![]() |
re: '95 - Civic EK4 VTi - 1.6 16v (B16A2)
Quote:
lasa-mi si mie id tau pe pm. vreau sa vorbim ceva. ms ! |
3 Attachment(s)
frumosss..
trage bine pt o masina "nepregatita" pt vtm |
Multumesc frumos. Da, cum zici si tu, merge ok pentru o masina de strada. Sunt un pic cam ample reactiile suspensiei, dar ajuta la transferul de mase. Altfel nu am ce comenta, Locul I la clasa si in primii 10 la general din 40 de masini cu un 1.6 cu AC pe gume de strada e bine. A fost un test oricum..... urmeaza una alta.
Multumesc pentru poze. |
Demult nu am mai postat pe aici, lucru pentru care imi cer scuze. Ce s-a mai intamplat intre timp... pai de principiu nimic bun, un caine care a spart bara, a indoit radiatorul de AC si a spart electroventilatorul lui,.... am schimbat inca odata uleiul, am luat, asa cum spunea si Andrei un loc I la clasa de 1.6 la o coasta la Bucovat...etc.
La + uri trebuie trecut fapul ca urmare a incidentului cu saracul catel, am montat noua bara si inca ceva. Am pus un set de gume Dunlop Direzza (S Tyres) cum le zic japonezii, semislicuri pe romaneste. Cateva poze cand oi avea timp. Numai bine. |
Quote:
De unde ai luat gumele? ce ma seaca ca aici nu gasesc :evil: poate ne dai si o impresie despre ele :-) |
1 Attachment(s)
Gumele, sunt cele cu care se alearga in Germania in Cupa Logan (deci cele omologate de FIA pentru a echipa Loganurile de curse de circuit), in CNR, in Cupa Logan alergandu-se pe altceva (gume de strada fiind vorba de o masina de Gr. N).
Cele pe care le am eu, au facut o etapa dubla de CNVCD la Ranca acum 2 ani si o etapa dubla la Resita in cadrul aceluiasi campionat si le am de la un bun prieten in al carui garaj au zacut ultimele 3 4 luni. Una peste alta in afara de ce s-a mers in Germania cu ele, la noi au decat maxim 150 de km de proba speciala, deci sunt intr-o stare OK. De mentionat faptul ca inca nu sunt taiate (nu sunt adancite), iar conform cu ce spun reprezentantii Dunlop din CNR, pot fi taiate de 2 sau 3 ori. Ca si impresie generala, pot spune ca sunt uimit. Nu au acel comportament brutal de slick (nici reci nici calde), merg bine cand sunt reci si impecabil cand sunt incalzite. Ca un mare plus fata de Toyo R888 de ex, intra extrem de repede in temperatura. Derapeaza la limita, fara a o face intr-un mod violent. Tot ce va spun acum, va spun ca si experienta de pe masina care este inca echipata cu suspensia stock de la SHOWA, multe se vor schimba atat in viteza de trecere pe viraje cat si in controlul transferului de mase sau a franarii odata cu montarea suspensiei, dar aia e alta poveste. Am mers cu 200 pe apa fara nici un fel de problema, asta pentru cei care ridicand in slavi R888-ul se plang de comportamentul pe ud. Nu sunt gume de curse si trebuie tratate ca atare, dar pana cand om avea de unde sa luam Yokohama AD048 sau Falken Azenis sunt prea bune. Daca cumva te intereseaza altceva decat ce am spus eu aici, cu mare placere intreaba-ma si in masura in care ma pricep o sa iti spun. Asa cum ziceam, nu am prea avut mult timp de poze, de aceea o sa imi cer iertare pentru ca folosesc masina altcuiva pentru exemplu, dar, cu scuzele de rigoare, acestea sunt cauciucurile. |
Review mai pe scurt deca el:
Daca inainte iese pe vtm (Bucovat) cu 4500-5000rmp din viraj .. acum iese din vtec de voie... daca pana acum intra abs cand frana... acum "vomiti" cand pune frana... eu m-am *** pe mine cu el in masina cu cauciucurile astea pe o urcare de vtm si nu o sa ma mai sui cu el in masina cate zile o sa am |
Cunosc gumele dar eram curios sa aud si cum se comporta de la cineva "din gura" ca sa zic asa. Falken Azenis iarasi sunt 8) dar again nu le gasesc aici.
Lumea se da cu R888 pentru ca sunt usor de gasit si relativ ieftine, majoritatea de aici le folosesc pe track sau pe masina zilnic si da, sunt groaznice pe ud :shock: Momentan eu am V12 Evo's pe masina si sunt foarte multumit de ele, cand se duc am sa trec pe RS2-uri. Mersi de review si bafta la surubarit. P.S. Poate ne vedem in tara la un pexi ;) |
Sure will.
|
5 Attachment(s)
Cateva fotografii facute in graba azi dupa o baitza :P
|
zilele astea iti fac o vizita(nu stiu cand ,dar sper saptamana asta)si poate poate chiar cu o honda :D stam la un suc ca nu am mai vb de mult ..
|
Arata bine masina, exceptie stickerele de pe lateral, dar ma gandesc ca sunt acolo pentru un pic de reclama :-).
|
Fix ca pumnul in ochi stau pe ea, sunt de acord cu tine. De principiu, fiecare masina care vine la mine pleaca cu un stiker, e adevarat mic, pana cand o vopsesc le-am pus pe astea mari la a mea, le-am pus inainte de ultima cursa si m-am gandit ca, asa cum zici tu sa le las pentru un pic de reclama...
Nenea Crys, te astept, cu sau fara Honda. |
sal ai primit msg pe pm???
|
Am primit. Sarumana, sigur o sa ne auzim, momentan, bugetul e "ocupat" cu etapa de coasta de la Resita. Ne auzim dupa.
Multumesc frumos. |
daca o lauzi asa de ce nu vi pe la aeroport sa vedem ce poate draguta sau iesti mai rusinos:-P
|
te astept la aeroport joi
|
Multumesc de invitatie, dar.... pe aeroport sa ce ?? Liniute... nu mersi. Faceti voi.
=Fun is not a straight line= |
buna replica "Fun is not a straight line";)
|
8 Attachment(s)
Weekedul trecut am fost la Sinaia, unde au avut loc etapele 7 si 8 din CNVCD. Pe langa felicitarile pe care le merita participantii, castigatorii, printre ei si prieteni de-ai mei, am facut cateva poze. Am alergat un pic pe proba speciala Valea Cetatii, unde am "dat foc" la frane si am avut parte de clipe unice. Honda Rullz.
|
daca nu mam uitat dupa tine si vineri si duminica si nici macar masina nu am vz!!!pare rau data viitoare paote vi la rasnov si acolo nu mai scapi!!!!
|
Ce placute folosesti? Ai patit ceva pe partea stanga a masinii, mi se pare ca am vazut ca e zgariata un pic.
Daca vrei sa schimbi placutele iti recomanda Hawk HP+ ;) |
Quote:
ON-topic. felicitari pt masina. |
Ma, acum am niste Ferodo.. dar, nu as putea sa iti spun ce serie. Entry level probabil. Cand o sa iau discuri, o sa skimb si placutele. Zgariata si indoita un pic, da, intreaba-l pe Dani, e opera lui.
|
11 Attachment(s)
Little Update, dupa o zi de munca am pus, alta suspensie, serpi si scaune de Integra DC2.
Cateva poze. Enjoy. |
Quote:
|
A fost o zi grea, partea buna a urmat dupa, adik plimbarea . . . :)
|
mda.... si nici macar un 10x pt ala care la 12 noaptea statea pe sub masina sa stranga suruburile la evacuare... u hater... si mai intra si tu pe mess cand stai pe net ca nu iti pica mainile daca scri ceva
|
Quote:
Bine ca ai coborat-o ca saraca era tot pe varfuri. Nu stiu cum de ti-ai montat scaunele alea ca sunt grele ca dreaq :rolleyes2 :lol: |
M-am chinuit un pic, dar m-a ajutat un prieten ... :P
|
Quote:
|
Acum sa te duci cu ea pe aeroport sau "iesti fricos , vezi ca ieste an fiecare joi " =)))
|
Nu Yula, nu am gasit, dar momentan chiar daca gasesc nu am cu ce sa iau. Asa ca mai stau un pic.
Nu merg la aeroport, vorbesc numai pe la sucuri prin oras... :P |
Quote:
|
Am facut ceea ce ziceam ca nu voi face niciodata. Am pus un Subwoofer, care suna fix cum trebuie, adik completeaza un pic unde nu mai pot boxele. Poze probabil maine. Azi, am fost pana la Ranca sa vedem traseul, weekendul asta o sa fie acolo cele doua etape din CNVCD. Ne-am intalnit cu domnii Moraru si Giui, am stat un pic de taina, am urcat de doua ori... Se simt si sepii si suspensia, ca sa nu mai zic de gume....
|
frumos traseul de la ranca ... asfalt proaspat , numa bun de rupt gume pe el. Bafta !
|
Hai cu poznele
|
6 Attachment(s)
Cateva poze, nimic nou....
|
vad ca ai si un ninja in fata masinii :)))
|
uh si subaru acela...f frumos. numai maisini puternice
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning