felicitari pentru alegerea facuta sunt super, pacat ca nu se deschide si portbagajul dar nah acuma se pote trece usor peste ;)

raduferrari 16-01-10 17:24

Frumoase achizitiile

steaua23 16-01-10 23:19

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2981986)
CAT de modest poti fi :x:evil::x bine bine hai recunosc ....al meu nu are eleron ...zat ca pentru asta m-am suparat :evil: :lol: frumoase ! Imi place la nebunie asta neagra :D mai vreau ...hai baga pooooze ! :D

Stiu :)

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2982023)
Fain fain domle, cred ca am sa le pun si eu in colectie cat de curand ca sunt mult prea faine la un pret rezonabil. Felicitari pentru alegerea facuta sunt super, pacat ca nu se deschide si portbagajul dar nah acuma se pote trece usor peste ;)

Da, din pacate nu se deschid toate la machetele solido. Au si ele neajunsuri mari, dar macar au pret bun.

Quote:

Originally Posted by raduferrari (Post 2983545)
Frumoase achizitiile

Merci

Pentru azi:

Citroen C4 - Solido 1:18

Cel mai frumos c4 solido de pe forum :))
Se deschid usile si capota. Are un aspect exterior/interior destul de reusit, dar motorul este destul de putin detaliat(ca la majoritatea modelelor solido). Din pacate nu e chiar versiune WRC, dar arata 90% ca ea.

DTH 17-01-10 00:44

Puteam sa-mi iau si eu cu eleron da nu mi-a placut si era in cutie cand il vazusem ...acum cand il vad mai bine prezentat ...tot nu-mi place , nu stiu gusturiile nu se discuta dar mie-mi place mai mult ca al meu nu are eleron si + ca au mai multi c4`le asta cu eleron :)) ...oricum felicitari de achizitie :P

Creative256 17-01-10 04:08

Foarte tare C4, acuma cu motorul asta e, macar pretul a fost chiar foarte bun , si restul complenseaza. Din pacare trebuie sa fiu de acord cu MDB, arata mai bine fara eleron, dar tot nu as plange daca l-as avea ;)

Mexikanu1405 17-01-10 09:46

Nice Citronadele astea 3. Imi place C2-ul tuning.

steaua23 17-01-10 18:07

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2984649)
Puteam sa-mi iau si eu cu eleron da nu mi-a placut si era in cutie cand il vazusem ...acum cand il vad mai bine prezentat ...tot nu-mi place , nu stiu gusturiile nu se discuta dar mie-mi place mai mult ca al meu nu are eleron si + ca au mai multi c4`le asta cu eleron :)) ...oricum felicitari de achizitie :P

La a ta presupun ca tu i-ai dat jos eleronul, ca parca vad niste locasurile de la sistemele de prindere ale lui. Oricum e ok ca si machete si cu si fara :D

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2984845)
Foarte tare C4, acuma cu motorul asta e, macar pretul a fost chiar foarte bun , si restul complenseaza. Din pacare trebuie sa fiu de acord cu MDB, arata mai bine fara eleron, dar tot nu as plange daca l-as avea ;)

Da ... pretul a fost motivul principal in alegerea machetelor solido. Poate in viitor gasesc la pret bun si varianta de rally.

Quote:

Originally Posted by Mexikanu1405 (Post 2985094)
Nice Citronadele astea 3. Imi place C2-ul tuning.

Thax. Piticaniile sunt facute ok, dar in final cred ca o sa opresc doar varianta pe rosu.

DTH 17-01-10 18:28

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2986631)
La a ta presupun ca tu i-ai dat jos eleronul, ca parca vad niste locasurile de la sistemele de prindere ale lui. Oricum e ok ca si machete si cu si fara :D

Nup , asa am cumparat-o din romexpo acum cativa ani , si pentru prima oara acuma vad gaurelele alea pe spate , probabil ca si asta trebuia sa aiba eleron , in fine cu sau fara ...tot cam aia e ...:lol:

VENOX 17-01-10 21:38

N-am cuvinte, sunt meseriase Citroen-urile astea. Mi-a fost dat sa le vad ieri dupa ce am vazut o macheta Nissan S13. Si cam astea sunt machetele pe care le doresc cel mai mult. C2, C4 si S13. Felicitarile mele pentru ele!

steaua23 18-01-10 13:00

6 Attachment(s)
Merci de aprecieri. S13-Silvia l-am gasit de curand intr-o benzinarie (in Roman) cu accesorii de schimb de la Muscle Machines. Chiar daca nu era prea bine facut, mi-ar fi placut sa-l cumpar, dar n-am fost decis ... si curand nu mai am drum in Roman.

Pentru azi:

Toyota Corolla - Solido 1:18

Se deschid usile fata, iar pareta din spate se scoate pentru a putea vedea motorul, care este ceva mai bine facut ca restul modelelor solido. Imi place ca e facuta in mare parte din metal (inclusiv eleronul spate) si ca vireaza toate cele 4 roti. Oricum se potriveste cu vremea de afara, fiind o masina de zapada.

DTH 18-01-10 13:17

frumoasa macheta , imi place :D hai ca mai ai de prezentat bucati frumoase :D

steaua23 18-01-10 13:26

Merci. Mai sunt cateva, dar am zis ca poate reusesc niste poze mai luminate.
Apropo ... tu ce faci? stationezi la capitolul achizitii :D ?

DTH 18-01-10 14:06

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 2989013)
Merci. Mai sunt cateva, dar am zis ca poate reusesc niste poze mai luminate.
Apropo ... tu ce faci? stationezi la capitolul achizitii :D ?

Pei fa-ti un loc special sau inventeaza tu ceva ca sa le faci sa iasa mai frumoase in poze ...

De stationat nu stationez ca sunt la capitolu aparat foto acum ...ma ocup de el si in curand revin si la capitolu machete ...le fac si eu pe rand ca si asa nu muncesc eu ...:sad: , daca erau banii mei , le luam pe toate deodata :))

Racer21 18-01-10 14:30

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2989152)
Pei fa-ti un loc special sau inventeaza tu ceva ca sa le faci sa iasa mai frumoase in poze ...

De stationat nu stationez ca sunt la capitolu aparat foto acum ...ma ocup de el si in curand revin si la capitolu machete ...le fac si eu pe rand ca si asa nu muncesc eu ...:sad: , daca erau banii mei , le luam pe toate deodata :))

Sau fa pozele in natura, mai ales ca ai si multe masini Rally!
@MDB: Find a job! :lol:

Frumoase astea Solido, au ei ceva cu astea rally de le fac asa frumoase, si din cate am inteles sa gasesc si pe la noi :-)

steaua23 18-01-10 14:43

O sa incerc sa fac niste poze pe zapada cu o o macheta. As incerca cu Pajero Dakar, dar cred ca e aiurea sa pun o masina proiectata pentru nisip ... in zapada:))

All times are GMT +2. The time now is 02:05.

- Copyright 2026 4Tuning