Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B-86-BOH (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154937-e30-86-boh.html)

danutzcag 24-12-09 08:37

Re: E30 - B-86-BOH

multumim la fel...;);)

Bobby9my 24-12-09 08:37

SA NE AUZIM CU BINE BOSS BAFTA CU URSU SA AI MARE GRIJA DE EL ;)

bmw_motorsport 31-12-09 07:14

la multi ani tuturor...sa ne vedem cu bine in 2010:peace:

Marian_nebunu 31-12-09 13:53

la multi ani fratele meu :D un 2010 mai bun ca 2009 :D sa iti aduca noul an V8 TURBO :xx:x:xTE SALUTA FRATELE TAU DIN BUCALE :D CU MOTANU VERDE :)))

Calin_CGM 31-12-09 15:47

La multi ani si din partea mea!...imi poti spune si mie ce suspensie ai pe masina..sau ce marime sunt arcurile?..mersi mult..
p.s...foarte frumoasa masina!!!

bmw_motorsport 01-01-10 09:47

va multumesc....la multi ani si voua.....
mariane.....te pupa tata....sper sa-ti aduca 2010 blocantu' ala odata
caline.....inca nu stiu ce am pe masina...nu am apucat sa ma uit....cand o sa am timp am sa postez

bmw_motorsport 09-01-10 14:26

3 Attachment(s)
azi a primit si boh-ul in sfarsit prima baie in 2010

ady_viteza 09-01-10 20:02

Frumos arata ursu' rosu:D...cea mai frumoasa culoare pentru urs;)

jakal 09-01-10 20:03

frumos....te tine vreun kilometru....la ce e pe jos....

atza.....

bmw_motorsport 09-01-10 20:38

a facut cunostinta si cu garajul....momentan se odihneste...abia maine seara intru la munca.....sper sa se usuce pana atunci...oricum...trebuia spalat...si era si pacat de vremea de azi

ady_viteza 16-01-10 00:14

4 Attachment(s)
Poze de aseara cu ea in companie selecta:-P

bmw_motorsport 16-01-10 06:57

masina de navetist ma...nu ca ale voastre de garaj:lol::lol:...ce jegoasa e sa moara fetele...jakale...cat aveam frate pe la omnia?:twisted:....daca mai iesim de 2-3 ori asa scapam de pensionari....asa ne creste si noua salariu...plm...ce atata C.A.S:twisted:

jakal 16-01-10 10:06

nu mai stiu....ca s-a facut rosu si abia am oprit.....cu tot ABS-ul meu eram pe jumatea treceri de pietonii......:)):))

ady_viteza 16-01-10 19:38

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 2982355)
nu mai stiu....ca s-a facut rosu si abia am oprit.....cu tot ABS-ul meu eram pe jumatea treceri de pietonii......:)):))

Acolo am crezut ca vrei s-o tai pe rosu asa mult erai in intersectie:D...numai ca imediat s-a facut verde si ai plecat de-a latu'....Bobi a plecat pe dreapta si eu am venit lansat dupa tine fara sa stiu de scuarul ala care era mai in fata....cand ai virat brusc dreapta am belit ochii ca la urs cand l-am vazut in fata:D.....noroc c-am avut loc sa intru pe langa Bobi:lol:

bmw_motorsport 17-01-10 06:54

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 2983914)
Acolo am crezut ca vrei s-o tai pe rosu asa mult erai in intersectie:D...numai ca imediat s-a facut verde si ai plecat de-a latu'....Bobi a plecat pe dreapta si eu am venit lansat dupa tine fara sa stiu de scuarul ala care era mai in fata....cand ai virat brusc dreapta am belit ochii ca la urs cand l-am vazut in fata:D.....noroc c-am avut loc sa intru pe langa Bobi:lol:

ti-am facut loc ma...nu ca ai avut:lol:

pletos13rza 17-01-10 08:08

:D frumos asa ... imi trezeste niste amintiri ... cand faceam asta cu doi tovarasi ... si era sa nu mai puna astia luminite pe magheru =))

VladM 17-01-10 21:05

Pfaii ce frumos e la Ploiesti acolo,numa ursi frumosi !! Daca ma ajuta Dumnezeu cam intr-un an sunt si eu acolo(la facultate). Sa-l stapanesti sanatos !

bmw_motorsport 18-01-10 14:58

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2987160)
Pfaii ce frumos e la Ploiesti acolo,numa ursi frumosi !! Daca ma ajuta Dumnezeu cam intr-un an sunt si eu acolo(la facultate). Sa-l stapanesti sanatos !

ms. pana la anu' cred ca o sa turbeze cam multi ursi pe la ploiesti

Griffo 18-01-10 16:57

Frumos ma 2.5 lu' Adi, mi-a povestit c'ati facut haos, stilul traditional de Ploiesti pentru primirea oamenilor noi.
Nu aveti toate tiglele pe casa, mai ales nebunu de Sacalu, in sensul bun.

Apropo's ce-ti mai face asta mica, ca vad ca e masina de naveta, o faci maxi taxi?

bmw_motorsport 18-01-10 19:26

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 2989767)
Frumos ma 2.5 lu' Adi, mi-a povestit c'ati facut haos, stilul traditional de Ploiesti pentru primirea oamenilor noi.
Nu aveti toate tiglele pe casa, mai ales nebunu de Sacalu, in sensul bun.

Apropo's ce-ti mai face asta mica, ca vad ca e masina de naveta, o faci maxi taxi?

asta mica e bine boss...ne plimbam toata ziua....ma mai cert io cu ea asa....ca cere mult....da in rest e ok....banalele certuri familiare:lol:
in legatura cu adi....banuiesc ca ti-a zis....a fost un pic de haos...pacat ca eu i-am parasit mai devreme....dar....urmeaza....urmeaza...bine ca are numere acum si ca a invatzat drumul....restul vine de la sine

jakal 19-01-10 01:19

am primit un telefon de la cineva.....am auzit zvonuri...

te-ai dilit la cap?......

shantzu 19-01-10 01:30

Vrea sa il vanda ? :rolleyes2

13tsp 19-01-10 15:42

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 2981803)
Poze de aseara cu ea in companie selecta:-P

Ce de ursi pe acolo. :rolleyes2
Si toti frumosi, sa aveti parte de ei! :D

bmw_motorsport 22-01-10 16:56

1 Attachment(s)
ursu nu a apucat sa ajunga la barlog..a fost aproape....asa ca momentan hiberneaza afara.
de vandut....ursul nu cred ca se va vinde...cu toate ca a fost o discutie cu cineva...in final nefiind nimic concret.
mai nou...lumea se asteapta sa i se aduca la nas....
il sfatuiesc pe aceasta cale sa cheltuie milioane bune pe mancare si benzina...o mie de nervi ca sa caute si sa alerge prin tara sa vada 5 ursi rupti...asa cum am facut eu cu jakalu pana sa ajungem la asta

road_runner 25-01-10 13:48

bai dar ce mai hiberneaza.....:twisted::twisted::twisted:
vezi cum il scoti la primavara turbat!

bmw_motorsport 25-01-10 15:27

Quote:

Originally Posted by road_runner (Post 3013136)
bai dar ce mai hiberneaza.....:twisted::twisted::twisted:
vezi cum il scoti la primavara turbat!

deja e pe strazi...nu a rezistat prea mult fara mine:twisted:
ce-i mai frumos decat sa mergi de-a latu' fara sa tocesti caucioacele:twisted:

Griffo 25-01-10 16:30

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3013458)
deja e pe strazi...nu a rezistat prea mult fara mine:twisted:
ce-i mai frumos decat sa mergi de-a latu' fara sa tocesti caucioacele:twisted:

Asa e, m-am dat si eu cu o pisi 1.8is din Craiova, am fost pe Aeroport ieri :lol:
Gheata tataaa, de abea stateai in picioare.

Uite si cateva poze !

Seal 27-01-10 10:37

Sa inteleg ca ce? Ca mai nou nu o dai? Vezi ce scrii pe post ca si eu ma uit pe aici da? Din cate stiam trebuia sa vii cu ea la garaj sa o ridicam . Cum vremea nu a fost prielnica nu sa putut. Vad ca scrii aberatii..Si nu stiu daca ti-ai nimerit pers potrivita! Nu ai vorbit ceva concret cu mine? Din cate stiu eu ti-am zis ca in momentul cand masina a fost ridicata si aprobata in a doua secunda ai banii.Sau crezi ca nu am toti banii si tii dau in rate? Sau? Parca TU m-ai sunat sa ma intrebi daca ma mai intereseaza cand ramasese stabilit ca ma suni cand vii cu ea in Ploiesti. Si nu cred ca vii sa imi aduci masina la nas. Ai zis ca pot sa o ridic,sa o verific oricand si oriunde. Cum tu ai serviciul AICI in Ploiesti si ai zis ca nu e nici o problema , vad ca vorbeste gura fara tn. Una zici la telefon si alta scrii pe forum. Nu e frumos! Vezi ca eu respect o persoana pana intr-un anumit punct: cand devine mincinos gata!

Cum azi iar a inceput sa ninga,si cum ai zis ca ai zi libera ,ca nu poti sa vii cu ea la Ploiesti ca ninge ,mai bine te gandesti si zici AICI pe forum unde multi citesc si multi ma cunosc si pe mine, ca deh , mai intru si eu din cand in cand , daca o mai vinzi si daca ai ceva de zis la ce am scris mai sus.

PS: Eu nu MINT

Seal 27-01-10 10:45

PPS: Crezi ca nu am bani sa caut prin tara si nu am bani de mancare? Inseamna ca nu ma cunosti deloc. Si daca consideri ca ai cel mai bun urs si ca nu il vinzi nu mai trimite pe pm ca vrei sa il dai ..Sau nu mi-ai trimis pe pm nimic ??
Tu ai intrat pe mn si ai zis ca vrei sa il vinzi..nu eu? nu ma bag in seama aiurea! Si cu pers care nu le cunosc in special! Stiam de masina ca este buna si am acceptat sa ne vedem,sa vad masina,sa o verific.Ai zis ok si de atunci ai diferite motive-legate de vreme- prin care nu ai putut sa ajungi, etc. Nu ti-am zis nimic decat atat: cand poti si cand esti prin Ploiesti sa imi zici sa ma duc sa o verific.

In fine. Nu ma asteptam sa vad asa ceva,mai ales pe 4tuning. Ma uimesti:???:

jakal 27-01-10 11:43

ooo....domnul 10000 wati putere....:))...va salut....
te-am vazut ieri prin bucuresti dar eram cu masina de serviciu si eram "incarcat"...nu am putut sa opresc sa vb...
asta daca erai tu la volan ca ai geamurile alea date cu smoala...nu se vede nimic inauntru...:)

bmw_motorsport 27-01-10 11:53

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 3020039)
PPS: Crezi ca nu am bani sa caut prin tara si nu am bani de mancare? Inseamna ca nu ma cunosti deloc. Si daca consideri ca ai cel mai bun urs si ca nu il vinzi nu mai trimite pe pm ca vrei sa il dai ..Sau nu mi-ai trimis pe pm nimic ??
Tu ai intrat pe mn si ai zis ca vrei sa il vinzi..nu eu? nu ma bag in seama aiurea! Si cu pers care nu le cunosc in special! Stiam de masina ca este buna si am acceptat sa ne vedem,sa vad masina,sa o verific.Ai zis ok si de atunci ai diferite motive-legate de vreme- prin care nu ai putut sa ajungi, etc. Nu ti-am zis nimic decat atat: cand poti si cand esti prin Ploiesti sa imi zici sa ma duc sa o verific.

In fine. Nu ma asteptam sa vad asa ceva,mai ales pe 4tuning. Ma uimesti:???:

postul ala a fost scris la nervi si draci...nu mi-a fost usor sa stau cate o ora la ocazie la minus 20 de grade cu masina in curte....in prima zi ma sunasei de vreo 5 ori....da..ai dreptate...pe urma a venit vremea rea....si nu ai mai dat nici un semn de viata..normal sa cred ca nu te mai intereseaza...ma rog....comentariile sunt de prisos.chiar daca ninge afara eu intr-o ora sunt la ploiesti...am ceva de rezolvat.
p.s. referitor la postul acela...imi cer scuze public...cu toate ca nu vad sa fi fost vreo jignire la adresa ta.

bmw_motorsport 10-02-10 17:34

2 Attachment(s)
the bear is back on the streets:twisted::twisted:
nu se satura de-a latu'......eu nici atat:twisted:

Guwy 10-02-10 18:21

Bine ca l-ai dezapezit , masina mea nici nu se mai vede de zapada ... decat botu se mai vede atat ... in rest este cat ea fara exagerare , o sa fac 2 - 3 poze ... pune-l de-a latu ca e frumos acum :D !

bmw_motorsport 10-02-10 19:19

n-am mai rezistat sa-l vad asa...am muncit vreo 3 ore dar a meritat....sper sa fi fost ultima zapada pe anu asta....ca sincer...m-am cam saturat...si de lopeti...si de microbuze...plm...una peste alta si doua peste mine....asteapta sandale....maxim am spus:twisted:

Guwy 10-02-10 20:18

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3072400)
n-am mai rezistat sa-l vad asa...am muncit vreo 3 ore dar a meritat....sper sa fi fost ultima zapada pe anu asta....ca sincer...m-am cam saturat...si de lopeti...si de microbuze...plm...una peste alta si doua peste mine....asteapta sandale....maxim am spus:twisted:

Vine din nou zapada de sambata :( ... pune-i cauciucuri de iarna si mergi cu el daca nu e zapada prea mare ca sa il suspende ... ca nu ai incotro .

jakal 10-02-10 23:55

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3072400)

deja a inceput sa ninga....bag p......:sad:

m-am saturat.....

bmw_motorsport 11-02-10 09:09

azi dimineatza cand am iesit de la munca.....am ramas in cea mai mare balta posibila...si anume la podul din bariera bucov....unde apa era pana la usa...pur si simplu s-a oprit....fisele fiind mult prea aproape de termocupla....normal ca erau fleasca.....am constatat nepasarea a cel putin 200 de masini care au trecut pe langa mine....din contra...mai si claxonau....si dadeau blitzuri...plm.....ideea e urmatoarea...care pur si simplu m-a socat ....a oprit lanaga mine un echipaj de politie si ce zice....*da-te jos din masina si impinge-o...nu vezi ca obstructionezi traficul....te doare la basca...ai doua minute sa o scoti sau iti dau amenda* la care nemaiputand de nervi...dupa o mie de telefoane date....i-am zis foarte *calm*: da-te tu jos prietene....ca doar esti in slujba cetateanului....sau stikerele alea sunt la misto....la care bineinteles ca a plecat. tin sa-i transmit pe aceasta cale multa multa m....e...sa-i iau toata familia in p...a.

ady_viteza 11-02-10 09:14

Nasol tare momentul....am patit-o si eu acum mai multi ani cand aveam GSI-ul...intr-o balta mare s-a oprit si nimeni n-a catadicsit sa ajute...claxonau dar de ajutat oha:sad:
N-ati vazut Targovistea cum arata in dimineata asta....nici la sarbi dupa razboi nu erau asa cratere uriase pe strazi....e oras calamitat...cu o primarie de cacat....si am auzit ca va ninge in continuare!!!!

bmw_motorsport 11-02-10 09:34

frate....sa ma pish in romania in care traim...mi-e scarba cand ma gandesc cate taxe platim...la orice...si de oferit ni se ofera fix p---a.sa-l fereasca Dumnezeu pe ala care m-o opri sa-mi ceara rovigneta....ca-l bag cu capu direct in primu crater care-l vad....si fi sigur ca nu caut prea mult....problema cu podul ala imi aduc aminte ca e de cand eram eu mic si mergeam cu ai mei....iar edilii nostrii stiau ca e avertizare de cod galben de inundatii....dar baietii de la apanova au venit abia la 8_30 sa scoata canalele....nu mai zic de codurile portocalii la ninsori....si am vazut cu totii ce s-a facut.si mai apar si la stiri ca iarna asta fiind foarte grea...au cheltuit de 4 ori bugetul alocat....
ahhhh....si uitasem .....am sunat la 112 si nu mi-a raspuns nimeni....dar ma rog....deja nu ma mai surprinde nimic.
v-am pupat...ma duc la somn ca imi ajunge dupa o noapte de munca toata isprava asta

kidu2006 14-02-10 18:57

Nu mai dispera gogule k nu rezolvi nimic!In legatura cu rovigneta,asa am zis si eu,dupa care mi-am dat seama ca ala care o cere nu are nici o vina teoretic,dar daca tot este insistent,ma duc in instanta..cand mi-or indrepta jantele atunci le dau si eu lor banii pt taxa de drumuri si poduri!
In rest,frumos foc scufitu-rosu:P .. si nu`ti mai face nervi,mai bine cearta-l pe Jakalu k el te-a pus sa-ti iei urs:)))
Ce i-am mai facut si eu lui Lucian - presedinele IMS Buc cand am avut ursu:))
Bafta multa

All times are GMT +2. The time now is 20:14.

- Copyright 2026 4Tuning