![]() |
lacerevo:Pentru tico imi trebuie.Tipul ala iti da garantie?Am nevoie de amortizoare mai tari decat se gaseste in magazine.
|
da garantie juma de an parca
normal ii 25 lei pre bucata da la tico trebe sa mai faca si ceva la strung ca is capsulate amortizoarele si prima reparatie iti iese la 75 bucata fatza de cam 130 lei cat is noi.. apoi dupa prima reparatie daca vrei sa le mai faci o sa fie 25 lei daca te hotarasti zimi si iti zic unde sa mergi.. apoi sa imi zici cum sta masina ca si eu vreau sa ii schimb la mama la tico |
Re:
E vorba de ala cu atelierul de pe dima ? Daca da atunci va spun sincer ca om mai umflat in pene ca ala nu exista . O sti el sa repare telescoape , da e un nesimtit si un ingamfat fara limite . Se crede dumnezeul telescoapelor si daca nu esti lingusitor si extrem de amabil cu el NU TE AJUTA ! Trebuie sa il pupi in cur ...ca urmare cand am fost si eu o data la el , l-am bagat de unde a iesit si mi-am luat telescoape noi .
Nu mergeti la el , lasati-l sa moara de foame , mama lui de u...... :twisted: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.... pe langa afirmatziile un pic rautacioase, sfatul e bun: Luatzi telescoape noi!!! si mai ales ca pt Dacia sau astea facute in Ro nici macar nu-s scumpe!!!! :wink: |
pai la dacie si eu mi le-am intarit tot la ala cu atelieru de pe dima si is foarte multumit daca imi luam noi dacia era tot barca :punch:
|
daca vrei amortizoare de strada sigur is mai bune alea noi.. da daca vrei amortizoare tari omu asta ii solutia.... mai sunt si la sibiu(aia is the best) si la bv...
|
Re:
Quote:
si apropo, io chiar is curios sa vad daca o reusit omu sa le faca la fel pe toate 4! ... daca da (tot respectu :lol: ) desi am unele dubii!!! |
bah..deci voi nu sunteti normali mah....suicide drivers
|
1 Attachment(s)
nu am zis ca e bolid de raliu dar acuma sta mult mai bine pe drum nu vad care e problema cu taiatul spirelor de la arcuri pe vremea lui nicu cum crezi ca se proceda
|
Re:
Quote:
|
nush cum sa-ti spun .. da tinuta mea de drum e destul de buna, poate chiar prea tare si prea joasa pt drumurile noastre :P , iar motorul deocamdata ma satisface :P
bari nu i-am pus (inca), sunt doar cele de fabrica Dar tu cu noaua suspensie mesterita ia zi catzi cai ai castigat??? :twisted: |
cai nu o castigat... da' fi sigur ca sta mult mai bine pe drum
|
ma bucur! ... talpa-n curbe atunci! :wink:
|
mda...intr-adevar.... :weirdface
|
ce faci tekno...cum esti cum te simti...??? ne lasi sa te scoatem la un suc??? imi pare rau!! :(
|
da totusi ... what happend ???? :?:
|
Re:
Quote:
multumesc lui Dumnezeu ca suntem toti intregi m-o chemat si laju aseara da' nu prea am avut chef |
Quote:
usureaza volanta, usureaza pistoanele, cauta un kit de axe+came cu deschidere mai mare, cauta un kit de injectoare cu debit mai mare si pune turbo sau compresor... nu uita de frane, si de suspensii... bafta |
NEW LOOK...DAR NU E GATA INCA
|
merge :twisted:
|
arata super
nu am mai venit aseara, pe ploaia aia........pt ca imi ploua in BMW pe la trapa. |
am asteptat sa ma resuni...ca te aduceam si pe tine...till next time :wink:
|
nice masina :) sa o stapanesti sanatos... ce mai intentzionezi sa mai modifici la ea in viitorul apropiat?
|
pai..cam pe sapt viit...fusta bara spate....praguri...toate unicat...astea sapt viit...dupa aceea mai vedem.. :wink: :twisted:
|
si facute de clujenu sau importate?... chiar cam cat vine o fusta pe fatza sa zicem.. ca poate ii pun una la focusul lui taicameu :D si ceva locuri de unde se pot lua ceva jante nice pe 4 prezoane cam de 15-16 :)
|
STIRI>
West Coast Customs intra in masinile romanilor! Dupa succesul extraordinar al emisiunii Pimp My Ride in Romania, Falcon Electronics, distribuitorul grupului Directed Electronics in Romania, lanseaza pe piata celebra marca americana de componente audio-video pentru automobile. Bucuresti, 5 decembrie 2005 - Un fenomen media, un exemplu de marketing neconventional si o demonstratie de competenta in domeniul mobile audio & video, West Coast Customs este marca cu cea mai rapida ascensiune pe piata mondiala de car multimedia. Devenit in ultimul deceniu un nume de referinta in piata de tuning din SUA, WCC a fost selectat drept partener oficial al emisiunii \"Pimp My Ride\" pe postul de televiziune MTV. Succesul extraordinar al show-ului si demonstratiile de creativitate si competenta ale echipei de tuning au adus notorietatea mondiala a companiei americane. Directed Electronics, cel mai mare concern de echipamente audio, video & car multimedia din SUA a fost timp de multi ani furnizor principal de componente al studiourilor West Coast Customs. Calitatea deosebita a produselor audio si video pentru automobile si flexibilitatea echipamentelor in privinta posibilitatilor de montaj au propulsat marcile grupului Directed drept prima alegere pentru tunerii americani. Pasul de a crea produse personalizate WCC a fost unul firesc, acestea fiind o adevarata \"vitrina\" a tehnologiilor de varf din grupul Directed, dezvoltarea lor avand ca baza de plecare componente create exclusiv pentru competitiile de profil din domeniul car audio & video. West Coast Customs ofera solutii complete pentru prepararea automobilelor, gama de produse incluzand amplificatoare digitale si analogice, subwoofere, difuzoare full-range, ecrane LCD si playere universale DVD/CD/MP3 cu monitor incorporat. Practic, imaginatia echipei de instalare este singura limita in privinta posibilitatilor de montaj si personalizare pe care le ofera echipamentele WCC. Gama de produse WCC include patru amplificatoare high end, doua dedicate subwooferelor si doua pentru sisteme de difuzoare full range. Modelele WCC D-5000 si WCC D-2400 sunt de tip monobloc, cu puteri de 1000 W, respectiv 475 W, ce incorporeaza cele mai noi si performante tehnologii in domeniul amplificarii complet digitale a semnalului. Destinatia lor principala este de a functiona in tandem cu cele doua modele de subwoofere produse de WCC. Pentru amplificarea semnalului difuzoarelor full range, Directed a creat amplificatoarele WCC-1600.2 si WCC-1600.4, cu doua, respectiv patru canale si puteri de pana la 350 W pe fiecare canal. Grupul Directed a aderat la standardul CEA 2006 pentru definirea puterii amplificatoarelor, astfel ca valorile reprezinta puterile de functionare reale de care sunt capabile componentele WCC. Doua modele de subwoofere desprinse direct din lumea competitiilor de SPL sunt disponibile pentru o reproducere corecta a frecventelor joase. WCC-124DX2 este un model cu membrana de 12 inch, ce suporta puteri de amplificare maxime de pana la 2500 W. WCC-104DX2 este destinat montajelor compacte, unde spatiul disponibil in automobil este ceva mai redus, astfel ca membrana activa a subwooferului are diametru de 10 inch, insa puterea de amplificare suportata ajunge la o valoare consistenta de 2000 W. Ambele modele de subwoofer sunt construite cu sasiu din aluminiu turnat si ansamblu cu dublu intrefier, ceea ce asigura o fiabilitate deosebita si posibilitatea de a functiona in mod continuu la puteri foarte ridicate. Reproducerea frecventelor medii si inalte sunt lasate in sarcina difuzoarelor WCC-650 CS. Construite in sistem de componente pe doua cai, ele includ woofer de 165 mm si tweeter de 25 mm, precum si filtru de 18dB/octava pentru o adaptare perfecta a celor doua difuzoare in particularitatile acustice ale habitaclului automobilului. Tehnologiile video de varf sunt reprezentate de WCC-OHW 17.2, respectiv WCC-OHDW 17.2. Primul este un monitor cu tehnologie LCD cu diagonala de 17 inch si compatibil cu format 16:9, destinat montarii pe plafonul habitaclului. Ecranul este rabatabil si poate fi rotit 360○, astfel ca el ofera un confort de vizionare maxim. WCC-OHDW 17.2 adauga tuturor acestor elemente si un DVD player incorporat, ce are si posibilitatea de citire a CD-urilor audio si a fisierelor MP3. De asemenea, sistemul incorporeaza si un cititor de carduri compatibil cu formatele Secure Digital, Compact Flash si Memory Stick. |
Tehnologiile video de varf sunt reprezentate de WCC-OHW 17.2, respectiv WCC-OHDW 17.2. Primul este un monitor cu tehnologie LCD cu diagonala de 17 inch si compatibil cu format 16:9, destinat montarii pe plafonul habitaclului. Ecranul este rabatabil si poate fi rotit 360○, astfel ca el ofera un confort de vizionare maxim. WCC-OHDW 17.2 adauga tuturor acestor elemente si un DVD player incorporat, ce are si posibilitatea de citire a CD-urilor audio si a fisierelor MP3. De asemenea, sistemul incorporeaza si un cititor de carduri compatibil cu formatele Secure Digital, Compact Flash si Memory Stick.
|
1 Attachment(s)
o noua moda?
|
Pyri te-ai apucat de vandut car entertainement???...R U PAYED TO DO THAT ADVERTISING???...e veche stirea si e demodata!!!...bine ca te-ai gasit tu mai destept sa ne anunti...:P :P :P :P :P :P :P ...bafta
|
o intrebare pt cei care se pricep la diesel tuning
vreau sa fac un sistem de evacuare complect de la saxofon pana in spate, practic o teava cu diametru marit, un splitter sa se desparta in doua si doua tail-pipe-uri. Practic fara toba finala, oricum dieselurile au doar cea finala... ...si eventual scos catalizatorul... va rog Avantaje/Dezavantaje in special si daca meita din punctul de vedere al puterii... |
scoate catalizatorul!!! :lol: :lol: :lol:
fara toba io zic ca o sa urle de mama focului ..... |
2 Attachment(s)
Care arata mai bine ?
|
parca alea rotunde dau mai bine! :wink:
|
1 Attachment(s)
hmm...mai sunt si astea, tot rotunde , da mai mici
|
una din cele 2 variante rotunde ... care iti plac mai mult!!! ca asa din poze prea puntin se poate face diferenta intre ele! :lol: :!: parerea mea :!:
|
alea rotunde mai mari
parerea mea |
io as merge pe alea ovale, ca masina-i mai ovala, mai multe curbe, parca ar merge mai bine ovale, parerea mea, bani-s ai tai tu sti ce si cum
|
votu meu : cele ovale
rotunde au tatzi 8) |
io zic alea rotunde mai mici!!s-ar potrivi beton
parerea mea |
rotunde mari ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning