![]() |
Re: Golf 3 - CJ 21 KLA
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ultima poza cu masina asa :D pe sambata sper sa revin cu cealalta poza sa vedeti la ce ma refer :twisted:
P.S. cn ghiceste are o bere :-) |
o cobori?:D
|
prima bere adjudecata :lol:
|
hai sa vedem poze cu ea coborata si eu sper sa imi fac timp sa o las si de bot
|
deocamdata le pun pe spate si pe sambata cel tarziu is puse si cele pe fata...a ta cat e coborata ovidiu?
|
de spate nu foarte mult is tare curios cand pun si pe fata cum sta. vezi ca am poze pe topic
|
Frumos golf...astept noutati.
:drunk: |
1 Attachment(s)
cam asa ar arata spatele lasat :D eu zic ca is 4 cm pe putin :d si deja scutura dar si sta in curbe muuuuult mai bine :X
aaa..si in poza asfaltu e stramb ca daca ar fi drept fundu se vede f lasat si botu ridicat ,nu`i cea mai reusita poza :sad: |
Arata bine bine...un PM cu pretul jantelor?
|
Salut . Ce consum are masina in oras / afara ?
|
10-11 si 5 :D
|
2 Attachment(s)
Astea vor veni pe fata...sa fiu sincer nu prea imi dau seama de vreo diferenta...va par sport voua? :lol:
|
cam ruginite da cred ca ar merge :))
|
iti dai seama ca le trag o reconditionare inainte sa le pun :D sper sa aiba numa acelasi drop ca si pe spate :shock:
|
1 Attachment(s)
am inceput sa curat arcurile de pe ele ca au umpic de rugina...cam asa a iesit dupa hartie abraziva si perie de sarma...urmeaza sa`mi cumpar deruginol :D
|
bv bv e frumos ce iese de acum antentie la borduri si gropi;))
|
is curios sa vad cum arata dupa ce pui arcurile pe fata...
|
2 Attachment(s)
noul monstrulet :twisted:
|
ce cutie ai acolo !? :))
cat scoate? |
Quote:
|
Quote:
|
am o intrebare...ce sugerati sa fac dupa ce curatz arcurile cu feruginol? sa le las asa si sa le ung cu vazelina sau sa le vopsesc? nu ma intereseaza aspeectul asa de tare pe cat sa nu rugineasca la loc :?:
si inca o intrebare...mai primiti notificari pe mail sau e cv problema de la forum? |
stai linistit eu nu am mai primit notificari de la forum de cateva luni intri si u si dai la user cp si o sa vezi acolo daca s-a scris ceva la topicurile unde ai scris u. salut
|
Quote:
|
foarte frumos kla`ul sa ai noroc de el,auzi nu ai idee de unde imi pot cumpara si eu un subwoofer pana in 100w ca nu imi trebe mai mult ? dami pm daca stii te rog
|
pai de ce sa sara vopseaua daca le cureti bine cu peria de sarma? eu zic totusi sa le dai vreo 2 straturi de vopsea
|
Quote:
|
ale mele le-am vopsit cu vopsea normala cu pensula doar pt faptul sa nu rugineasca dar inca n-a sarit,sunt vopsite de anul trecut din toamna :)
|
le dau si eu cu pensula atuncea ca mai am vopsea si grund de cand am vopsit garaju` :D
|
1 Attachment(s)
wooferul mochetat :D (urmeaza sa fie prins mai estetic)
Si o intrebare :shock: Credeti cu suspensiile sport ce le`am prezentat cu cateva postu`uri mai sus sunt sanse sa nu se potriveasca? adica exista mai multe modele de suspensie fata pe golf? :x va rog luminati`ma :!::?: |
hai ca ti-a iesit bine woofer-u.
Ai incercat sa le pui si nu merg? din cate stiu eu nu sunt diferite. |
Quote:
|
imi place cum ai ancorat woofer-u :))). a iesit frumos :) altfel arata mochetat .
|
Quote:
|
ceva nou la masina ? hai ca merita ca i frumoasa:D
|
maine o duc sa ii fac schimbu de ulei in rest...trebuie sa ma apuc de lucru sa strang bani de folie :sad:
|
sal . cum suna cutia aia ? sa vi sati fac o cutie care suna de vreo 10 ori mai bn . intra pe mine pe mess
|
ce se mai aude de masina?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning