![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
Quote:
:D:-P pacat, ca n-am vazut mai repede =)) macar stiu ca era ceva pt mine ;) Baranyka... daca era ce cred eu... n-am gasit nimic pt tine... si vezi, pe ce lb scrii :peace: |
ma as vrea sa stiu si io parerile vostre este o dacie din 1998 la 15 milione o zis unu are alarma muzica in ia si cam atta mi o zis a mai trimis o poza da nu se vede mutl din ia e alba:)) merita ???
|
In sfarsit ninge si pe la noi....:dance:
|
da ma in sfarsit,putem merge la auchan la drift;))
|
Da a venit zapada poate veni mosul linistit.avetzi grija baetzi ca aluneca rau.sper ca ne vedem cu bine vineri la ora18 cu bine sar putea sa schimbam locul.o sa anuntzam pe forum.bafta si avetzi grija
|
pe zapada batatorita cum mai este prin cartiere printre blocuri, frana de motor e sfanta :shock:
|
asta asa ii,Ovi cu frana de motor frumos , sicu grija k vopseaua ii scumpa:P
|
eu cu frana de mana iau curbele :P
|
Dex tu iti permiti ma :)))))
|
E bine ca nu mai trebe sa virezi in curbe tragi frana de mana :)).maine vineri in parcare la oshan acolo langa spalatorie in parcare de la ora 18 va fi intalnirea.sper sa ne adunam multzi sa jonglam pacolo.bafdta baetzi si avetzi grija pa
|
sa speram, ca nu parcaza masina nimeni altundeva ma refer la intr-o alta masinuta, intr un sant, pe un copac:P (daca vreti va invat eu cum se face parcare laterala pe copac,sarind peste un sant)...
deci maine la 18... BE THERE!!! :twisted: |
Serios ai reusit asa ceva DEXule ???
|
Quote:
(au inceput asa: - cine e soferu??? - Eu. - Credeai ca esti pe autostrada din munchen... :-P) asta a fost acum 3-4 ani... de atunci n-am avut accidente ;) |
:o Na faina cascadorie :)) dc nu iai zis la sticleti ca te dadeai pe drift :D
|
3 Attachment(s)
intalnirea a fost faina ;) ne am adunat pana la urma vreo 7 masini...
poze n-am decat cu 3 :-P pacat ca unii n-au citit unde se face intalnirea... ei au mers la interex :rolleyes2 5 masini... vezi Deny, daca nai scris frumos cum am scris eu :-P |
poi ........... si la interex o fost faini:)):P:P
|
pacat ca nau fost atentzi unde se tzine intalnirea pare rauu. se mai intampla nu e nimika.a fost foarte frumos Vlady tzia placut ultima data dupa ce a plecat Dex?cum jonglam pacolo a fost super baetzii pacat ca am fost despartzitzi cum ziceam se mai intampla avetzi grija si multa bafta
|
dada mi-o placut:)) o fost super fain
|
ai trecut azi pe langa mine vlade prin tarnaveni , te-a claxonat un matiz alb dupa ce ai trecut linia ferata , eu eram :) mergeai la medias ?
|
puii mei ma golby ,data viitoare scrie si tu mai corect in pana mea!!!:|
|
Quote:
|
cred ca ai gresit numaru` sau nus :D ce sa zic .. ramane pe altadata atunci ..
|
Baieti sunteti invitati DUMINICA la ora 18 in parcare la INTEREX intalnire LOGAN CLUB +,,CUBUL BABELOR" si toti cei care mai vor sa vina !
|
bun asa:D yo vin:)) sper sa ninga unpik sa ne mai dam pe acolo:))
|
sa speram ca se umple parcarea :D
|
is curios si eu, cati vom fi...
sa spereram, ca vom umple parcarea, si daca nu ne adunam destuli... parcam aiurea, sa umplem locu :P |
Quote:
cred ca o sa fie cele mai multe masini duminica, daca nu e plecata lumea de sarbatori in stanga-dreapta :-) |
da e foarte buna initziativa ar fi frumos mai schimbam parerii.deci atunci intalnirea va fi duminica la ora 18 in parcare la interex.sunt curios catzi vom fi datorita fatului ca e si craciunul.sarbatori fericite tuturor si sa va aduca mosulica tot ce va doritzi si multa sanatate un an nou plin de bucuri.ne vedem duminica baetzi bafta
|
1 Attachment(s)
hai ma nu va stesati cati vom fi:P si io am masina insfarsit:D:D nu dacia rosie e dug ul masinutsa neagra :))
|
misto misto
|
atuncea mine e mare intalnire veniti nu
???:P ma da cam liniste pe aici................. |
cum sa nu mergem :P adica eu sigur ma duc, daca ramane masina cel putin in starea in care e acuma :))
sper, ca data asta ne adunam in aceleas loc =)) |
dex cum se numeste videoclipul depe youtube pe care ati facut du deny?:D
|
|
da da mesi:D
|
ce parere aveti de un grillfest >:)
|
atuncia maine la ce ora?
|
18 :D
|
maine duminica la ora 18 la interex in parcare.Pety fi atent sa nu ne injumatatzim din nou.glumesc .ne vedem maine
|
:)) pety merge la achan in parcare:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning