![]() |
sincer daca nu era 4tuning si niste baieti care sa-mi deschida ochii in leg cu tuningul cred ca si la ora asta mai aveam stick-are pe masina si pe capacele de la roti!
intradevar am lucrat la ea 2 luni si jumate in care am pierdut f mult ( printre care si iubita) dar am scos o noua masina! masina acum este ca si noua, rugina vopsea electrica muzica tot ( ar trebui sa scriu pe talon - fabricatie 2005 :D) multumesc baietilor care m-au ajutat atat la sfaturi cat si la masina( sgm, ptc, nos-boy, micutzu, sad'u, edy v12, santos, dacia mustang, need brain,madsilk, blak- collins, radu, paul, ciprian si daca am uitat pe cineva scuze) lor le multumesc mult! masina ce sa spun aproape este gata, tre sa mai merg joi dim la rar sa schimb talonul si este ok! in continuare poze noi...... |
7 Attachment(s)
:arrow:
|
nici o problema tau-le
oricand tata :lol: cat despre masina,nu o sa mai aiba loc gajicile-n ea |
daca vezi ce este la mine in garaj zici ca sunt x-zibit la mtv, nebunie! ai mei au zis ca imi trec dunga rosie pe buletin:D:D:D :lol:
|
reflectorizantele de pe usa sa le scoti..neaparat!!! :P :D bravos..multa munca...aku' ramane sa o vad pe viu....
ps:se asorteaza cam bine cu parasolarul,licenseplate si stickerul cu mr 8) |
Feicitari.frumos lucrat :wink: si multa bafta an continoare daca mai vrei sai faci ceava :wink:
|
Felicitari omule ! A iesit de nota 10 . chiar nu ma asteptam ...
Spoilerele le lasi cele originale ? Numai bine ! |
Taule ce pot sa ti zic decat FELICITARI !...
Iar pe partea de audio ...crede ma ca nici nu ai inceput ........asteapta sa terminam cu EMMA si ne vom ocupa pe cat se poate de partea asta. Sper sa intelegi ca nu am mai putut veni ...pt ca suntem si noi foarte ocupati ...cu duba.(STII CUM E !) |
frate robert,daca nu-i pui niste neoane puternice rau,n-ai facut nici o afacere.cat despre culoarea lor se stie nuh?AQUA BLUE :lol:
|
eu ma gandeam la un alb!
sau un rosu! nici nu stiu cu care ar da mai bine.... |
pai baga un poll,si o sa vezi
sau cel mai bine,vb cu santos sa-ti faca el digital.....si cum o sa-ti placa,asa faci |
7 Attachment(s)
gata am terminat si masina, mai am niste mici chestii dar masina este gata las pozele sa vb ....
|
1 Attachment(s)
e f reusita..dar dupa cum ti-am zis,\"brandul\" masinii e cam aiurea...parca prea zorzon.uite aici o poza....sa zicem....\"facelift\"
no offence man,dar........asta-i parerea mea |
1 Attachment(s)
Scoatei mai placuta aia pe care scrie Robert, ce naiba esti sofer pe TIR? sau giurgiuvean? In rest a iesit foarte bine, arata agresiv masina.
I-am mai pus si niste dungi pe proiectoare, cum puneau baietii la curse. Nu stiu daca e pe gustul multora... sa vedem pareri. E doar o idee Daca tot te-ai apucat sa faci investitia asta majora, sa ii pui si o suspensie, si sa o cobori, o sa arate altfel masina! |
Oricum a iesit ceva frumos :wink:
|
ceva pe la motor....jiglere marite....turbo ceva :))
|
Turbocompresor :lol: Joking!
TAU: a iesit dragut. E cu totul alta masina fata de cea pe care o vedeam asta vara in Victoriei. Urmeaza sfaturile lu' SGMu' si-o faci mult mai simpatica. Sfatul meu: alege-i un model de jante care sa se potriveasca. Bafta! |
hmmmm in leg cu jantele....oi cred ca unele in 5 spite....ceva simplu.......ca si masina de altfel,ar arata chiar frumos
si sa fie de 15\" |
neaparat sa ii pui jante...dar neaparat ;)
a iesit super bine... imi plac shaved doors :D |
Frumoasa foc!!!! Bravo!!! Ar fii misto sa-i pui 4 prezoane si sa-i pui niste jenti frumoase pe 15' si niste arcuri frumoase. Felicitari!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
Nu arata bine dacia cu roti pe 15,daca intentionezi sa o cobori, sunt prea mari pentru ea, si trebuie sa umbluu la tabla, altfel lovesc in aripi.
Ce mai buna solutie din punct de vedere tehnic, cat si al aspectului, este urmatoarea : Jante pe 14 (un model frumoas cu et mic), si cauciucuri 185/50/14. Nu maresti cu mult diametrul rotii initiale. Cu roti pe 15 si un motor fara cuplu, o sa fie petarda masina la demaraj, si o sa comsume mult. Uite asa arata cauciucurile pe 14 ca dimensiune. |
Re:
Quote:
pune`i instalatzie de brad...cum ishi pusese idiotu ala de dyno din cta :)) stai ca vine craciunu acum ...iar il vezi cu beculetze |
LKS, de ce postezi aiurea? Acum masina mai arata ca un brad de Craciun ?
SGM: poate-l ajuti sa-si gaseasca niste jante potrivite. |
felicitari robert dar scoate chestia aia cu robert de la masca ca nu se incadreaza...(parerea mea..)
|
Re:
Quote:
imi pare rau ca nu pot sa ii pun barile pe care le-am facut pt masina ca arata f bine. eee la primavara cand nu o mai fi zapada |
:peace: placuta nu e rea...era rau locul :wink: :peace: bravo.....a ieshit misto...sa vedem si spoilerele... :twisted:
|
Asa mai merge tata, pastreaza bunul gust in continuare, vopseaua e f reusita :D, cat despre neoane... eu zic albe, eu unul asa o sa-mi pun la o combinatie de culori gri met/negru.
|
sal
man lasa draq neoanele nu te mai gandi la ele sau macar mai asteapta fa si la interior ceva ca dejaba vede gajica masina misto pe afara si cand se suie in se umple de praf... si bordul... am vazut ca s-a gazat nu stiu daca l-ai scos si cum l-ai scos dar sincer investeste macar intr0un cn si dai jos benzile alea reflectorizante de la usi.
respect si chiar arata bene...parerea mea |
Am ziso si o mai zic FELICITARI.Mie unu ami place simpla da cu un pas anaintea la multi.Multa bafat an continoare cu ce vei mai face la masinuta :wink:
|
Banuiesc ca imi voi lua injuraturi grupa mare... dar tot imi voi spune parerea.
Combinatia de culori, e excelenta, privita din profil, masina e reusita (exceptand pragurile). Privita din fata insa, in afara de capota, restul e dezastru, farurile alea drepte nu se incadreaza de loc, nu mai pomenesc de masca. Aceastea sunt completate de bara fata care e jalnica. Sincer, arata mai bine fara nimic pe ea. |
3 Attachment(s)
Aspectul IDEAL pentru o Dacia
|
nu stai linistit ca sunt genul de persoana care pun la locul lor toate sfaturile ce le primesc, asta numai de m-ai cunoaste si ai vedea ca asa si este! in primul rand sunt la inceput de tuning, asta este prima masina cu adevarat tunata de mine demanutele mele.
stiu asta stiu dar stii tu ca inca circul cu frica ca stiu ca voi da de bulangii sa imi faca rau ( ma refer la MILITIENI), nu puteam sa schimb f multe ca fiind o masina din popor tre sa fie ca la carte doar stii asta, in fine : 1 farurile, farurile le am sparte am cumparat sticla sa le schimb dar nu am avut timp, se pare ca nimeni nu a sesizat farul de dreapta 2 barile nu puteam sa le pun pe cele noi ca sunt obligat de condiitile meteo! eu sunt omul care sunt f dependent de masina si nu imi imaginez iarna fara masina 3.masca de fata am vrut initial sa o integrez in capota dar trebuia sa ii schimb sensul de deschidere si am vrut sa fac asta dar nu s-a putut:( 4 spatele mai am de pus ceva acolo ca simt ca lipseste ceva dar nu stiu ce parca am o gaura ceva lipsa si nu ma refer la un eleron ci ceva nu stiu ce poate voi gasi ceea ce lipseste 5. pragurile! da stiu sunt modelul din targ vitan ca am dat comanda odata cu barile fata spate (care sunt gata) si u au reusit sa le faca ca cica sa-r fii lipit modelul de matrita si nu se poate face nimic pana in primavara ca nu mai tine vremea cu ei ca nu au un garaj incalzit, dar in fine, pragurile le voi schimba odata cu barile 6 interiorul! aici sunt niste probleme am in plan si tot odata in lucru presuri din aluminiu de 1,2mm si tre sa-i dau forma si este greu dar o sa termin si cu ele, bordul parca imi este si teama sa-l schimb ca nu stiu prea bine electrica si daca este sa-l fac la cineva imi i-a o caruta de bani si nu ma incurc! nu sunt omul! 7. am in lucru si evacuarea dubla cu cate 2 tevi pa fiecare parte dar nu am mai avut rabdare sa termin si am scos-o asa cu toba vecve dar modificata cu iesire de 2 tevi. deci va multumesc pt pareri comentari si critici si chiar nu ma deranjaza sincer chair ma bucur ca mai invat si eu cate ceva.... ca doar asa am ajuns de la jaful meu de dacie la bijuteria asta......si de care sunt f mandru....... |
Doamne ce bine arata dacia asta..wow...dak i-ai face si semnalizatoarele
negre....ar fi mai frumos...zik yo..dar nush dak te lasa politia.... :roll: |
re
cu bordul stai linistit ca nu este mare inginerie sa-l schimbi si eu am avut dacie si l-am schimbat singur cu mana mea si tot \"bata\" sunt cu electrica singurul lucru la care nu m-am descurcat a fost parbrizul ... nu am stiut sa-l mai pun inapoi asta daca vrei sa-ti pui un bord model CN...
|
felicitari.. a iesit o bijuterie. oricum comentariile nu se vor termina niciodata, cum nu poti termina nici tuningu' la o masina.Mereu se mai gaseste cate ceva de facut, de schimbat. Dar totul se face cu timpul. incet dar bine.
Eu cre k era bine sa continui cu...dunga neagra pana jos(si p spoiler). Masca era bine sa o fi integrat in capota. Si am auzit nishte baieti care au schimbat sensu d deschidere, dar nu stiu cum :lol: . Da'...dak ai fi facut toate astea+interior+jante te plictiseai si nu mai aveai c sa faci la ea. Si cand nu prea mai ai c sa faci la o mashina(sau asa ai impresia) t apuci sa o vinzi. P.S. acum esti respectat. Nimeni nu mai are c sa zik . FELICITARI |
salut !
sau mai bine ai putea opta, pt mai mult aspect ,pt un bord de bmw ursuletz crede-ma k stiu c zic la noi in ploiesti am vazut vreo trei dacii cu un asemenea bord o sa incerc sa pun imagini! schimba total aspectul interiorului! NO JOKE! |
Re:
Quote:
daca ai sti acum cat timp am vb de chestia asta...... |
mdeah si c ai vrut sa zici k io nu am intzeles?!?
in fine.... bafta |
te`am vazut azi noapte erai prin muncii :D tu erai nu ? :D
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning