Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Logan 1,5dci (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/15576-dacia-logan-1-5dci.html)

silviuGreseala 04-06-06 21:16

Re: Dacia Logan 1,5dci

Quote:

Originally Posted by cristy_4speed
garantez ca LOGAN 1.4 MPI cel putin pe 400 m nu sunfla in fata la DCI si iti zic din chesti reale nu din povesti intelegi???? :D

colegu ai mare dreptate pana la 400m ca dupa aia cand iai dat-o pe a5-a e mort.Sincer_SINCER pana la ce viteza iti demareaza si cat fuge.NU UITA SINCER FARA CEOACE!!!!!!!!!!

cristy_4speed 05-06-06 01:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by silviuGreseala
colegu ai mare dreptate pana la 400m ca dupa aia cand iai dat-o pe a5-a e mort.Sincer_SINCER pana la ce viteza iti demareaza si cat fuge.NU UITA SINCER FARA CEOACE!!!!!!!!!!

colegu nu am incercat si peste 400 m dar chiar m-ai facut curios :D faza e ca pe acei 400 nu se apropie sub nici o forma de mine asta e faza din contra eu ma duc in fata cu mult ...deci nu stiu peste 400 ce se intampla...oricum la mine nu sa lasat motorul cum trebuie are doar 6000km .......eu unu cel mai mult pana akum i-am dat undeva aproape de 180 ....nu erea pedala la blana ture mai avea unde sa urce .....dar am ajuns unde trebuia si a trebuit sa incetinesc .....oricum top speed-ul o sa til spun dupa ce ii fac si eu prima revizie .....etc....oricum am inteles ca la astea se lasa motorul cat de cat pe la 15000 km bafta!!!;)

Mafiotu' 05-06-06 10:10

...asteptam noi topspeed-uri!!!

bogdan C.E.T. 05-06-06 10:32

ati vazut ca turometrul n'are linii rosii?

mike20 05-06-06 11:07

nici la solenza diesel nu are zona rosie

Daedalus 05-06-06 12:55

cristy_4speed, daca ai masina stock pt ca si a mea e la fel te invit (solenza 1.4 mpi, da ? cu 18.000km pe bord) sa te fac de ras ;), sa-ti scot dci-ul din cap. Pe 400 de metri, pe cati metri vrei tu.. Mooaaama de cand te asteptam :P Dar sa nu te aud apoi ca te plangi ca n-ai ajuns nici macar la prima revizie cu ea.
Vad ca stai in Dr. Taberei, eu stau in Ferentari da' ne vedem pe la tine pe acolo ca sunt sosele bune sau unde vrei tu.
Lasa-mi un id de messenger sau nr de telefon pe mesaj privat sa stabilim.

mike20 05-06-06 16:37

nu are nici o sansa cu dci`ul in fata slz 1.4mpi

Daedalus 05-06-06 20:23

Ca nu mai pot edita postez din nou. cristy_4speed, daca vrei o dam si pe bani. mike20, trebuia sa taci si tu :P

Daedalus 07-06-06 18:11

Vad ca ti-a cam pierit cheful ;)

Bestie 14-06-06 16:27

170km/h cu dCi-ul. Nu eu, un prieten, eu eram in masina alaturata si tipam unul la altul pe geam, ca nici lui venea sa creada.

fuzzy 14-06-06 17:00

nu va bucurati prea tare cei cu motor diesel... intr-adevbar aveti forta mai mare la turatii mai mici dar la turatii mai mari va da clasa benzina... lgn diesel nu am incercat dar la liniutza stiu ca slz diesel face lgn benzina praf... dar nu si la viteza... deci nu va bucurati prea tare... pe a2 am facut o slz diesel la viteza... nu mi-a luat prea mult sa o ajung din urma dar la viteza NU ma face cu lgn 1.4 :))) eu il asteptam la cate oi tigara si doar asa ma ajungea din urma :D

oricum since forever benzina a fost ptr viteza si diesel ptr forta...

VIVA LA BAM !!!!!!!

silviuGreseala 18-06-06 22:46

Quote:

colegu nu am incercat si peste 400 m dar chiar m-ai facut curios :D faza e ca pe acei 400 nu se apropie sub nici o forma de mine asta e faza din contra eu ma duc in fata cu mult ...deci nu stiu peste 400 ce se intampla...oricum la mine nu sa lasat motorul cum trebuie are doar 6000km .......eu unu cel mai mult pana akum i-am dat undeva aproape de 180 ....nu erea pedala la blana ture mai avea unde sa urce .....dar am ajuns unde trebuia si a trebuit sa incetinesc .....oricum top speed-ul o sa til spun dupa ce ii fac si eu prima revizie .....etc....oricum am inteles ca la astea se lasa motorul cat de cat pe la 15000 km bafta!!!;)

nu imi pod da seama cum fuge a ta cu aproape 180 ma bagi la mari banueli.oare a mea sa nu fie la fel???
ce sa nu fiu sincer a mea nu fuge mai mult de 145 nici sa o f*** dar are tot 6000km.

silviuGreseala 18-06-06 22:48

unde erai cand ai prins tu gata 180?????erai la vale si batea vantul din spate???

bogdan C.E.T. 25-06-06 08:53

astia care aveti loganuri!!!!! aveti punctu ala in care se prind centurile spate?
ca tata are un ambition dci si nu le are

DyZ 25-06-06 12:29

sunt bagate sub bancheta ! akolo le gasesti:)

cristy_4speed 30-06-06 12:43

Quote:

Originally Posted by Daedalus
cristy_4speed, daca ai masina stock pt ca si a mea e la fel te invit (solenza 1.4 mpi, da ? cu 18.000km pe bord) sa te fac de ras ;), sa-ti scot dci-ul din cap. Pe 400 de metri, pe cati metri vrei tu.. Mooaaama de cand te asteptam :P Dar sa nu te aud apoi ca te plangi ca n-ai ajuns nici macar la prima revizie cu ea.
Vad ca stai in Dr. Taberei, eu stau in Ferentari da' ne vedem pe la tine pe acolo ca sunt sosele bune sau unde vrei tu.
Lasa-mi un id de messenger sau nr de telefon pe mesaj privat sa stabilim.

salut nu am de ce sa plang normal e sa castigi u dar incercarea moarte nare...chiar sunt curios sa ma dau cu o solenza sincer .....nu am mai postat ca nu am mai stat pe net un timp ca nu am avut timp .....iti las ID meu de mess si vedem ce se intampla ....ID cristi_18us pana nu vedem care iese castigator nu te mai bate cu pumnu in piept ca ma faci de ras ......si chiar daca castigi u nu ai cum sa ma faci de ras pentru ca ai cu 10 cp mai multi ca mine .....si e benzina ..daca aveam aceeas putere atuncea ma faceai de ras ...dar in fine nu ma pronunt pana nu vedem ce se intampla .....bafta all

cristy_4speed 30-06-06 13:08

Quote:

nu imi pod da seama cum fuge a ta cu aproape 180 ma bagi la mari banueli.oare a mea sa nu fie la fel???
ce sa nu fiu sincer a mea nu fuge mai mult de 145 nici sa o f*** dar are tot 6000km.

sincer sa fiu si eu sunt uimit de ea ..chiar nu ma asteptam sa mearga asa dar eu dupa ce am trecut de aia 1000 km nu am mai mers incet cu ea ......am mers cum merg eu normal ...am inceput sa ma duc la curse cu ea ...m-am dat ...si ai grija de motorina ii bagi ...ca eu am bagat odata de la baieti si parca ziceai ca a murit .....

cristy_4speed 30-06-06 13:13

Quote:

unde erai cand ai prins tu gata 180?????erai la vale si batea vantul din spate???

eream pe DN intre campina si ploiesti ...dupa ce fac 15000 km o sa ii dau sa vad cat se duce exact ..fac poza si o pun pe forum ffff multa lume sa speriat de logan ......m-am dat cu clio 15.DCI 80 cp si pe primele 2 trepte sunt in fatza cu o masina juma dupa a 3 a incepe sa vina din spate ....si tot asa a m-am mai dat cu un C2 ala de 75 cp si tot la fel il bat la o masina .....pana mea vedem ...toata lumea a zis ca i-am facut ceva la masina dar ea saraca e stock la jumatatea lu august inceputul lui septembrie pleaca un prieten in germania si o sa imi aduc un power box abia atunci o sa fiu curios cum o sa traga :D

TheMadMan 30-06-06 16:18

golanul lui cristy_4speed este ceva aparte.
trage frumos pt puterea care o are.
ba chiar ma timorat cand a plecat de langa mine la liniuta (am clio dci 82 cp)
tre sa o mai incercam, dar are o plecare criminala .
poate facem si un filmulet pentru mase?!
oricum sincer nu prea am plecat bine la liniutele alea nu stiu de ce dar chiar daca as pleca perfect prima treapa si a 2-a ar fi langa mine, a-1-a chiar in fata mea.

bafta all

cristy_4speed 01-07-06 02:36

Quote:

Originally Posted by TheMadMan
golanul lui cristy_4speed este ceva aparte.
trage frumos pt puterea care o are.
ba chiar ma timorat cand a plecat de langa mine la liniuta (am clio dci 82 cp)
tre sa o mai incercam, dar are o plecare criminala .
poate facem si un filmulet pentru mase?!
oricum sincer nu prea am plecat bine la liniutele alea nu stiu de ce dar chiar daca as pleca perfect prima treapa si a 2-a ar fi langa mine, a-1-a chiar in fata mea.

bafta all

cand vrei u manule :D oricum daca merge treaba cu alea o sa fie ff multa lume uimita de logan1.5 DCI ...in seara asta am batut super nova logan 1.4 si logan 1.6 masina a inceput sa traga din ce in ce mai bine ....sper sa ramana asa abia astept prima revizie sa ii schimb tot ca sa nu mai fiu panikat cand dau in ea ....bafta all

cristy_4speed 01-07-06 02:52

Quote:

Originally Posted by fuzzy
nu va bucurati prea tare cei cu motor diesel... intr-adevbar aveti forta mai mare la turatii mai mici dar la turatii mai mari va da clasa benzina... lgn diesel nu am incercat dar la liniutza stiu ca slz diesel face lgn benzina praf... dar nu si la viteza... deci nu va bucurati prea tare... pe a2 am facut o slz diesel la viteza... nu mi-a luat prea mult sa o ajung din urma dar la viteza NU ma face cu lgn 1.4 :))) eu il asteptam la cate oi tigara si doar asa ma ajungea din urma :D

oricum since forever benzina a fost ptr viteza si diesel ptr forta...

VIVA LA BAM !!!!!!!

aici te contrazic ......sincer mai nou pentru cultura ta generala cei de la cursa aia de 24 de ore (ca nu mai stiu cum ii zice ) au bagat motoare diesel ok nu am nimik cu benzina am avut si eu masini pe benzina ff multe dar de asta DCI sunt ff uimit mai ales ca are 65 cp prietena mea are un golf 4 1.9 TDI D si I rosi 130 CP si iti zic ca masina e ffff grava ......si mai ales la viteza destul de mare 160 daca o calci se simte ca are forta (cuplu ) aaaa si daca mai sti u acel seat leon galbem de DIM-sport ala diesel care rupe tot ........in fine aaa si de curiozitate u ce masina ai?????

TheMadMan 01-07-06 04:29

in aceasta seara mi-am confirmat pt a mia oara ca golanul lui cristi trage ft bine.
a batut sn,logan 1.4 rau, logan 1.6
nu stiu ce se intampla dar chiar bate 1.6 - le
pe mine chiar ma surprinde

oricum abia astept sa vad cu solenza celui de mai sus care a postat ca se da cu dci-ul
oricum pun banu pe dci

bogdan C.E.T. 02-07-06 18:33

azi l'a spalatorie ,a venit unu la taicamiu si l'a intrebat dac mai merge abs' u. ca cica lu nu'i mai mergea. a zis ca ar fi de vina apa ce intra pe la usile fata. el avea un opel corsa.sa fie adevarat , desi nu cred?

fuzzy 04-07-06 15:50

Quote:

aici te contrazic ......sincer mai nou pentru cultura ta generala cei de la cursa aia de 24 de ore (ca nu mai stiu cum ii zice ) au bagat motoare diesel ok nu am nimik cu benzina am avut si eu masini pe benzina ff multe dar de asta DCI sunt ff uimit mai ales ca are 65 cp prietena mea are un golf 4 1.9 TDI D si I rosi 130 CP si iti zic ca masina e ffff grava ......si mai ales la viteza destul de mare 160 daca o calci se simte ca are forta (cuplu ) aaaa si daca mai sti u acel seat leon galbem de DIM-sport ala diesel care rupe tot ........in fine aaa si de curiozitate u ce masina ai?????

cursa se numeste Le Mans... ok asta nu stiam dar oricum s-au schimbat tehnologiile si diesel-ul a iesit mai in fata... ok, sunt de acord si cu asta (nu sunt tampit s-o tin doar pe-a mea...) si hai sa mai spun ceva: motor pe benzina de 2,0 m-a socat cat de bine poate sa plece si cat ma poate impinge in scaun si cat de stabila este... (subaru forester 2,0x)
si eu am un logan 1,4 cu ~3600km la bord...inainte de asta a fost o dacie berlina din '84...

si ca final: orice motor fie diesel fie benzina poate sa aibe un cuplu fenomenal depinde de constructor cum fabrica motorul si ce pune langa (cv, etc)

cipri4n 04-07-06 16:12

@cristy_4speed:eu am condu sh` slz sh` logan 1.4 si sincer solentza mi s`a parut mai sprintena.....urca in ture mai usor....parerea mea....cat despre disputa lgn diesel vs lgn benz......am vazut cu ochii mei cum un diesel si`a luat`o in banana rau tare de la 1.6...acu` poate soferii cu care te`ai dat tu nu stiau meserie...sau poate ala cu dciu` care l`am vazut eu nu stia.....sau poate loganu` tau chiar e tare...:P....

cristy_4speed 05-07-06 17:58

Quote:

Originally Posted by cipri4n
@cristy_4speed:eu am condu sh` slz sh` logan 1.4 si sincer solentza mi s`a parut mai sprintena.....urca in ture mai usor....parerea mea....cat despre disputa lgn diesel vs lgn benz......am vazut cu ochii mei cum un diesel si`a luat`o in banana rau tare de la 1.6...acu` poate soferii cu care te`ai dat tu nu stiau meserie...sau poate ala cu dciu` care l`am vazut eu nu stia.....sau poate loganu` tau chiar e tare...:P....

iti dai si u seama ca , conteaza soferul destul de mult ....e logic eu daca ii dau masina lu tata si il pun sa dea in ea e o catastofa....akuma depinde de masina sunt fff multe lucruri care conteaza ...si repet EU ACEASTA MASINA NU AM LUATO PENTRU CURSE >>>>decat ocazional cand nu am ce face si ne starngem cativa prieteni si mergem si noi sa ne jucam un pic oricum ptr cati CP are dieselul crede-ma ca eu sunt ff multumit cum trage .....

fuzzy 06-07-06 12:36

gata... aseara am vazut cu ochii mei cum dci-ul lui cristi a facut o slz diesel si a facut-o destul de bine :D bv cristi... m-ai convins ca trebuia sami iau lgn diesel :D

cristy_4speed 23-07-06 01:39

se pare ca domnul Daedalus sa lasat pagubas din pacate nu mai vrea disputa cu 1.5 DCI asta e ..........chiar as fi vrut sa vedem ce iese........in fine noi sa fim sanatosi ca boala vine singura!!!! bafta all si aveti grija de voi va pooop

Vibe 24-07-06 01:09

Dragi colegi... nu stiu ce se intampla cu cei ce au motor de 1.6 dar se pare ca se fac un pic de ras.... Nu vreau sa par nu stiu cum .. dar am facut si fac orice logan STOCK ... 1.5dci sau 1.4 mpi.. la fel si solenza si supernova...
si va mai pot spune ca supernova face oricand 1.4 mpi si poate logan dci .. nu am avut cum sa testez ca nu erau logan-uri dci cand aveam eu supernova.
si ma refer aici 0 - 400 m .. si nu de la un semafor la altul sau ... chestii de genul... am vazut un post mai sus al lui tufy din care a rezultat ca nici macar nu a bagat a 3-a.. deci nu a fost 0 - 400 m.... oricum cand o sa am ocazia o sa postez un filmuletz cu 1.6 vs 1.5 dci.... Bafta si numa' bine!

cristy_4speed 24-07-06 02:58

Quote:

Originally Posted by djvibe
Dragi colegi... nu stiu ce se intampla cu cei ce au motor de 1.6 dar se pare ca se fac un pic de ras.... Nu vreau sa par nu stiu cum .. dar am facut si fac orice logan STOCK ... 1.5dci sau 1.4 mpi.. la fel si solenza si supernova...
si va mai pot spune ca supernova face oricand 1.4 mpi si poate logan dci .. nu am avut cum sa testez ca nu erau logan-uri dci cand aveam eu supernova.
si ma refer aici 0 - 400 m .. si nu de la un semafor la altul sau ... chestii de genul... am vazut un post mai sus al lui tufy din care a rezultat ca nici macar nu a bagat a 3-a.. deci nu a fost 0 - 400 m.... oricum cand o sa am ocazia o sa postez un filmuletz cu 1.6 vs 1.5 dci.... Bafta si numa' bine!

sa inteleg ca u ai un logan 1.6......eu am 1.5 dci chiar as vrea sa ne intalnim si sa vedcem ce se intampla .....sincer vb si cu faza cu 400 m .....ne dam si pe mai mult daca vrei u sa te simti mai bine ...nu zic ca bat tot ce inseamna 1.6 depinde ff de sofer......eu unu zic ca loganul 1.6 nu fuge de aia 90 de cp fata de 65 cat are DCI-ul sincer ..........zi-mi si mie in cat timp bati u 0-100 secunde chiar sunt ff curios ...ca am vazut ca nu esti din buc....kiss all si aveti grija de voi!!!

Vibe 24-07-06 11:19

0-100 hmm nu stiu... si nici nu ma intereseaza... 0 - 400 conteaza dupa parerea mea... si eu as vrea sa ne intalnim dar nu stiu cand... oricum logan dci stock nu bate niciodata logan 1.6 mpi daca soferii stiu ce inseamna curse stiu ce inseamna 5900 rot/min la 1.6.. samd... bafta si numa' bine!

cristy_4speed 24-07-06 12:12

nu zice hop pana nu sari parleazu prietene sincer vb

Vibe 24-07-06 12:37

``prietene`` daca loganul ala al tau e stock.....zic si hop si tzop si cum vrei tu... oricum nu o sa mai postez aici.. ca nu are rost cu vorbele ;)... dar ce spui tu aici sunt povesti... si daca ai facut 1, 2 logan-uri care erau de 1.6 asta nu inseamna ca faci logan-urile de 1.6 ,ci ca respectivii soferi nu aveau experienta in domeniul acesta... bafta!

cristy_4speed 24-07-06 18:31

Quote:

Originally Posted by djvibe
``prietene`` daca loganul ala al tau e stock.....zic si hop si tzop si cum vrei tu... oricum nu o sa mai postez aici.. ca nu are rost cu vorbele ;)... dar ce spui tu aici sunt povesti... si daca ai facut 1, 2 logan-uri care erau de 1.6 asta nu inseamna ca faci logan-urile de 1.6 ,ci ca respectivii soferi nu aveau experienta in domeniul acesta... bafta!

fara suparare nu mai vb ..nu ai de unde sa stii cum conduc ..etc masina e stock ..sincer sa fiu prea iti pui baza in acel 1.6 ..diferenta la noi e la cutie si la cuplu ..care la benzina sunt nasoale sunt etajate ca un *** crede-ma ca nu vb din povesti eu mai am un logan 1.6 ..dar sincer mie unu imi place mai mult cum merge dci .....nu zic ca te fac ...normal e ca 1.6 sa ma rupa dar pana akuma ...............decat unu singur a iesit bot la bot cu mine atat intelegi la diesel daca nu sti sa schimbi te caci pe el crede-ma deci concluzie conteaza soferul ff mult ..fara nici o suparare

pilula20 24-07-06 21:21

conteaza ff mult soferu....doar ca tu al dreacu sa fii maioneza esti profesor pe 1.5dci...hai ca te stiu eu bine pe tine....bafta bafta

pilula20 24-07-06 21:22

maioneza solenza se tine bine dupa tine deci se paote sa faca 1.6mpi...

Vibe 24-07-06 23:14

dar nu se supara nimeni.. zi-mi si mie de curiozitate .. dar sincer acum ca nu are rost sa ne mintim unii pe altii.. cu cate loganuri 1.6 mpi te-ai dat?

///V8/// 26-07-06 04:06

Quote:

Originally Posted by tm8bnz
Pt cine este interesat de mai multa putere pe Noul Logan Diesel,acum suntem singurii ce comercializam BOX-uri pt 1.5 dCI !
Putere max ~90 cai !
Detalii pe PM !

nu stiam ca motoru' pe logan e BOX:D

cristy_4speed 26-07-06 15:35

multe nu am stat sa le numar///.....nu am de ce sa min mai ales ca am zis ca logic tre sa mi-o iau grav de la un 1.6

cristy_4speed 26-07-06 15:38

Quote:

Originally Posted by pilula20
maioneza solenza se tine bine dupa tine deci se paote sa faca 1.6mpi...

da pilula eu am slz cu a dato grav la un 1.6 ...pana mea nu stiu ce sa zic

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning