![]() |
Quote:
Quote:
Vor venii schimbari radicale la exterior oricum..:D...mai tarziu putin asta se va intampla...grila sa vad..ori alta ori o fac pe asta:P Quote:
Sincer grila pentru modelele de f>95-98 eu zic ca e urata...sper sa gasesc o solutie care sa rezolve acest luft cum ziceti:)asta se va intampla mai tarziu"putin"avand in vedere ca mai am cate ceva de montat si de realizat in exterior:D...spoilerele,eleronul, si pragurile,mai concret |
Re: Masina mea:Opel astra F:OT 04 FAC :D
5 Attachment(s)
Cateva poze noi cu eleronul de gsi ,dar mai am putin de lucru la el...si poze recente cu masina...:);)...mai am de pus prelungirea RIGER PE SPATE,de terminat eleronul de fixat,revopsit(colantat),scrisu pe spate dat jos(OPEL ASTRA,TUNNING PE FATA,sau grila cu totu),pragurile...si mai multe...deocamdata cam atat!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eleronul e original? sau e o copie... vad mici "nereguli" !
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Masina a primit alt spoiler si alta grila:)poze mai jos...urmeeaza spoiler spate si eleron spate
|
nu ti se pare "mai frumos" decat ce ai avut?
Te felicit !!! |
Quote:
DAP..ALTA IMAGINE...ACUM ALTA TREABA SA VOPSESC SPOILERU...SI ACUM MAI TREBUIE SA PUN PE SPATE...:D...IN FINE...FINANTE CA SE REZOLVA...;) |
ieeeeee..in sfarsittttt!!!!!!!!!!!!!
bravo bravo bravo...imi place tare :D putin finisata si ....sii..:X:X:X |
Quote:
|
Grila de ai avut-o înainte nu o dai?
|
3 Attachment(s)
Quote:
-GRILA DINNAINTE -SEMNALIZARILE -ELERONUL DE FIBRA GSI -ELERONUL EI ORIGINAL -ELERONUL CARE A FOST INNAINTE(CEL DIN PLEXIC CUSTOM MADE) -FARURILE+INELELE -PLEOAPELE -O PRIZA DE AER -SPOILERU DINNAINTE(E CRAPAT IN COLT IN REST SE POTRIVESTE PENTRU CINE VREA SA IL ARANJEZE) -PRELUNGIRE RIGER SPATE PENTRU MODELELE DE OPEL ASTRA F -SPOILERU SPATE AL EI Cine e interesat: drag00n007 0763268696 Fac preturi bune:D |
ma prefac ca nu vad ce vinzi....
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
SALUT!
Cateva poze cu masina curata:) -am scos scrisu pe spate"opel astra" -urmeaza pragurile cum vine vremea frumoasa! -spoiler pe spate(ma gandesc la model,poate niste sfaturi,optiuni,sau daca are cineva ceva de vanzare) -APOI VOPSITUL... |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
S-AU MONTAT PRAGURILE..POZE MAI JOS;) ASTEPT PRERILE VOASTRE:) |
pragurile sunt decente, dar scrisurile alea de pe usa sunt un mare NU
|
Quote:
|
Am si eu o nelamurire: ce legatura are vopsitul masinii cu scos stickerele?
|
Quote:
le voi scoate si stickerele...am glumit..dar am vrut sa vad cum ii sta...ma gandeam la ceva negru,dar intai sa o revopsesc.. |
Poti sa le scoti linistit si inainte sa o vopsesti, si poate nu mai pui altele...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Masina a primit o prelungire pe spate...urmeaza vopsitu..finisatu,si un bad-boy look:)..mai e ceva de lucru si pe la motor,apoi vedem rezultatul...poze cu spoileru mai jos.astept parerile voastre prieteni..
|
dupa vopsire va fi super masinuta, despre prelungire spate nu stiu ce sa zic.
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Nu stiu cum ai reusit sa faci pozele astea...daca te dadeai doi pasi mai in spate iti iesea toata masina in poza nu pe bucatele si se vedea toata prelungirea. |
Quote:
oricum nimic nu e sigur...ma orientez, si mi-a placut cum a fost "TUNATA" acelasi model de masina{opel astra f} la un baiat...stock de gsi cum opteaza multi mi se pare mult prea"obisnuita"va mai suferii schimbari in timp aceasta masina,asta daca imi va mai permite timpu si finantele... |
2 Attachment(s)
Salut...alte poze cu spoilerul...in curand va 'suferii' modificari partea din fata a masinii:)
|
Lasă-mă să ghicesc... Îi fac bad-boy LoOK?...
Eu zic că prindea mai bine o bară spate de GSi! Succes! |
Quote:
|
incepe sa prinda forma:P i-ar mai trebuii o suspensie :d
|
Cati kw ai in talon ?
|
poti sa imi zici si mie cat ai dat pe bandoul ala negru de pe porbagaj mersi
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Masina va primii dupa Pasti un set de triple clare,grila schimbata(adica scot semnu,tocmai ce am luat o plasa...),a primit niste neoane in interior,albastre,prelungire bad-boy...si inca ma mai gandesc...cateva poze cu triplele:
|
Pff... lasă triplele originale, astea nu dau bine deloc, mi se par cele mai nereuşite triple pentru Astra F şi mai e un set cromat, la fel de nereuşit!
Baftă! |
Quote:
Am uitat sa zic ca va primii deasemenea si oglinzi sport tip M..:)trebuie sa vina de la domnu" Valex:D...in rest,dupa cum am zis...sa vad care mai sunt rezultatele... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning