![]() |
Re: Autostrada A3
Rusine pentru cei care se ocupa de intretinerea in bune conditii pe perioada de iarna pe A3.
Pur si simplu daca ar exista posibilitatea ar fi bine "sa vina sa ia Autostrada A3 si sa o duca in alta tara unde se stie pretui munca si banii investiti". |
Aceleasi probleme si in dimineata de azi super proasta organizarea curatirii zapezii pe A3.
Pe sensul de mers Turda - Gilau, 2 masini cu lama jos, dar una din ele nu lua nimic de pe asfalt. RUSINE!!! |
|
salutari...azi am fost si eu pe autostrada A3...e destul de ok...se simt denivelarile la imbinaturile podurilor...dar din nefericire sunt locuri unde lipseste plasa de la marginea autostradei si la intoarcere (tot pe autostrada) am avut nefericitul incident sa intalnesc un iepure pe autostrada....deci, dupa mine,ar mai exista anumite lucruri care ar trebuii retusate...toate cele bune...si conduceti cu atentie...
|
La 1 Decembrie 2009 cand a fost deschisa toate erau in buna regula, dar din pacate cei care o intretin nu-si fac treaba de loc.Parapetii loviti si indoiti in urma diverselor accidente sunt neinlocuiti iar daca in unele locuri s-a furat gardul si acesta este inca neinlocuit.
"Felicitari" CNADR-lui pentru incompetenta dovedita pana acum. |
Quote:
|
Quote:
|
|
Trist, dar se pare ca va fi adevarat.
|
asta e, oricum ni sau obisnuit masinile pe hartoapele din romania
|
se mai aude ceva nou despre proiect'?sau ramane tot proiect'?
|
Se lucreaza intre Turda si C.Turzii(km10-km 0)si la podul de la Km 52(zona Gilau).
Incepand din 15 aprilie 1540 de angajati vor primi preaviz si dupa aceea somaj. |
hmmmm....cata prostie in loc sa investeasca in infrastructura se tot imbarliga cu alte prostii,oricum fara infrastructura cam greu ne dezvoltam da nah....
peste tot se lucreaza intens la autostrazi (polonia,sk,cehia,germania chiar si hu doar ai nostri nu inteleg ca fara infrastreuctura nu se poate nasol de tot |
Quote:
Ori cum, ce trebuie acum pentru dezvoltare sunt multe multe radare, si multe multe amenzi. |
Am reusit in sfarsit sa ne dam pe a3 aseara.
Foarte placut impresionat de lucrare , in comparatie cu cateva din celelalte autostrazi de dincolo , calitatea e super. Referitor la denivelari si ''imbinari'' de pe autostrada cine are putina inginerie la bord intelege fenomenul. Un mare plus in are peisajul. Ceea ce am observat ca lipsesc aproape cu desavarsire sunt semnele , panourile de informare , telefoanele sos si pe alocuri unele marcajele. In schimb se pare ca s-a ingradit destul de mult drumul si sistemul de viaducte e sau cel putin arata bine pus la punct. Destul de putin trafic si din pacate unii bizoni circula cu nonsalanta pe banda de viteza cu mult sub limita legala.. tura viitoare , tronsonul invers -> gilau - turda |
Quote:
Pacat ca nu se va putea continua cu lucrarile intr-un ritm alert asemanator cu cel de anul trecut, sa putem intra si noi in Europa la nivel de infrastructura. |
Dar se continua de vreun fel?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Km 0+774 Campia Turzii..... poza 2 - 09.06.2010 |
Domnu'
Fair Play ca ne ti la curent ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Termenul de finalizare pentru Km 10+081(Turda)-Km 0+774(C.Turzii) este in 8 septembrie 2010.
Sa speram ca o sa fie bani ca sa se poata termina. Banii sunt singurul lucru care ne impiedica acum. |
sa-nteleg ca a fost dl. MINISTRU Berceanu si a cerut continuarea pe banii constructorului si a primit raspuns nefavorabil?!
|
Quote:
De asemenea va rog sa intelege-ti ca sunt lucruri care le stiu si nu pot sa le mentionez, dar si lucruri care nu le stiu si nu le comentez. Dupa cum am mentionat mai sus nu ma bag unde nu cunosc si nu vorbesc din auzite. |
despre imbracaminte nu stii.. este cu adaos de polimeri? se poate divulga reteta daca exista? :D
|
Exista o reteta, dar este foarte clar ca nu se poate divulga.
|
|
|
Quote:
Speram sa continuam. Speranta moare ultima............. |
da citisem pe undeva ca se toarna asfalt . tinem pumnii!
|
Quote:
Azi continuarea...... |
ar fi fain sa se termine si acest tronson ar fi mare ajutor pt cei cu tirurile
|
Quote:
Se asterne in continuare asfalt. Vom trai si vom vedea......... |
Nu sunt bani pentru ca cei care preiau banii pentru autostrada le impart intre ei si din ce ramane, se construieste autostrada. Am dreptate, domnule informator? :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning